- 23 Ağustos 2012
- 51.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.526
- 898
- Konu Sahibi denizliligenc1995
-
Velayet kimde? Okula zaten kafasina gore giremez herhalde. Almasinlar iceri. Annesiyle konusun kendisi polise sikayet i olsun sizlik bisey yok burda. Cok korkuyorsa okula gondermemeli yani anlamadim annesini de.
Burası köy okulu. Güvenlik yok. Toplamda 7 öğretmeniz. Kapıda kimse durmuyor herkes giriyorVeliler öyle istedikleri zaman pat diye sınıfa girebiliyorlar mı? Ne biçim okul orası?
Kadın okula ağlayarak geldi anlattı. Çocuğum eğitim hakkından mahrum kalmasın diyor ben ne yapacağım bilmiyorumKadında garip gitsin şikayet etsin siz veya okul müdürü nasıl koruyacaksınız o çocuğu
Kadında velayet. Adam ayda 2 gün görecekmiş. Dün adamdaymış şuanda yasak görmesi ve ben korkuyorum kadın net konuşmuyor gelecek ama ne zaman olur bilmiyorum diyor ben çocuklar için korkuyorumAdamin yasal olarak cocugu gorme izni varsa gelip istediginde vermiyorum dmee gibi bir sansiniz var mi ki? Size niye bu sorumlulugu yüklüyor anne? Bugun ya da yarın diyecek kadar net biliyosa 2 gun okula göndermesin cocugu
Müdür ne diyor???Kadın okula ağlayarak geldi anlattı. Çocuğum eğitim hakkından mahrum kalmasın diyor ben ne yapacağım bilmiyorum
Burası köy okulu 300-400 kişilik bir köy. Güvenlik yok maalesefOkulda güvenlik yok mu? Bu durum canımı sıktı güvenlik olmayan bir okul insanın hep aklı kalır
Müdür ben okuldayım sınıfın orada gezinirim diyor ama ne zamana kadar bekleyeceğiz diyor. 15 öğrencim var ve gerçekten korkuyorum. Jandarma var burada. 15 dakika araba ile. Acilen bir şey olsa gelmeleri hemen olmaz. Müdür bey bekleyelim diyorMüdür ne diyor???
Iyi de once can guvenligi. Egitim su an icin bu kadar önemli değil.Kadın okula ağlayarak geldi anlattı. Çocuğum eğitim hakkından mahrum kalmasın diyor ben ne yapacağım bilmiyorum
Sonunu beklesin o zman ....ne alaka ya, şimdiden bilgilendirme yapılsa çıkış saati bir araba gelse!!Müdür ben okuldayım sınıfın orada gezinirim diyor ama ne zamana kadar bekleyeceğiz diyor. 15 öğrencim var ve gerçekten korkuyorum. Jandarma var burada. 15 dakika araba ile. Acilen bir şey olsa gelmeleri hemen olmaz. Müdür bey bekleyelim diyor
Adam çocuğu senden alacağım bir daha göstermeyeceğim demiş. Bugün yarın olmasa belki haftaya gelecek garantisi yok ki. Gerçekten çok korkuyorumArkadaslar Turkiye'de yasadigimizi unuttunuz sanirim, her okulda nerede guvenlik var? Benim calistigim okulda da yok. Iskur elemani verirlerse gelip 6 ay calisiyor, vermezlerse yok.
Siz durumu idareye bildirin, veliyle iletisime gecip cocugu birkac gun okula gondermemesini istesinler. Bu sekilde hem sizin hem diger cocuklarin can güvenliği tehlikede. Cocugun annesi nereden bu kaniya kapilmis? Adam aramis mi, mesaj mi atmis? Eger velayet annedeyse ki bence annededir, cunku adam hapisten cikmis yazmissiniz, polise gidip durumu anlatsin. Gerekirse okula bir polis memuru verirler belki. Eski calistigim bir okulda, surekli teror eylemleri oldugu icin nobetlese bekleyen polis memurlari vardi.
Müdüre dedim. Müdür yardımcısına dedim. Başka sizce ne yapabilirimSonunu beklesin o zman ....ne alaka ya, şimdiden bilgilendirme yapılsa çıkış saati bir araba gelse!!
Ben adam 3-4 kişi gelseler sınıfa girseler elimden bir şey gelmez sadece diğer çocuklar korkar ağlar ona çare bulmam lazımAnnenin madem bu konuda bilgisi var okula yollamasin. Veya polise bildirsin. Sizin cocugu babasina vermemek gibi bir hakkiniz var mi ki olayi size yüklüyor?
Veliye soyleyin cocugu gondermesin bir süre.Adam çocuğu senden alacağım bir daha göstermeyeceğim demiş. Bugün yarın olmasa belki haftaya gelecek garantisi yok ki. Gerçekten çok korkuyorum
Kurumda guvenlik yok mu ?Herkese Merhabalar. Anaokulu öğretmeniyim ve yeni ayrılan bir velim eski kocasının bugün yada yarın benden sınıfa gelip alacağını ve vermemem gerektiğini söyledi. Bu adam yeni cezaevinden çıkmış. Adam yaralamış. Tehlikeli biri dedi. Müdüre dedim. Sınıfı basar ve zorla çocuğu alır diye korkuyorumne yapmam gerekiyor bana fikir verir misiniz. Korkuyorum ben. Çocuklar bana emanet ve kendime bir şey olur vermezsem çocuğu diye korkuyorum. Ne yapacağım. Polise desem 4 saat ve yarın bekler mi diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?