Öğretmene aşık oldum !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ayy kahvemi püskürrtttüm gülmektennn.uzun uzun baktıı yaniii ee sonraa ne olduu anlat anlattt
Hanımefendi eğer ben bir okulda calisyrm. Çok beyfendi bir öğretmen var çok hosuma gidiyor hali tavrı beyfendiligi olurmu vs dese bile anladm kalkıp. Ogretmen e aşık oldum ben temizlik görevliigim.bakistk o baktı ben baktim.... kendide farkında cevabın direk diyorki yapipta pişman olmak felsefem sonunda olmayacağını da biliyor çünkü adama zarf atıyor ya tutarsa
 
Tamam kesin aşık o zaman. Açılın siz de rahatlayın biz de. Bu kadar insan sizi kıskandığı için sizinle münakaşaya giriyor. Bize de düğün davetiyenizi atarsınız şok oluruz
Güncelleme yapılabiliyor mu bu siteye ilk defa giriyorum eğer öyle bir şey varsa haber ederim durumları
 
Yaa
 

Ben bizimle dalga gectigini dusunuyorum. Konu sahibi bosandim diyor. Bosanan insan temkinli gider. Yapipta pisman olmak felsefem demez. Herkes usulunce anlam cikarma diyor ama israrla anlamiyor.
 
Herkesin kaçıp gitmek gibi bir şansı yok maalesef. E burda kalınca da ya huyundan ya suyundan bulaşıyor. Ya sistemi kabul ediyorsunuz ya altında eziliyorsunuz.

Burada birine çay götürseniz astınız olan size her şeyi yaptırabileceğini düşünür ciddiye bile almaz.İzin verseniz kötüye kullanır.İyi niyeti saflık,aptallık sanarlar.Ne güzel siz şanslısınız bir TURK' un emri altında çalışmadığınız için ama uzaktan yargılamak da kolaydır.

Sizinki ideal olan ama bir de gerçekler var.
 

pandemi süreci dışında işim dolayısıyla yurtdışına çok gittim geldim ekipman satın almaya. evet aynen dediğiniz gibiler. bir termos kahve getiren yardımcıyı överler müşterilerine, ekipman testleri biter akşam makina işçileri de yemeğe getirilir. insani anlamda değer vermemezlik olmaz. bu, buradada olması gereken.
ancak 10 yıllık tecrübemde bu iş arkadaşlığını ve nezaketini ilerletip ilişkiye, evliliğe dökeni görmedim. çünkü bu daha incelikli bir durum.
daha öncede burada yazdım. kişisel gelişim üniversite bitirmekten önemlidir ancak çok çok büyük oranda benzer ortamlarda yetişmiş, eğitim görmüş insanlar anlaşıp ortak bir yol haritası çizebiliyor.
beklenti öylesine bir ilişki ise o zaten ayrı bir konu. kimse kimsenin bu detaylarını önemsemez o durumda.
 
Konu sahibi, eger universite mezunu iseniz seviyenize uygun bir is bulursunuz umarim. Ama aksi takdirde, issiz gezecegime simdilik bu isi yapacagim demissiniz muhtemelen. Is istir. Alin teri kazanilan her para gozumde degerlidir. Fakat sanmiyorum ki o kisi size ilgili olsun. Ki mevki konusu da malum size bakmazmis. Bakmaz gibi. Oyle oluyor demek ki Tr 'de o isler. Isinize gucunuze bakin
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…