- 10 Nisan 2014
- 43.427
- 115.739
- 798
- Konu Sahibi Kupakizi555
-
bir öğretmenle temizlik görevlisi arasında hiç fark yokmuş mesleki açıdan ayy bir yaşıma daha girdim daha neler duyacağım bu sitede.he gurbannnnn beyin cerrahıyla hastane de temizlik görevlisi arasında da fark yok o zaman .arada rolleri değişirler cerrah temizlik yapar temizlik görevlisi de tümör alır nolacak.İyi de mesele seviye farki degil ki,okullarda boyle seyleri hos karsilamazlar. Kadin isinden olmasin yazik gunah,guc bela is buluyor insanlar, olmayacak sey icin riske girmesin dedik.
Bence heyecan ariyorsnz çok masumane bir sevgide değil sizinkisi hani.herzmn umut vardır elbette ama sizin yazılarınız brz sipsevdi kişilik gibi öğretmen bide ooo tmm bakışlar atayım olsun bu işYapipta pişman olmak hayat felsefem
Tamam kesin aşık o zaman. Açılın siz de rahatlayın biz de. Bu kadar insan sizi kıskandığı için sizinle münakaşaya giriyor. Bize de düğün davetiyenizi atarsınız şok oluruzAdam daha önce hiç sormamis kimseye kimseyle konuşmuyor diyorumm
Üniversite mezunu olarak düşünmedim pardon, yaptığınız işi söylediğinizde. Ben kötü bi yorum da yapmadım. Benim kuzenim öğretmendi, lise mezunu bir memur ile evlenmişti ama olmadı kafalar uyuşmadı ve ayrıldılar.. neyse sen yine de çok bakma o bişi hissediyorsa belli eder zaten.Ya temizlikciyim diye herkes ilkokul mezunuyum sanıyor
Öğretmen diyince niye ooo oluyor onu anlamadım ne alakaBence heyecan ariyorsnz çok masumane bir sevgide değil sizinkisi hani.herzmn umut vardır elbette ama sizin yazılarınız brz sipsevdi kişilik gibi öğretmen bide ooo tmm bakışlar atayım olsun bu iş
Kız belki seni sıcak kanlı görmüştür, hani aşk içermeyen şekilde, vardır ya bazı insanlara kanımız ısınır.Adam daha önce hiç sormamis kimseye kimseyle konuşmuyor diyorumm
Onuda size sormk lazimÖğretmen diyince niye ooo oluyor onu anlamadım ne alaka
TeşekkürlerOkulda sularımızı bile yanımızda getiriyoruz hatta ben tedirgin olduğum için rahatsızlık hissettiysem eğer temizlik konusunda su içmeyi ihmal ediyorum maşallahı var okulun çay kahve kısırda yapıyor musunuz
Sorunuza gelince statüsü ve statünüz ne olursa olsun kimse kimseden üstün değil insanları ayıran sadece diploma veya şartları ama bazı insanların kafa yapısı farklı olur ezici küçümseyici bu hocamız da öyle geldi bana ağır olun kendinizi küçük düşürecek bir şey yapmayın derim
Benim bakışları yakaladıktan sonra arkamdan gelip öyle sorduKız belki seni sıcak kanlı görmüştür, hani aşk içermeyen şekilde, vardır ya bazı insanlara kanımız ısınır.
Öyle bir durum gelişmiş ve sen bunu yanlış anlamış olabilirmisin? Bu ihtimal nedir cnm?
ayy kahvemi püskürrtttüm gülmektennn.uzun uzun baktıı yaniii ee sonraa ne olduu anlat anlatttBenim bakışları yakaladıktan sonra arkamdan gelip öyle sordu
Temizlik görevlisi olunca illaki ilkokulumu olmak lazım üniversite mezunuyum bende fakat iş bulamadım fark ne egtimde?bir öğretmenle temizlik görevlisi arasında hiç fark yokmuş mesleki açıdan ayy bir yaşıma daha girdim daha neler duyacağım bu sitede.he gurbannnnn beyin cerrahıyla hastane de temizlik görevlisi arasında da fark yok o zaman .arada rolleri değişirler cerrah temizlik yapar temizlik görevlisi de tümör alır nolacak.
hayaller ve hayatlarrrrrrrrr .zaten aradaki farkı yazılarından görüyoruzzz başka ispata gerek var mı sence ?Hakarete de başladınız tebrikler
Bosver yav oralara hic girmeyek simdibir öğretmenle temizlik görevlisi arasında hiç fark yokmuş mesleki açıdan ayy bir yaşıma daha girdim daha neler duyacağım bu sitede.he gurbannnnn beyin cerrahıyla hastane de temizlik görevlisi arasında da fark yok o zaman .arada rolleri değişirler cerrah temizlik yapar temizlik görevlisi de tümör alır nolacak.
Ya valla dalga geçmeayy kahvemi püskürrtttüm gülmektennn.uzun uzun baktıı yaniii ee sonraa ne olduu anlat anlattt
statü diyorummm ve asla inanmıyorum üniversite mezunu olduğunuza kusura bakmayınnn.Temizlik görevlisi olunca illaki ilkokulumu olmak lazım üniversite mezunuyum bende fakat iş bulamadım fark ne egtimde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?