Öğretmene aşık oldum !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok haklısınız doğru o manada söylediğinizi anlamamışım özür dilerim. Evet etrafında çalışan insanlara kolay gelsin günaydın demeli alt üst ilişkisi olmaksızın

Ne kadar korkaksiniz ya biraz cesaretli olun belki rahatsız olmayacak ?

Güzel bir şey söyleyin gurban olayım
gurbann alayım mı ? bu iş olmazz derim davul bile dengi dengine derimmmm.ha maaşı için değil zaten 3 kuruş öğretmen maaşları ama dünyaya bakışınız hayatı yorumlamanız yavv müzikz zevkiniz kitap sevginiz bile başkadır.uygun bir adayla bakışınnnn siz en iyisiii

Y
Ya ben çaycı değilim diyorum anlamıyorsunuz heralde
Tamam temizlik personeli olsun. O an odada yalnızca ikimiz vardık diyorsunuz. E adam size sormasın da kime sorsun bana mı? Hizmetliye çok normal bir soru sormuş siz de hoşlanıyor mu diyorsunuz. Ben olsam orda kim varsa ona sorardım yani bu çok normal. Siz daha önce hiç karşı cinsten ilgi görmediniz mi? Bu nasıl hoşlantı emaresi olabilir?

Çok haklısınız doğru o manada söylediğinizi anlamamışım özür dilerim. Evet etrafında çalışan insanlara kolay gelsin günaydın demeli alt üst ilişkisi olmaksızın
okulda çalışmadığın belli oldu hergün de günaydın denmez ki ben demezdim şahsen

İlerleyen zamanlarda beni bul sana ilişkimizi anlatmak istiyorum

Ya bı umut yok mu hiç mi yok
Ay neden olmasın elbet herşeyde bi ihtimal vardır, Bi dene diyecem ama ya işinden olursan, ha bide ağır laf ederse rencide olursun grurun kırılır, o ortamda huzursuz çalışmak zorunda kalırsın hemde her gün. Ha bide reddedildiğinde daha çok aşık olma durumları gelişir bazı insanlarda, durum öyle olursa daha vahim.Bi ölç bi tart.
Ha yok ben o psikolojiden hemen kurtulurum, reddederse bile hiç bu yaşanmamış gibi işime bakarım diyorsan yap yapabileceğini
Hayat senin, gurur senin, Aşkta senin
1-Yapıpta mı pişman olmak?
2-Yapmayıpta mı pişman olmak?
İşaretle birini

Ne kadar korkaksiniz ya biraz cesaretli olun belki rahatsız olmayacak ?
Tamam tüm gerçekleri göz ardı edip adamı göz hapsine alın. İnsanlar hakkınızda dedikodu çıkarsın işinizden de olun rahatlayın. Üstelik adam yeşil ışık bile yakmamışken

Bunlar hep fakir kız, zengin oğlan konulu diziler yüzünden gerçekçi olun derim biraz. Yanlış anlaşılma olmasın yaptığın işi küçümsemiyorum Ama eğitim ve düşünce farkı çok önemli ilişkide. O sebepten dolayı size, sizin ona baktığınız gibi bakmamıştır. Bu kız bana neden bakıyor diye bakmıştır.

Yapipta pişman olmak hayat felsefem

Ya temizlikciyim diye herkes ilkokul mezunuyum sanıyor

Adam daha önce hiç sormamis kimseye kimseyle konuşmuyor diyorumm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…