- 3 Eylül 2020
- 3.403
- 5.953
- 78
- Konu Sahibi Kupakizi555
-
Birincisi ben size seviyesi düşük demedim kimseye de demem. İkincisi üstünüze de gelmedim siz bu noktaya getirdiniz.Ve bende sizi şikayet edeceğim bu kadar üstüme geldiğiniz için hasta bir insana boyle muamele yaptığınız için seviyesi düşük bilmem ne dediğiniz icin
dayım erken uyanır hani yaşlı ya erken uyur erken kalkarr yarın sorarım durumunuzu hiççç merak buyurmayın siz.bipolar raporu ne işe yarar yaramaz o bilirrrMani döneminde şiddetleniyor sinirim
Yok değilmiş kadınmışKonu sahibi erkek miymiş?
Pipili kadinmisKonu sahibi erkek miymiş?
Komik misin sen fasulye annesiPipili kadinmis
Nereden öğrendinizYok değilmiş kadınmış
Evet başlıyoruzKomik misin sen fasulye annesi
Doktorum manik dönemde oldugumu biliyor zatendoktorum, bakayım raporunuza ? atın bana özelden?
velev ki bipolar hastasısınız, o hastaların hepsi cezadan muaf tutulmuyor biliyorsunuz değil mi?
en en en azından manik dönemde olduğunuzu ispat etmeniz gerekir ki ben şahsen hiç ikna olmadım...
Yok kizzz ne komigi senin yaninda lafim bile olmaz ustadKomik misin sen fasulye annesi
Kiz oo naniktir manik olsa duramazsinDoktorum manik dönemde oldugumu biliyor zaten
Ankara dayım ben de .doktor akrabam arkadaşım da çok var hangi hastane adı neee öğrenebilir miyim lütfennnnnDoktorum manik dönemde oldugumu biliyor zaten
Ankara sincan sanayi Manikci hakkiAnkara dayım ben de .doktor akrabam arkadaşım da çok var hangi hastane adı neee öğrenebilir miyim lütfennnnn
Araştır bul bakalım :)Ankara dayım ben de .doktor akrabam arkadaşım da çok var hangi hastane adı neee öğrenebilir miyim lütfennnnn
Daha ne kadar yaratıcı olsun???Saci alip bir yere ilistirmek falan offf nereye düştüm bendaha yaratıcı olsa bari
:)
Sen geç dalgani geçAnkara sincan sanayi Manikci hakki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?