Öğretmenimi arıyorum

Simdi bircok eski ogrenci ogretmen olup, vefa borcu icin eski ogretmenlerini ariyordur mutlaka, bu sebeple belki Meb'in bu durumlar icin ozluk isleri/personel isleri birimleri belki yardimci oluyordur diye dusundum ister istemez.

Gerci kisisel veri oldugu icin size o kisinin bilgilerini vermeselerde, belki bi umut sizin onu aradiginizi, bilgilerinizi o kisiye iletmeyi kabul edebilirler.

O donem sizle birlikte okuyan arkadaslarinizi vs denediginize eminim o sebeple olabilecek en son fikri vermeye calistim.

Aradım bilgi vermediler durumu da anlattım bari yaşını söyleyin o olup olmadığını anlarım diyorum bilmiyoruz dediler ne garip halbuki iyilik yapacaklardı
Okulun sitesine girin orada kadro var
Ordan kadin ingilizce ogretmenleri falan var
Hepsini sosyal medyada aratin birini bulursunuz elbet
Buldugunuz kisiye turkce ogretmenim filiz kurt hanima ulasmak istiyorum eski ogrencisiyim uzerimde emegi coktur ben evlendim cocugum oldu kendisine minnettarim bugunlere gelebildim ona bir hediye gondermek istiyorum ama o olup olmadigini teyit etmek istiyorum falan diyebilirsin

Aslında o okuldaki öğretmenleri bulup onların sosyal medya hesaplarındaki arkadaşları incelenebilir.
Soyad kadınlarda evlenme durumuna göre değiştiği için isim üzerinden yola çıkılabilir.
Sadece Türkçe öğretmeni diye aratmayın.
Branş değiştirmiş de olabilir. " Türk Dili ve Edebiyatı " da arama için bir seçenek.
Bulunması an meselesi bence hepimizin içinde bir Müge Anlı var.

Mantıklı

Yaa çok teşekkür ederim
Fotoğrafı var bende buzdolabıma yapıştırdım o kadar çok seviyorum kendisini ailem dışında kimse yokken o var :)
Annesiyle babasının savaşı arasında sıkışmış küçük bir kız çocuğuna çok güzel dokundu kalbime dokundu hayatıma dokundu

Okul açılınca küçük bir çiçek gönderip sizsiniz beni arar mısınız yazarsanız belki Eskişehir'eki öğretmendir... kurumun bilgi vermesi uygun değil.
Tekrar aradım okulu görevlendirme ile gitti İzmir’de dedi
Hangi okul dedim yine söylenmedi

İnstagramda Filiz Kurt Töre adına bir hesap var ama pek aktif gibi görünmüyor. İsterseniz bakabilirsiniz. Artık isim benzerliği midir sizin öğretmeniniz o mudur bilemiyorum

İstek attım mesaj da attım bakalım ama dediğiniz gibi aktif değil sanırım
O hesaptaki takipçilerden herhangi birine mesaj atamayı deneyebilirsiniz,zaten herkese açık hesap. Baktım takipçilere koçak soyisimli köln de yaşayanlar var,belki akrabalarıdır onlardan bilgi alabilirsiniz

Emekli olmamıştır diye düşünüyorum ilk atmasıydı sanırım çok gençti çünkü üzerinden 20 yıl geçti Şuan 45 olsun maksimum
o zaman çok daha kolay il/ilçe müdürlüğünüze gitseniz yardımcı olurlar diye düşünüyorum
ve ulaştığınızda çok da mutlu olacaktır özellikle kendinizi kurtardığınızı ve meslektaş olduğunuzu görünce
ulaşırsanız buraya da yazın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…