Yok o kadarını hatırlamıyorumKırşehirli miydi, onu hatırlıyor musunuz?
Mutlaka yazacağımo zaman çok daha kolay il/ilçe müdürlüğünüze gitseniz yardımcı olurlar diye düşünüyorum
ve ulaştığınızda çok da mutlu olacaktır özellikle kendinizi kurtardığınızı ve meslektaş olduğunuzu görünce
ulaşırsanız buraya da yazın lütfen
Bence tekrar arayip numaranizi birakin ogretmen oldugunuzu belirtip isminizi soyisminizi verin kendi isterse arayacaktirAradım bilgi vermediler durumu da anlattım bari yaşını söyleyin o olup olmadığını anlarım diyorum bilmiyoruz dedilerne garip halbuki iyilik yapacaklardı
Eskişehir’den gitmiş görevlendirme ile..Bence tekrar arayip numaranizi birakin ogretmen oldugunuzu belirtip isminizi soyisminizi verin kendi isterse arayacaktir
Aaa Eskişehir bişeyler anımsatıyor bakalım inşallah odur ulaşacağım
Deniz 06 mıydı neydi bir bayan fotosunun olduğu hesapta bioda Meb yazıyor. Öğretmen arkadaşı olabilir. Gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim, inşallah ulaşırsınızWawww süpersiniz hemen bunu da deneyeceğim
Bunu görünce ben de heyecandım ama değil sarışın uzun boylu zayıftı saçını boyatmış olabilir ama burnu da karakteristikti estetik yapmadıysa bunlarla hiç benzerliği yokbu kadınlardan biri mi acaba?
Yazdım bakalım inşallah dönüş sağlar teşekkür ederim çok dikkatlisinizDeniz 06 mıydı neydi bir bayan fotosunun olduğu hesapta bioda Meb yazıyor. Öğretmen arkadaşı olabilir. Gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim, inşallah ulaşırsınız
Oy çiçeğim sen harikasın be.Merhaba herkese garip bir dert ama bulmadan ölürsem vefasızlık olacak gibi geliyor nedense..
Şırnakta görev yapmış(2002-2004) Türkçe öğretmeni Filiz Kurt,dünyalar iyisi bir öğretmendi,onu arıyorum.
Çok kötü günler geçirdik ailece bu öğretmenim hep arkamda oldu maddi manevi beni yalnız bırakmadı.
Kompozisyonlar yazdırıp beni anlamaya çalışan anladıkça yakınlaşan bir şeyler yapmak için çabalayan bir öğretmendi,anlatırken hep ağlarım,şuan yine düğüm düğüm oldu boğazım..
Babamın bize anneme eziyetlerini,sevgisinden tutunda yemeye içmeye kadar her şeyden mahrum edişini,annemin dayak yedikten sonra evden gidişlerine kadar anlatırdım o da beni teselli eder yapılabilecek ne varsa yapmaya çalışırdı.
Neyse sosyal medyadan bulmaya çalışıyorum yok bulamıyorum bu isimde o kadar çok insan var ki
Sizce nasıl bulabilirim en azından bi çiçek bir hediye ile vefa borcumu ödemek isterim,ağladığım günlerin birinde Mrs çiçek öyle güzel günler göreceksin ki bugünleri unutacaksın her yağmurdan sonra gökkuşağı çıkar senin de hayatında gökkuşağı çıkacak demiştiannem babam eskisi gibi değil ben evlendim okudum atandım onun gibi öğretmen oldum ama hiç aklımdan çıkmıyor keşke bulabilsem diye düşünüp düşünüp duruyorum
Belki de bir tanıyan çıkar (ailesi Almanyadaydı ya da akrabaları net değil bu bilgi bir de Eskişehir vardı,orda da ya okumuştu ya da doğmuştu)
Ya da nasıl bulabileceğimi söyleyen olur..
Resmini Google aratirin belki çıkar ne mutlu öğretmenimize bir ogrencisinin hayatına gönlüne dokunabilmis inşallah bulursunuz hayatınızda mutluluklar dilerimYaa çok teşekkür ederim
Fotoğrafı var bende buzdolabıma yapıştırdım o kadar çok seviyorum kendisini ailem dışında kimse yokken o var :)
Annesiyle babasının savaşı arasında sıkışmış küçük bir kız çocuğuna çok güzel dokundu kalbime dokundu hayatıma dokundu
Belki de anlattı ama ben hatırlamıyorum maalesef benim için o kadar kötü günlerdi ki ben ağlardım durduk yere,o beni sınıftan yollar peşimden gelir teselli ederdi ya da kompozisyon yazdırır içimi döktürürdüBaşka bi bilgi yok mu hiç?
Nedense ben de hatırlıyordur diyorum :) parlak bi öğrenciydim onların deyimiyle,sorunlarıma rağmen birincilikle bitirirdim her yılı..Ya çok tatlı bi konu, inşallah bulur bi çikolata çiçekle ziyaret edersiniz. Ve eminim o da sizi ara ara hatırlıyordur.
Ulaştım hepsine, ekledim onları da,onlar da ekli değil ve okuldan gidince onlar da bi daha ulaşamamış görüşmemişlerSizin okuduğunuz dönemdeki müdürün, müdür yardımcılarının ya da diğer öğretmen arkadaşlarının sosyal medya hesaplarında belki eklidir. Okuduğunuz okulla ilgili bir araştırma yaptınız mı? Belki sizin öğrenim döneminizden başka iyi hocalarınız varsa bulmanıza yardımcı olabilirler. Teneffüslerde konuştuğu çok yakın öğretmen arkadaşları vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?