Öğretmenimi arıyorum

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.373
5.388
723
Merhaba herkese garip bir dert ama bulmadan ölürsem vefasızlık olacak gibi geliyor nedense..

Şırnakta görev yapmış(2002-2004) Türkçe öğretmeni Filiz Kurt,dünyalar iyisi bir öğretmendi,onu arıyorum.
Çok kötü günler geçirdik ailece bu öğretmenim hep arkamda oldu maddi manevi beni yalnız bırakmadı.

Kompozisyonlar yazdırıp beni anlamaya çalışan anladıkça yakınlaşan bir şeyler yapmak için çabalayan bir öğretmendi,anlatırken hep ağlarım,şuan yine düğüm düğüm oldu boğazım..
Babamın bize anneme eziyetlerini,sevgisinden tutunda yemeye içmeye kadar her şeyden mahrum edişini,annemin dayak yedikten sonra evden gidişlerine kadar anlatırdım (kompozisyonlarımda) o da beni teselli eder yapılabilecek ne varsa yapmaya çalışırdı,bazen bir cümlesi ile toparlanırdım.

Neyse sosyal medyadan bulmaya çalışıyorum yok bulamıyorum bu isimde o kadar çok insan var ki

Sizce nasıl bulabilirim en azından bi çiçek bir hediye ile vefa borcumu ödemek isterim,ağladığım günlerin birinde Mrs çiçek öyle güzel günler göreceksin ki bugünleri unutacaksın her yağmurdan sonra gökkuşağı çıkar senin de hayatında gökkuşağı çıkacak demişti annem babam eskisi gibi değil ben evlendim okudum atandım onun gibi öğretmen oldum ama hiç aklımdan çıkmıyor keşke bulabilsem diye düşünüp düşünüp duruyorum

Belki de bir tanıyan çıkar (ailesi Almanyadaydı ya da akrabaları net değil bu bilgi bir de Eskişehir vardı,orda da ya okumuştu ya da doğmuştu)
Ya da nasıl bulabileceğimi söyleyen olur..

Güncelleme:5.sayfa-buldum öğretmenimi T turkmenkizi86 sayesinde

Son düzenleme:
MEB den bulabilirsin ya da sirnaktaki okulu arayıp bir bilgi alabilirsin. Zaten atanıp öğretmen olarak vefa borcunu ödersin. Ya da sen de vicdanlı bir ogretmen olarak.

Hangi yıllarda görev yaptı Şırnak'ta?
Genç midir hala?
Şırnakta görev yapmış öğretmen arkadaşlarım oldu zamanında.

merhaba
sizi çok iyi anlıyorum
hayatımıza böyle güzel dokununanları unutmamak ahde vefa çok güzel birşey
sizde öğretmen mişsiniz MEBden ulaşmayı muhakkak düşünmüşsünüzdür vardır bilgisi verirler mi bilmem
emekli de olmuştur muhtemelen
İnşallah bir bilen vardır belki burdan bile çıkabilir

MEB den bulabilirsin ya da sirnaktaki okulu arayıp bir bilgi alabilirsin. Zaten atanıp öğretmen olarak vefa borcunu ödersin. Ya da sen de vicdanlı bir ogretmen olarak.
Atandım ve vicdanlı olduğumu düşünüyorum ama o da bilsin beni isterim,belki o da böyle bir öğrencim vardı acaba annesi gibi mi oldu yoksa ayakları üzerinde durabildi mi diye düşünüyordur..Belki de hiç gelmemişimdir aklına ama ne olursa olsun ulaşmak istiyorum

Okul arkadaşlarınıza sorun, belki tanıyan vardır.
Veya linkdin profili arayın elinizdeki bilgilerle, varsa çıkabilir diye düşünüyorum.

Emekli olmamıştır diye düşünüyorum ilk atmasıydı sanırım çok gençti çünkü üzerinden 20 yıl geçti Şuan 45 olsun maksimum

Sizin adınıza sevindim. İlla ki öğretmenler çoğu öğrencisini unutmuyordur. Hele de batıdan doğuya atandiysa ya da ilk ogretmenligiyse. Dediğim gibi en az 20 yıl geçmiş Facebook bir ihtimal ya da dediğim gibi görev aldığı okulu ararsanız bilgi verirler mi bilmiyorum da şu tarihlerde buradaydı ordan tayini buraya çıktı diyebilirler. Ülkenin durumu da malum olunca ha diye bilgi verirler mi bilmiyorum etraf deli- kin- intikam almak isteyenle dolu.

Merhaba,
Okuyunca gözüm yaşardı. "Dünyanın bütün çiçekleri" şiirini anımsattınız bana. Hayatta geldiğiniz nokta için ve vefanız için tebrik ediyorum sizi.
Bir iyilik yaptığında doğrudan o kişiden karşılık gelmiyor ama illa ki beklenmedik bir yerden de olsa karşılığı geliyor. Tabii ki öğretmeniniz iyilik olsun diye yapmamış bunları, ama inanın Yaradan karşısına onun da güzel insanlar çıkarmıştır.
20 yıl çok uzun bir süre değil, sizi unutmamıştır.
Benim benim kalbime dokunan öğretmenlerimi buldum, yıllardır onlarla bağım var.
Umarım siz de bulursunuz.

Aradım bilgi vermediler durumu da anlattım bari yaşını söyleyin o olup olmadığını anlarım diyorum bilmiyoruz dediler ne garip halbuki iyilik yapacaklardı
Güvenlik açısından bilgi vermek istememişlerdir. Okulun sayfasından resmini göremiyor musunuz? Yada google görsellerden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…