Öğretmenimi arıyorum

Mutlaka yazacağım
Her zaman aklımdaydı ona ulaşmak için küçük küçük çabalar gösterdim ama artık kesinlikle bulmalıyım diyorum hele ki depremden sonra

Aradım bilgi vermediler durumu da anlattım bari yaşını söyleyin o olup olmadığını anlarım diyorum bilmiyoruz dediler ne garip halbuki iyilik yapacaklardı
Bence tekrar arayip numaranizi birakin ogretmen oldugunuzu belirtip isminizi soyisminizi verin kendi isterse arayacaktir

Bence tekrar arayip numaranizi birakin ogretmen oldugunuzu belirtip isminizi soyisminizi verin kendi isterse arayacaktir
Eskişehir’den gitmiş görevlendirme ile..
Hem Eskişehir hem İzmir hem Şırnak milli eğitimi aradım kişisel veriler kanununa göre yasak veremeyiz dediler
Sadece okul ismi söylenecek
Tabii onlar da haklı
Her türlü insan var ne yazık ki kimin ne yapacağı belli değil

bu kadınlardan biri mi acaba?

Eklentiler

• Adsız.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 167
Oy çiçeğim sen harikasın be.
Rabbim senin gibi meslek sahibi olmuş, yapılan iyiliği unutmamış vefalı öğrencilerin sayısını arttırsın

Ne güzel keşke hepimizin hayatında böyle güzel öğretmenlerimiz olsaydı

Ben 1.sınıftayken sabahçı öğrencinin biri sıramın altına defter kitap koyduğumuz yere sakız yapıştırmış bende ne bilim dersteyken elimi sıranın altına attım ve sıcaktan yapış yapış olan sakız elime yapışmıştı. Öğretmenim sayı saymak için beni yanına çağırdı bi matematik sorusu sordu bilemedim korkudan da o elim cebimdeydi "çıkar ellerini parmak hesabı yap" dedi. Çıkarmak istemedim. Kızdı. Mecburen çıkardım elim hep sakız yapışmış halde elime sopayla öyle bir vurdu ki nasıl canım yanmıştı anlatamam.

Ve her öğretmenler gününde ona çiçek götürürdüm asla kin gütmedim emekli oldu yıllarca sınıf arkadaşlarımızla evine ziyarete giderdik öğretmenler gününde. Tabi şimdi hakkımı helal etmiyorum. Çok fazla dayağını yerdik ama çocuk kalbi işte yinede severdik...

6-7-8 de okurken de bir müzik öğretmenim vardı. Sınıfımızda bir tane çocuk vardı uyuşturucu kullanırdı ve bana takıntılıydı. Hergün beni tehdit ederdi 18 yaşına gelince seni kaçırcam derdi. Hergün akşamlari geceleri babasının arabasını alır bizim evimizin önünden yüksek ses müzikler açar geçerdi. Babam hergün okul müdürünün yanına çocuğu şikayete giderdi. Çok korkunç günler geçirdim. Müzik öğretmenim bunları bildiği halde ben o çocuğa kızıyorum vuruyorum diye bana kızardı "o sorunlu bir çocuk ne yaparsa yapsın bişey demeyeceksin alttan alacaksın" diye beni tehdit ederdi.

Son zamanlarda çocuk arkamdaki sıraya oturur mastürbasyon çekerdi. Bunu bile müzik derslerinde yapardı derste aniden kalkmaya çalışırdım çocuk zorla omuzlarimdan tutar oturturdu ogretmenimde tabi yine bana kızardı

Bu iki öğretmen de benim için hayatımın en iğrenç öğretmenleriydi. Hele ki o müzik öğretmeni resmen psikolojimi bozmuştu. Bazen aklıma geliyor ınstagram'dan kadına msj atsam bana bunları yaşattınız siz diye. Acaba vicdani sızlar mi diye.

Ha bu arada aynı müzik öğretmeni benim liseden en yakın arkadaşıma da maddi manevi çok yardımcı olmuş. En yakın arkadaşımla bazen çarşıda falan gezinirken o müzik öğretmenini görürüz arkadaşım çok heyecanlanır konuşur onunla falan ama ben tanımazlıktan gelirim. O beni hatırlıyor mu yoksa unuttu mu bilemem.

Keşke ben de ilkokul öğretmenimi bulabilsem.
Yaşlıydı o dönemlerde zaten.
Bir de 4 ve 5. sınıf öğretmenimi merak ediyorum.
maalesef bulamam gibi çünkü nereden baksak 70 yaşlarında vardır

Ya çok tatlı bi konu, inşallah bulur bi çikolata çiçekle ziyaret edersiniz. Ve eminim o da sizi ara ara hatırlıyordur.

Resmini Google aratirin belki çıkar ne mutlu öğretmenimize bir ogrencisinin hayatına gönlüne dokunabilmis inşallah bulursunuz hayatınızda mutluluklar dilerim

Başka bi bilgi yok mu hiç?
Belki de anlattı ama ben hatırlamıyorum maalesef benim için o kadar kötü günlerdi ki ben ağlardım durduk yere,o beni sınıftan yollar peşimden gelir teselli ederdi ya da kompozisyon yazdırır içimi döktürürdü
Sonra sonra anladım ki beni konuşturmak duygularımı öğrenmek için yapıyordu
İlk geldiğinde ailesinin Almanya’da olduğunu söylemişti sanki
Bi de Eskişehir’de abisinin olduğunu hatırladım bugün..
Fotoğrafı var beraber çekilmişiz ama bulanık tabi tanıyan olursa fotoğraftan tanır

Ya çok tatlı bi konu, inşallah bulur bi çikolata çiçekle ziyaret edersiniz. Ve eminim o da sizi ara ara hatırlıyordur.
Nedense ben de hatırlıyordur diyorum :) parlak bi öğrenciydim onların deyimiyle,sorunlarıma rağmen birincilikle bitirirdim her yılı..
Geçen yıl başka bir hocamı ekledim sosyal medyadan, aynı dönemden o da 20 yıl öncesi işte,daha ben yazıp kendimi tanıtıyordum ki o mesaj attı “tiktak gözlüm nasılsın“ dedi heyecanlanınca gözlerim titrerdi (nistagmus var)
Ki soyadım değişmiş sadece isim ve profildeki resimden hatırladı beni :) çok mutlu olmuştum
Filiz hocamla paylaşımım çok fazlaydı o da unutmamıştır diye düşünüyorum :)

Sizin okuduğunuz dönemdeki müdürün, müdür yardımcılarının ya da diğer öğretmen arkadaşlarının sosyal medya hesaplarında belki eklidir. Okuduğunuz okulla ilgili bir araştırma yaptınız mı? Belki sizin öğrenim döneminizden başka iyi hocalarınız varsa bulmanıza yardımcı olabilirler. Teneffüslerde konuştuğu çok yakın öğretmen arkadaşları vs.

Ulaştım hepsine, ekledim onları da,onlar da ekli değil ve okuldan gidince onlar da bi daha ulaşamamış görüşmemişler
Sinir bozucu olan da bu
Bazen diyorum ki hayali bi karakter olabilir mi çünkü hiçbir iz yok :) ama yok fotoğrafı var sonra.. evimize gelmişti öğle yemeğine annemle tanışma bahanesiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…