- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Kupakizi555
-
Universitede ogretilen en önemli sey tartisabilmektir oysa ki!Herkes sizinle aynı görüşte olmak zorunda değil.
Ben eğitime önem veriyorum, siz vermeyebilirsiniz.
Konu sahibinin üslubu belli. Tarzı belli. Bu seviyede ben üniversite eğitimi aldığına inanmıyorum.
Benim görüşüm de sizi ilgilendirmiyor.
Diğer insanlara da bahsetmiş ama. Hoş bir şey mi resmi bir kurumda böyle şeyler konuşulması kendi aralarındaOlayı tacize çevirenler var.22 yaşında bıcır bıcır kız ne kadar taciz eder gibi bakabilir ki.sanki karşınızda haydar amca var.konu sahibi öğretmen olsa şuradan buradan yürü diyecektiniz.kiz temizlik görevlisi diye hemen tacize döndürdünüz olayı.
Bu benim tartışacağım bir şey değil.Universitede ogretilen en önemli sey tartisabilmektir oysa ki!
Bu dediginiz sekilde biriyle bende evlenmek istemem. Size sonuna kadar hak veririm hatta desteklerim. Ama bu yazdiklarinizi universite mezunu da yapabilir onu diyorum.Bu benim tartışacağım bir şey değil.
o kadar önemli benim için.
Kalkıp fütursuzca gerizekalı sana ne yazan bir insanla çocuk büyütmem, eşim diye tanıştırmak da istemem.
Oturup konuşamayacağım bir insanla evlenmem. Bu kadar özel bir konuda da farklı görüşe saygı duyarım ama ben yapmam. Buna da saygı beklerim. Siz evlenebilirsiniz saygı duyarım bem yapmam. Bu tartışılacak bir şey değil, özel bir konu özel bir tercih zira.
+1Hakaret etmeden konuşabilirsiniz. Siz kolay olanını seçiyorsunuz. Çok fevrisiniz. Sizi şikayet ettim bilginize
Teşekkürlertüm ama tüm yorumları okudum,bir sürü alıntı yaptım yorumlarınızdan ama sonradan sildim zaten herkes farkında diye konu sahibi.
ben statüdür,meslektir, eşitliktir vb konuya hiç girmeden tamamen sizin anlattığınızı yorumlayacağım. bence sizinle muhabbet etmeye çalışmamış, bana ısrarla bakan birini görsem gerilir ve bundan kaçınmak için o an ortamla ilgili bir soru sorarım o kişiye. bence o bey de bu amaçla sizinle diyalog kurmuş.
ilişkiniz olur veya olmaz bilemiyorum ama anlattığınız kadarıyla size ilgi duymuyor.
ayrıca üslubunuz çok yanlış,bazı tek tük yorumlarda size hak veriyorum ,fazlaca aşağılayıcı yorumlar da almışsınız,bunun için üzgünüm.
ama genel tavrınız dalgacı, biraz lakayt ve saygısız,özür dilerim...
buranın hanımlarını yıllardır bilirim. üslubunca yaklaşana aynı şekilde seve seve yardımcı olurlar.
siz size söylenenlere kulak tıkayıp ısrarla kendi fikrinizi üsteleyip (mantık dışı bir şekilde) agresif davrandığınız için konu gerilmiş biraz.
çoğu üyeye katılıyorum,devlet kurumlarında bu tarz şeylerden dolayı kolaylıkla mesleğinizden olabilirsiniz,ilgi duymak kötü bir şey değil,insancıl bir şey evet. ama her şeyin bir yolu yordamı vardır.
biraz daha kendinizi frenleyerek gözlem yapın inatla devam etmek istiyorsanız eğer , ne başkasına laf vermiş olursunuz ne de kendi öz saygınızı yitirmiş olursunuz...
