- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
ya bu konunun çok benzeri defalarca başıma geldi . ben de muayene ediyorum çocuğu mesela içerde annesi varken sonra benden şikayetçi olmuşlardı tazminat kazanmak için . sebep çocuğun kolu kırıktı muayenede anlamadı diye .ama çocuğun kolunda kırık yoktu zaten geliş şikayeti de ateşti. bunlara da bildiğin biri akıl vermiş git doktordan parayı kopar demiş . insaf ben 36 saat aralıksız çalışıyorum . parasını geçtim mesleğime attığı lekeye bak . sonrasında bu çocuğun kolunun muayeneden bir sonraki gün kırıldığı ortaya çıktı . bu sadece bir örnek. ha bu arada çevrede doktor olmuş ama bir kırığı anlAmamış nerden almış eğitimi doktorlar bir şey bilmiyor teyzeleri türemişti çoktan. olay açığa çıkınca ne hikmetse bir tanesi bile gelip özrünü dilemedi ama . hakkım asla bu tip konuşan insanlara helal değil.Şimdi ki öğretmenler iyi çünkü onlar da zamanında çooook dayak yedi aşağılandı kendi çektikleri onlara ders oldu.
Bknz:ben
Yalnız ben ilkokul ogretmenlerimi çok seviyorum biri bi kaç ay önce vefat etti allah rahmet eylesin.
Ortaokulda tamda ergenlik çağımda çok dayak yedim malesef.
Hiç bir öğrencime fiske vurmamışımdır müsaade de etmem fakat dayak ve işkence den soruşturma geçirdim şok oldum ,aile çocuğu dövüyor çocuk okulu bırakıyor biz geri döndürmek için uğraşırken çocuğun psikolojisinin bozulduğunu fakedip doktora götürüyoruz , çocuk dayak yediğini okula gelmek istemediğini söylüyor, biz ısrar ediyoruz ama meğer bu süreçte köylü kurnazı velilerimiz nerden akıl aldılarsa dayağı benim ve bi arkadasimin üstüne atıp tazminat davası için şikayette bulunuyor, git gel şahit vs derken 50 bin TL verirsek şikayeti geri çekeceklerini iletiyorlar bize, sonuç aklandık ve o pislik aile halen çocuklarını okula göndermiyor ve sürekli dövüyor.
Bugün büyük oğlum karne aldı. mükemmel bir öğretmeni vardı. Ayrılırken hem öğretmen hem veliler hepimiz duygulandık, ağladık. öğretmenimiz bir de mektup yazmış bütün velilere ve çocuklara. eve geldikten sonra mektubu okudum. göz yaşlarına boğuldum. böyle öğretmenlerde varmış demek ki dedim. Aklıma ilkokul öğretmenim geldi. Hergün dayak atardı öğrencilerine. tahtaya kaldırırdı. matematik sorardı. bilemediğimiz an tekme tokat dalardı. yüzümüze tükürürdü. yüzümüzden salyaları akardı. korkumdan anneme babama tek kelime birşey anlatamadım yıllarca. okula gitmek bir işkenceydi. anneme imrenirdim. ne güzel o okula gitmiyor, dayak yemiyor, büyük olmak ne güzel derdim. şimdi benimde çocuklarım var. biri çocuklarımın kılına zarar verse dünyayı başına yıkarım. düşündükçe geçmişi göz yaşlarıma hakim olamıyorum. 17 kg mışım ilkokula başladığımda. 17 kg lık bedenimle ne dayaklar yemişim. nedeni ise soruyu yanlış cevaplamam, kitabımın yırtılması vs gibi şeyler. 6 yaşıma yeni girmiştim daha. annemden babamdan görmediğim eziyeti öğretmen olacak o kadından gördüm. saçlarımı yolardı. hakkımı helal etmiyorum. o zamanlar 45 yaşlarında falandı. şimdi 65 -70 yaşında vardır yaşıyorsa. onu görmeyi, yüzüne tükürmeyi, suratından salyalarımın akmasını ne çok isterim. ama ben yapamamki.., ben insanım çünkü...Öteki dünyada Allah hakkımı alsın. kim bilir benim gibi kaç çocuğun canını yakmıştır. Allah öyle hayvanlardan korusun çocuklarımızı.
