Öğretmene aşık oldum !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi de mesele seviye farki degil ki,okullarda boyle seyleri hos karsilamazlar. Kadin isinden olmasin yazik gunah,guc bela is buluyor insanlar, olmayacak sey icin riske girmesin dedik.
bir öğretmenle temizlik görevlisi arasında hiç fark yokmuş mesleki açıdan ayy bir yaşıma daha girdim daha neler duyacağım bu sitede.he gurbannnnn beyin cerrahıyla hastane de temizlik görevlisi arasında da fark yok o zaman .arada rolleri değişirler cerrah temizlik yapar temizlik görevlisi de tümör alır nolacak.

Adam daha önce hiç sormamis kimseye kimseyle konuşmuyor diyorumm
Tamam kesin aşık o zaman. Açılın siz de rahatlayın biz de. Bu kadar insan sizi kıskandığı için sizinle münakaşaya giriyor. Bize de düğün davetiyenizi atarsınız şok oluruz

Okulda sularımızı bile yanımızda getiriyoruz hatta ben tedirgin olduğum için rahatsızlık hissettiysem eğer temizlik konusunda su içmeyi ihmal ediyorum maşallahı var okulun çay kahve kısırda yapıyor musunuz

Sorunuza gelince statüsü ve statünüz ne olursa olsun kimse kimseden üstün değil insanları ayıran sadece diploma veya şartları ama bazı insanların kafa yapısı farklı olur ezici küçümseyici bu hocamız da öyle geldi bana ağır olun kendinizi küçük düşürecek bir şey yapmayın derim

Ya temizlikciyim diye herkes ilkokul mezunuyum sanıyor
Üniversite mezunu olarak düşünmedim pardon, yaptığınız işi söylediğinizde. Ben kötü bi yorum da yapmadım. Benim kuzenim öğretmendi, lise mezunu bir memur ile evlenmişti ama olmadı kafalar uyuşmadı ve ayrıldılar.. neyse sen yine de çok bakma o bişi hissediyorsa belli eder zaten.

Bence heyecan ariyorsnz çok masumane bir sevgide değil sizinkisi hani.herzmn umut vardır elbette ama sizin yazılarınız brz sipsevdi kişilik gibi öğretmen bide ooo tmm bakışlar atayım olsun bu iş
Öğretmen diyince niye ooo oluyor onu anlamadım ne alaka

Adam daha önce hiç sormamis kimseye kimseyle konuşmuyor diyorumm
Kız belki seni sıcak kanlı görmüştür, hani aşk içermeyen şekilde, vardır ya bazı insanlara kanımız ısınır.
Öyle bir durum gelişmiş ve sen bunu yanlış anlamış olabilirmisin? Bu ihtimal nedir cnm?

Teşekkürler

Benim bakışları yakaladıktan sonra arkamdan gelip öyle sordu

konu sahibi bak burada 30 yasında ablalarin olarak sana akıl veriyoruz.

sen hala burnumun dikine gidecegim diyorsun.

30 yasinda evlenmis bosanmis bir erkek ogretmen o bekledigin romantik aski sana vermez.

karakterini bilmiyoruz ama seninle dalga gecip sonra arkandan dedikodu yapma ihtimali bile var. Bu kız bana takti diyip.

Ha senin ustelemen sonucu sana karsilik verip duygularinla dalga gecmesi ihtimali var.

senden rahatsiz olup isine son verdirmesi ihtimali var.

yani oyle seni farkedip ben bu kizla ciddi bir iliski dusuneyim bakarsin evleniriz deme ihtimali cok dusuk.

benimde niyetim eglenmek usteleyecegim isimden olsamdan olur sorun degil diyorsan buyur devam et.

ama 30 yasindaki adamın senin gibi hayata bu kadar toz pembe bakan bir kızı cok ciddiye alacağını zannetmiyorum.

Temizlik görevlisi olunca illaki ilkokulumu olmak lazım üniversite mezunuyum bende fakat iş bulamadım fark ne egtimde?

Bu baslikta okuduklarimla bir daha anladim ki Turkler kadar mevki meraklisi bir topluluk daha yok. Basligi ilk okudugum anda konunun hiyerarsiye gelecegini biliyordum. Ve tekrar neden asla bir Turk'un emri altinda calismak istemedigimi anladim. Calistim cunku, 3 ay dayanabildim. Allah bir daha gostermesin zaten yeminim var:) Yurtdisinda yasiyorum. Burda mevkin onemli olmaz. Cok prestijli bir sirkette staj gordum. Mudurum bana cay kahve getirirdi. Zaten burda bizim caycimiz kahvecimiz yoktur. Kahvemizi cayimizi kendimiz aliriz. Bir mudur gidip bir stajere, bir temizlik iscisine de kahve getirebilir. Burda insanlar gocunmazlar bundan. Oturur sohbette ederiz, o insanlari sirketimizin bir parcasi olarak goruruz. Sokakta gorsek selamlasiriz hal hatir sorariz. Insanlari asagilamak ne kadar kolay bazilarina. Okurken şok oldum ama olmamam gerekirdi:)

Bosver yav oralara hic girmeyek simdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…