naçizane fikrim
Caniko yanına destekçi mi ariyorsun
eğitimi arkadaşlıkta başka ilişki de evlilik de başka bana göree.Ayrıca arkadaşlıkla dostluk kavramları da bambaşkaa.dostum dediğim insanlarla aynı dilden konuşur ortak zevkleri paylaşırız evet.Ama sanal da ya da reelde o an beni mutlu eden sohbetinden hoşlandığım insan dostum değildir .aynı eğitime de maddi yata da sahip olmamıza hiç gerek yoktur ki.Zaten sınırlıdır ilişki düzeyi.Mesela apartman görevlimi çok severim dürüsttür çalışkandır nerde görsem halini hatrını sorarım kolay gelsin derim ama adamla ve ailesiyle yemeğe konsere ev oturmasına hatta avm ye bile gitmiyoruz bilmem anlatabildim mi size?Hepsini okumadim ama denklik olayi bana gercekten cok yanlis geliyor.
O vakit bizi gorup bilseniz ne is yaptığımızı bilseniz belki suan samimi oldugunuzun yuzune bakmayacaksiniz.
Cok kotu degil mi bu sinifsal ayrim.
Uslubu ve hareketleri icin olmaz demek cok baska.
Bizim arkadaş ilkokul mezunu eşi avukat. Eşinin annesi meslek sahibi gelinle uğraşamam diye o kızı aldı oğluna. Gerisini siz düşününValla kuzenimin çalıştığı devlet dairesindeki mühendis, çaycı kadınla evlenmişti. Erkekler açısından statü falan pek önem taşımıyor bence. Onların kararlarını hormonları alıyor çoğu zamanolur mu olur diye düşünüyorum ama okul ortamında dedikoduya mahal vermemeyi tavsiye ederim
Avukat erkekler çoğunlukla ev hanımı eş seçiyorlarmış diye duydum, hatrı sayılır örnek de gördüm sağımda solumda; çoğusu bunun için demek.Bizim arkadaş ilkokul mezunu eşi avukat. Eşinin annesi meslek sahibi gelinle uğraşamam diye o kızı aldı oğluna. Gerisini siz düşünün
Gelini annesi aldıysa zaten hiç düşünmeme gerek yokBizim arkadaş ilkokul mezunu eşi avukat. Eşinin annesi meslek sahibi gelinle uğraşamam diye o kızı aldı oğluna. Gerisini siz düşünün
Olayı tacize çevirenler var.22 yaşında bıcır bıcır kız ne kadar taciz eder gibi bakabilir ki.sanki karşınızda haydar amca var.konu sahibi öğretmen olsa şuradan buradan yürü diyecektiniz.kiz temizlik görevlisi diye hemen tacize döndürdünüz olayı.
Yıllarca KV ile birlikte oturdu gelinGelini annesi aldıysa zaten hiç düşünmeme gerek yok
Kaynana kendine gelin almış resmen, oğlunu evlendirmemiş.Yıllarca KV ile birlikte oturdu gelin
Sen daha burda misin ya bı gitkendisi yiyecek gibi bakıyorum dedi.
Pardon konu ile alakasız ama öğretim üyesininiz (öyle yazmışsınız) benim öğrencilerim “bile” böyle cevap vermez gibi bir cevap vermişsiniz. Üniversite öğrencilerinden böyle bir cevap beklenmemesi zaten doğa& değilmidir. Neden bile dediniz anlamadım cidden.Benim öğrencilerim bile böyle cevap vermez. Pes..
Karşınızdaki "siz" diye hitap ederken bırakın alay etmeyi "sen" bile diyemezsiniz.
Mühendisler de öyle çok gördüm ... Çok yakinimda adam 33 de 18lik ortaokul mezunuyla evlendi. Ben yaşayacağımı yaşadım diye... Baska iki tane daha biliyorum ama onlar parayı bulunca kadınları beğenmeyip yeni mevkiili hanm aldılarAvukat erkekler çoğunlukla ev hanımı eş seçiyorlarmış diye duydum, hatrı sayılır örnek de gördüm sağımda solumda; çoğusu bunun için demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?