- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.990
- 133
- Konu Sahibi Kupakizi555
-
Hanımefendi eğer ben bir okulda calisyrm. Çok beyfendi bir öğretmen var çok hosuma gidiyor hali tavrı beyfendiligi olurmu vs dese bile anladm kalkıp. Ogretmen e aşık oldum ben temizlik görevliigim.bakistk o baktı ben baktim.... kendide farkında cevabın direk diyorki yapipta pişman olmak felsefem sonunda olmayacağını da biliyor çünkü adama zarf atıyor ya tutarsaayy kahvemi püskürrtttüm gülmektennn.uzun uzun baktıı yaniii ee sonraa ne olduu anlat anlattt
Güncelleme yapılabiliyor mu bu siteye ilk defa giriyorum eğer öyle bir şey varsa haber ederim durumlarıTamam kesin aşık o zaman. Açılın siz de rahatlayın biz de. Bu kadar insan sizi kıskandığı için sizinle münakaşaya giriyor. Bize de düğün davetiyenizi atarsınız şok oluruz
Üzülüyorum Allah'ımGüncelleme yapılabiliyor mu bu siteye ilk defa giriyorum eğer öyle bir şey varsa haber ederim durumları
YaaHanımefendi eğer ben bir okulda calisyrm. Çok beyfendi bir öğretmen var çok hosuma gidiyor hali tavrı beyfendiligi olurmu vs dese bile anladm kalkıp. Ogretmen e aşık oldum ben temizlik görevliigim.bakistk o baktı ben baktim.... kendide farkında cevabın direk diyorki yapipta pişman olmak felsefem sonunda olmayacağını da biliyor çünkü adama zarf atıyor ya tutarsa
tmm geçmeyeceğim hangi okul orası yarın uğrayıp bir de ben göreyim şu artık sitede meşhurr olan öğretmeniiiiiYa valla dalga geçme
TeyzemiBu teyzenin derdi ne? Diye bakıyor.
Altıncı hissim kuvvetlidir benim olacak bu işŞu tweet geldi aklıma
bilsin istedimKuzum yaaaa senin ben açık tebliğini yerim
Yoooo soylememmmtmm geçmeyeceğim hangi okul orası yarın uğrayıp bir de ben göreyim şu artık sitede meşhurr olan öğretmeniiiii
Hanımefendi eğer ben bir okulda calisyrm. Çok beyfendi bir öğretmen var çok hosuma gidiyor hali tavrı beyfendiligi olurmu vs dese bile anladm kalkıp. Ogretmen e aşık oldum ben temizlik görevliigim.bakistk o baktı ben baktim.... kendide farkında cevabın direk diyorki yapipta pişman olmak felsefem sonunda olmayacağını da biliyor çünkü adama zarf atıyor ya tutarsa
Herkesin kaçıp gitmek gibi bir şansı yok maalesef.Bu baslikta okuduklarimla bir daha anladim ki Turkler kadar mevki meraklisi bir topluluk daha yok. Basligi ilk okudugum anda konunun hiyerarsiye gelecegini biliyordum. Ve tekrar neden asla bir Turk'un emri altinda calismak istemedigimi anladim. Calistim cunku, 3 ay dayanabildim. Allah bir daha gostermesin zaten yeminim var:) Yurtdisinda yasiyorum. Burda mevkin onemli olmaz. Cok prestijli bir sirkette staj gordum. Mudurum bana cay kahve getirirdi. Zaten burda bizim caycimiz kahvecimiz yoktur. Kahvemizi cayimizi kendimiz aliriz. Bir mudur gidip bir stajere, bir temizlik iscisine de kahve getirebilir. Burda insanlar gocunmazlar bundan. Oturur sohbette ederiz, o insanlari sirketimizin bir parcasi olarak goruruz. Sokakta gorsek selamlasiriz hal hatir sorariz. Insanlari asagilamak ne kadar kolay bazilarina. Okurken şok oldum ama olmamam gerekirdi:)
Ne mezunusunuz?Ya temizlikciyim diye herkes ilkokul mezunuyum sanıyor
ÜniversiteNe mezunusunuz?
Bu baslikta okuduklarimla bir daha anladim ki Turkler kadar mevki meraklisi bir topluluk daha yok. Basligi ilk okudugum anda konunun hiyerarsiye gelecegini biliyordum. Ve tekrar neden asla bir Turk'un emri altinda calismak istemedigimi anladim. Calistim cunku, 3 ay dayanabildim. Allah bir daha gostermesin zaten yeminim var:) Yurtdisinda yasiyorum. Burda mevkin onemli olmaz. Cok prestijli bir sirkette staj gordum. Mudurum bana cay kahve getirirdi. Zaten burda bizim caycimiz kahvecimiz yoktur. Kahvemizi cayimizi kendimiz aliriz. Bir mudur gidip bir stajere, bir temizlik iscisine de kahve getirebilir. Burda insanlar gocunmazlar bundan. Oturur sohbette ederiz, o insanlari sirketimizin bir parcasi olarak goruruz. Sokakta gorsek selamlasiriz hal hatir sorariz. Insanlari asagilamak ne kadar kolay bazilarina. Okurken şok oldum ama olmamam gerekirdi:)
Kendi alanınızda iyi bulursanız daha iyi talipler çıkarÜniversite
Olursa nasıl olur blyrmsnz gönül eğlendirir sizinle bukadr net ciddi bir iş olmaz sizinleAltıncı hissim kuvvetlidir benim olacak bu iş
kibledik zaten uçar yakındabilsin istedimyanlış kişilere hakaret etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?