Aklı sıra kurnaz işte sanki biz yolunacak kazız, allahtan idare de çocuğun köylüleride arkamda durdu 1 kişi dese evet dövdü diye meslek hayatım bitmişti. Bende hakkımı helal etmiyorum polis mekezine git gel helak oldum resmenya bu konunun çok benzeri defalarca başıma geldi . ben de muayene ediyorum çocuğu mesela içerde annesi varken sonra benden şikayetçi olmuşlardı tazminat kazanmak için . sebep çocuğun kolu kırıktı muayenede anlamadı diye .ama çocuğun kolunda kırık yoktu zaten geliş şikayeti de ateşti. bunlara da bildiğin biri akıl vermiş git doktordan parayı kopar demiş . insaf ben 36 saat aralıksız çalışıyorum . parasını geçtim mesleğime attığı lekeye bak . sonrasında bu çocuğun kolunun muayeneden bir sonraki gün kırıldığı ortaya çıktı . bu sadece bir örnek. ha bu arada çevrede doktor olmuş ama bir kırığı anlAmamış nerden almış eğitimi doktorlar bir şey bilmiyor teyzeleri türemişti çoktan. olay açığa çıkınca ne hikmetse bir tanesi bile gelip özrünü dilemedi ama . hakkım asla bu tip konuşan insanlara helal değil.
ah torpille gelen psikopat öğretmenler... eskiler neden böyle yaBugün büyük oğlum karne aldı. mükemmel bir öğretmeni vardı. Ayrılırken hem öğretmen hem veliler hepimiz duygulandık, ağladık. öğretmenimiz bir de mektup yazmış bütün velilere ve çocuklara. eve geldikten sonra mektubu okudum. göz yaşlarına boğuldum. böyle öğretmenlerde varmış demek ki dedim. Aklıma ilkokul öğretmenim geldi. Hergün dayak atardı öğrencilerine. tahtaya kaldırırdı. matematik sorardı. bilemediğimiz an tekme tokat dalardı. yüzümüze tükürürdü. yüzümüzden salyaları akardı. korkumdan anneme babama tek kelime birşey anlatamadım yıllarca. okula gitmek bir işkenceydi. anneme imrenirdim. ne güzel o okula gitmiyor, dayak yemiyor, büyük olmak ne güzel derdim. şimdi benimde çocuklarım var. biri çocuklarımın kılına zarar verse dünyayı başına yıkarım. düşündükçe geçmişi göz yaşlarıma hakim olamıyorum. 17 kg mışım ilkokula başladığımda. 17 kg lık bedenimle ne dayaklar yemişim. nedeni ise soruyu yanlış cevaplamam, kitabımın yırtılması vs gibi şeyler. 6 yaşıma yeni girmiştim daha. annemden babamdan görmediğim eziyeti öğretmen olacak o kadından gördüm. saçlarımı yolardı. hakkımı helal etmiyorum. o zamanlar 45 yaşlarında falandı. şimdi 65 -70 yaşında vardır yaşıyorsa. onu görmeyi, yüzüne tükürmeyi, suratından salyalarımın akmasını ne çok isterim. ama ben yapamamki.., ben insanım çünkü...Öteki dünyada Allah hakkımı alsın. kim bilir benim gibi kaç çocuğun canını yakmıştır. Allah öyle hayvanlardan korusun çocuklarımızı.
