Öğretmene aşık oldum !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Universitede ogretilen en önemli sey tartisabilmektir oysa ki!

Diğer insanlara da bahsetmiş ama. Hoş bir şey mi resmi bir kurumda böyle şeyler konuşulması kendi aralarında Ben rahatsız olurdum.

Universitede ogretilen en önemli sey tartisabilmektir oysa ki!
Bu benim tartışacağım bir şey değil.
o kadar önemli benim için.
Kalkıp fütursuzca gerizekalı sana ne yazan bir insanla çocuk büyütmem, eşim diye tanıştırmak da istemem.
Oturup konuşamayacağım bir insanla evlenmem. Bu kadar özel bir konuda da farklı görüşe saygı duyarım ama ben yapmam. Buna da saygı beklerim. Siz evlenebilirsiniz saygı duyarım bem yapmam. Bu tartışılacak bir şey değil, özel bir konu özel bir tercih zira.

tüm ama tüm yorumları okudum,bir sürü alıntı yaptım yorumlarınızdan ama sonradan sildim zaten herkes farkında diye konu sahibi.
ben statüdür,meslektir, eşitliktir vb konuya hiç girmeden tamamen sizin anlattığınızı yorumlayacağım. bence sizinle muhabbet etmeye çalışmamış, bana ısrarla bakan birini görsem gerilir ve bundan kaçınmak için o an ortamla ilgili bir soru sorarım o kişiye. bence o bey de bu amaçla sizinle diyalog kurmuş.
ilişkiniz olur veya olmaz bilemiyorum ama anlattığınız kadarıyla size ilgi duymuyor.
ayrıca üslubunuz çok yanlış,bazı tek tük yorumlarda size hak veriyorum ,fazlaca aşağılayıcı yorumlar da almışsınız,bunun için üzgünüm.
ama genel tavrınız dalgacı, biraz lakayt ve saygısız,özür dilerim...
buranın hanımlarını yıllardır bilirim. üslubunca yaklaşana aynı şekilde seve seve yardımcı olurlar.
siz size söylenenlere kulak tıkayıp ısrarla kendi fikrinizi üsteleyip (mantık dışı bir şekilde) agresif davrandığınız için konu gerilmiş biraz.
çoğu üyeye katılıyorum,devlet kurumlarında bu tarz şeylerden dolayı kolaylıkla mesleğinizden olabilirsiniz,ilgi duymak kötü bir şey değil,insancıl bir şey evet. ama her şeyin bir yolu yordamı vardır.
biraz daha kendinizi frenleyerek gözlem yapın inatla devam etmek istiyorsanız eğer , ne başkasına laf vermiş olursunuz ne de kendi öz saygınızı yitirmiş olursunuz...
naçizane fikrim

Bu dediginiz sekilde biriyle bende evlenmek istemem. Size sonuna kadar hak veririm hatta desteklerim. Ama bu yazdiklarinizi universite mezunu da yapabilir onu diyorum.
Bu tamamen kişinin kendini sosyal hayatta eğitip, kulturlenmesiyle ve saygili biri olmasiyla ilgili.
Tercihinize saygi duyarim her sekilde ama fikrimi belirtmek istedim. Cevrede ve okulda da gördüm yani mezun olup hala insan olamayan insanlardan. O sebeple bu tarz seylerde sınıf sadece maddi açıdan fark yaratiyor.
Cevremde orta okul mezunu 3 kisi var ilgilendikleri konulari ve konusmalarini duysaniz ne universite mezunlarini cepten cikarirlar. Kendilerini gelistirmisler.
Bazi mezun arkadaslarim var ben konusurken sıkılıyorum o kadar boslar. Çünkü gelstirmemisler ki ilgilendikleri alan bile yok

Teşekkürler

eğitimi arkadaşlıkta başka ilişki de evlilik de başka bana göree.Ayrıca arkadaşlıkla dostluk kavramları da bambaşkaa.dostum dediğim insanlarla aynı dilden konuşur ortak zevkleri paylaşırız evet.Ama sanal da ya da reelde o an beni mutlu eden sohbetinden hoşlandığım insan dostum değildir .aynı eğitime de maddi yata da sahip olmamıza hiç gerek yoktur ki.Zaten sınırlıdır ilişki düzeyi.Mesela apartman görevlimi çok severim dürüsttür çalışkandır nerde görsem halini hatrını sorarım kolay gelsin derim ama adamla ve ailesiyle yemeğe konsere ev oturmasına hatta avm ye bile gitmiyoruz bilmem anlatabildim mi size?

Bir dakika iki konu var neden açıldı ki ?

Valla kuzenimin çalıştığı devlet dairesindeki mühendis, çaycı kadınla evlenmişti. Erkekler açısından statü falan pek önem taşımıyor bence. Onların kararlarını hormonları alıyor çoğu zaman olur mu olur diye düşünüyorum ama okul ortamında dedikoduya mahal vermemeyi tavsiye ederim

Bizim arkadaş ilkokul mezunu eşi avukat. Eşinin annesi meslek sahibi gelinle uğraşamam diye o kızı aldı oğluna. Gerisini siz düşünün

Bizim arkadaş ilkokul mezunu eşi avukat. Eşinin annesi meslek sahibi gelinle uğraşamam diye o kızı aldı oğluna. Gerisini siz düşünün
Avukat erkekler çoğunlukla ev hanımı eş seçiyorlarmış diye duydum, hatrı sayılır örnek de gördüm sağımda solumda; çoğusu bunun için demek.

kendisi yiyecek gibi bakıyorum dedi.

Benim öğrencilerim bile böyle cevap vermez. Pes..
Karşınızdaki "siz" diye hitap ederken bırakın alay etmeyi "sen" bile diyemezsiniz.
Pardon konu ile alakasız ama öğretim üyesininiz (öyle yazmışsınız) benim öğrencilerim “bile” böyle cevap vermez gibi bir cevap vermişsiniz. Üniversite öğrencilerinden böyle bir cevap beklenmemesi zaten doğa& değilmidir. Neden bile dediniz anlamadım cidden.

Avukat erkekler çoğunlukla ev hanımı eş seçiyorlarmış diye duydum, hatrı sayılır örnek de gördüm sağımda solumda; çoğusu bunun için demek.
Mühendisler de öyle çok gördüm ... Çok yakinimda adam 33 de 18lik ortaokul mezunuyla evlendi. Ben yaşayacağımı yaşadım diye... Baska iki tane daha biliyorum ama onlar parayı bulunca kadınları beğenmeyip yeni mevkiili hanm aldılar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…