Öğretmene aşık oldum !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim buralarda kraldan cok kralcilik vardir.
Beyazlarin siyahlara yaptigini biz kendi aramizda yapiyoruz. Yani yapiyorlar
Benim umrumda olmaz bu tarz seyler. Yapandan da sogurum cok sevsemde

Belki Art niyetli birisidir öğretmen diye hemen güvenilir gibi düşünmeyin demek istedim (ben de öğretmenim ama her meslekte iyi insan da var kötü insan da)

Bu ise girebilmek için bile millet kuyrukta bekliyor siz heralde Türkiye şartlarının farkında degilsiniz

Niye duyar kasayim hanimefendi? Konu sahibini tanimam etmem. Banane sonucta. Sadece fikrimi ve gozlemlediklerimi belirttim. Tartismayi uzatmak istemem, iyi aksamlar.

Bizim buralarda kraldan cok kralcilik vardir.
Beyazlarin siyahlara yaptigini biz kendi aramizda yapiyoruz. Yani yapiyorlar
Benim umrumda olmaz bu tarz seyler. Yapandan da sogurum cok sevsemde
burda ne arkadaşlar edindim dostluk kurdum bakmadım eğitimine gelirine amaa konu sahibinin uslubunu olaya bakış açıcını baştan okudunuz mu acaba?denkliğin olmadığına yazdıklarından karar verdim fikrimde de sabitimmmm.daha ayrıntılı yazardım da banlanmak istemiyorummmm.

Konusu okudugu bölümle ilgili degil.
Fakültesinin konuyla ilgisi yok.
İşinin getirisinin konuyla ilgisi ne?
Her anlamda düşük bir ise girerken bizden mi izn alacak ?
Kendi bransindan bakmak zorunda mi?

Is ararken yanindamiydniz?

Kadinin isini begenmiyorsunuz yeni ve ona uygun is bulur musunuz? Yoksa sadece isini mi yargilarsniz?
Bu arada bir insanin isini isinin seviyesini elestirmek kime kalmış?
-Bu forumdaki kimseye degil konusuyla ilgisi yok suan yaptiginiz bu seye anlam veremiyorum.

Universite okumus biri olarak vizyonu da uslubu da kendimiz alabildgimizce aliyoruz. Kimse bize uslup ve vizyon pompalayamaz . Her üniversite mezunu usluplu ve vizyonlu mu yapmayin Allah aşkına

Herkes sizinle aynı görüşte olmak zorunda değil.
Ben eğitime önem veriyorum, siz vermeyebilirsiniz.
Konu sahibinin üslubu belli. Tarzı belli. Bu seviyede ben üniversite eğitimi aldığına inanmıyorum.
Benim görüşüm de sizi ilgilendirmiyor.

Hepsini okumadim ama denklik olayi bana gercekten cok yanlis geliyor.
O vakit bizi gorup bilseniz ne is yaptığımızı bilseniz belki suan samimi oldugunuzun yuzune bakmayacaksiniz.
Cok kotu degil mi bu sinifsal ayrim.
Uslubu ve hareketleri icin olmaz demek cok baska.

Ya aldıysam sanane almadiysamda sanane seni ne bağlıyor konu sarmadiysa çıkıp gidebilirsin

Tabiki iliskiler konusunda katiliyorum size. Insan kafasinin uyustugu, ayni frekansta dusundugu, konusabildigi insanla olmak ister. Konu da sanki boyle bir tartismaya zemin hazirlamak icin mi acilmis onu da pek anlayamadim. Yazdiklarimi farkli algilayanlar da olmus. Konu sahibinin takindigi tavri savunmadim, ben daha cok konu uzerinden genel bir yorum yaptim diyelim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…