- 2 Temmuz 2023
- 12.076
- 36.202
- 528
Okulun sitesine girin orada kadro varAradım bilgi vermediler durumu da anlattım bari yaşını söyleyin o olup olmadığını anlarım diyorum bilmiyoruz dedilerne garip halbuki iyilik yapacaklardı
MantıklıOkulun sitesine girin orada kadro var
Ordan kadin ingilizce ogretmenleri falan var
Hepsini sosyal medyada aratin birini bulursunuz elbet
Buldugunuz kisiye turkce ogretmenim filiz kurt hanima ulasmak istiyorum eski ogrencisiyim uzerimde emegi coktur ben evlendim cocugum oldu kendisine minnettarim bugunlere gelebildim ona bir hediye gondermek istiyorum ama o olup olmadigini teyit etmek istiyorum falan diyebilirsin
Yaa çok teşekkür ederimAslında o okuldaki öğretmenleri bulup onların sosyal medya hesaplarındaki arkadaşları incelenebilir.
Soyad kadınlarda evlenme durumuna göre değiştiği için isim üzerinden yola çıkılabilir.
Sadece Türkçe öğretmeni diye aratmayın.
Branş değiştirmiş de olabilir. " Türk Dili ve Edebiyatı " da arama için bir seçenek.
Bulunması an meselesi bencehepimizin içinde bir Müge Anlı var.
Tekrar aradım okulu görevlendirme ile gitti İzmir’de dediOkul açılınca küçük bir çiçek gönderip sizsiniz beni arar mısınız yazarsanız belki Eskişehir'eki öğretmendir... kurumun bilgi vermesi uygun değil.
Telefon numaranızı adınızı bırakıp iletmelerini istesenizTekrar aradım okulu görevlendirme ile gitti İzmir’de dedi
Hangi okul dedim yine söylenmedi
Buradaki öğretmenlerden biri olabilir mi?Aradım bilgi vermediler durumu da anlattım bari yaşını söyleyin o olup olmadığını anlarım diyorum bilmiyoruz dedilerne garip halbuki iyilik yapacaklardı
Baktım sayfaya yok değil teşekkür ederim zahmet etmişsinizBuradaki öğretmenlerden biri olabilir mi?
İçime dert oldu, inşallah bulursunuz.Baktım sayfaya yok değil teşekkür ederim zahmet etmişsiniz
İstek attım mesaj da attım bakalım ama dediğiniz gibi aktif değil sanırımİnstagramda Filiz Kurt Töre adına bir hesap var ama pek aktif gibi görünmüyor. İsterseniz bakabilirsiniz. Artık isim benzerliği midir sizin öğretmeniniz o mudur bilemiyorum
Benim 20 yıldır içime dertİçime dert oldu, inşallah bulursunuz.
O hesaptaki takipçilerden herhangi birine mesaj atamayı deneyebilirsiniz,zaten herkese açık hesap. Baktım takipçilere koçak soyisimli köln de yaşayanlar var,belki akrabalarıdır onlardan bilgi alabilirsinizİstek attım mesaj da attım bakalım ama dediğiniz gibi aktif değil sanırım
Wawww süpersiniz hemen bunu da deneyeceğimO hesaptaki takipçilerden herhangi birine mesaj atamayı deneyebilirsiniz,zaten herkese açık hesap. Baktım takipçilere koçak soyisimli köln de yaşayanlar var,belki akrabalarıdır onlardan bilgi alabilirsiniz
Kırşehirli miydi, onu hatırlıyor musunuz?Wawww süpersiniz hemen bunu da deneyeceğim
o zaman çok daha kolay il/ilçe müdürlüğünüze gitseniz yardımcı olurlar diye düşünüyorumEmekli olmamıştır diye düşünüyorum ilk atmasıydı sanırım çok gençti çünkü üzerinden 20 yıl geçti Şuan 45 olsun maksimum
inşallah ulaşırsınızWawww süpersiniz hemen bunu da deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?