- 27 Eylül 2017
- 2.026
- 2.491
- 83
- Konu Sahibi denizliligenc1995
-
Sizin değil Veli'nin tedbir istemesi lazım. Koruma ve uzaklaştırma. Ancak şahsi münasebet nedeniyle alacak ise ortada bir karar var ise yapacak birşeyiniz yok. Bir problem olursa gelirse direk kadesden yararlanın.Herkese Merhabalar. Anaokulu öğretmeniyim ve yeni ayrılan bir velim eski kocasının bugün yada yarın benden sınıfa gelip alacağını ve vermemem gerektiğini söyledi. Bu adam yeni cezaevinden çıkmış. Adam yaralamış. Tehlikeli biri dedi. Müdüre dedim. Sınıfı basar ve zorla çocuğu alır diye korkuyorumne yapmam gerekiyor bana fikir verir misiniz. Korkuyorum ben. Çocuklar bana emanet ve kendime bir şey olur vermezsem çocuğu diye korkuyorum. Ne yapacağım. Polise desem 4 saat ve yarın bekler mi diye düşünüyorum
Bu iki günde göndermesin okula sizi ne diye tehlikeye atiyor? te Allahım ya ne garip insanlar var. Sanki size sipariş veriyorlarHerkese Merhabalar. Anaokulu öğretmeniyim ve yeni ayrılan bir velim eski kocasının bugün yada yarın benden sınıfa gelip alacağını ve vermemem gerektiğini söyledi. Bu adam yeni cezaevinden çıkmış. Adam yaralamış. Tehlikeli biri dedi. Müdüre dedim. Sınıfı basar ve zorla çocuğu alır diye korkuyorumne yapmam gerekiyor bana fikir verir misiniz. Korkuyorum ben. Çocuklar bana emanet ve kendime bir şey olur vermezsem çocuğu diye korkuyorum. Ne yapacağım. Polise desem 4 saat ve yarın bekler mi diye düşünüyorum
Velayet annedeyse eğer yasal olarak veremez öğretmen. Ben de kadının neden okula gönderdiğini anlamadım bu durumda. Ama mecbur olmasa bir annenin çocuğunu bu riske atmayacağını düşünüyorum.Onun tedbirini annesi alacak siz değil. Adam geldi siz vermiyorum dediniz adam zorla ite kaka şiddet uygulayarak çocuğu almaya çalışınca ne olacak. Ya çocuk ya siz ya da diğer çocuklar zarar görecek. Kadının sorumsuzluğuna bak ya. Diğer çocuklara zarar verirse Allah korusun. Durumu polise bildirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?