Herkesin hayatında iyisi yada kötüsü vardır öğretmenin, benide ortada hiçbir sebep yokken tokatlayan öğretmen musvettesini hiç unutmuyorum gerçi ben ona otobüste tepemde dikilmesine rağmen yer vermeyerek değerini gostermistimBugün büyük oğlum karne aldı. mükemmel bir öğretmeni vardı. Ayrılırken hem öğretmen hem veliler hepimiz duygulandık, ağladık. öğretmenimiz bir de mektup yazmış bütün velilere ve çocuklara. eve geldikten sonra mektubu okudum. göz yaşlarına boğuldum. böyle öğretmenlerde varmış demek ki dedim. Aklıma ilkokul öğretmenim geldi. Hergün dayak atardı öğrencilerine. tahtaya kaldırırdı. matematik sorardı. bilemediğimiz an tekme tokat dalardı. yüzümüze tükürürdü. yüzümüzden salyaları akardı. korkumdan anneme babama tek kelime birşey anlatamadım yıllarca. okula gitmek bir işkenceydi. anneme imrenirdim. ne güzel o okula gitmiyor, dayak yemiyor, büyük olmak ne güzel derdim. şimdi benimde çocuklarım var. biri çocuklarımın kılına zarar verse dünyayı başına yıkarım. düşündükçe geçmişi göz yaşlarıma hakim olamıyorum. 17 kg mışım ilkokula başladığımda. 17 kg lık bedenimle ne dayaklar yemişim. nedeni ise soruyu yanlış cevaplamam, kitabımın yırtılması vs gibi şeyler. 6 yaşıma yeni girmiştim daha. annemden babamdan görmediğim eziyeti öğretmen olacak o kadından gördüm. saçlarımı yolardı. hakkımı helal etmiyorum. o zamanlar 45 yaşlarında falandı. şimdi 65 -70 yaşında vardır yaşıyorsa. onu görmeyi, yüzüne tükürmeyi, suratından salyalarımın akmasını ne çok isterim. ama ben yapamamki.., ben insanım çünkü...Öteki dünyada Allah hakkımı alsın. kim bilir benim gibi kaç çocuğun canını yakmıştır. Allah öyle hayvanlardan korusun çocuklarımızı.
Bugün büyük oğlum karne aldı. mükemmel bir öğretmeni vardı. Ayrılırken hem öğretmen hem veliler hepimiz duygulandık, ağladık. öğretmenimiz bir de mektup yazmış bütün velilere ve çocuklara. eve geldikten sonra mektubu okudum. göz yaşlarına boğuldum. böyle öğretmenlerde varmış demek ki dedim. Aklıma ilkokul öğretmenim geldi. Hergün dayak atardı öğrencilerine. tahtaya kaldırırdı. matematik sorardı. bilemediğimiz an tekme tokat dalardı. yüzümüze tükürürdü. yüzümüzden salyaları akardı. korkumdan anneme babama tek kelime birşey anlatamadım yıllarca. okula gitmek bir işkenceydi. anneme imrenirdim. ne güzel o okula gitmiyor, dayak yemiyor, büyük olmak ne güzel derdim. şimdi benimde çocuklarım var. biri çocuklarımın kılına zarar verse dünyayı başına yıkarım. düşündükçe geçmişi göz yaşlarıma hakim olamıyorum. 17 kg mışım ilkokula başladığımda. 17 kg lık bedenimle ne dayaklar yemişim. nedeni ise soruyu yanlış cevaplamam, kitabımın yırtılması vs gibi şeyler. 6 yaşıma yeni girmiştim daha. annemden babamdan görmediğim eziyeti öğretmen olacak o kadından gördüm. saçlarımı yolardı. hakkımı helal etmiyorum. o zamanlar 45 yaşlarında falandı. şimdi 65 -70 yaşında vardır yaşıyorsa. onu görmeyi, yüzüne tükürmeyi, suratından salyalarımın akmasını ne çok isterim. ama ben yapamamki.., ben insanım çünkü...Öteki dünyada Allah hakkımı alsın. kim bilir benim gibi kaç çocuğun canını yakmıştır. Allah öyle hayvanlardan korusun çocuklarımızı.
PEKI SIZ ANNENIZE SOYLEMEDINIZ BASKASI DA BI SOYLEMEMIS ?Bugün büyük oğlum karne aldı. mükemmel bir öğretmeni vardı. Ayrılırken hem öğretmen hem veliler hepimiz duygulandık, ağladık. öğretmenimiz bir de mektup yazmış bütün velilere ve çocuklara. eve geldikten sonra mektubu okudum. göz yaşlarına boğuldum. böyle öğretmenlerde varmış demek ki dedim. Aklıma ilkokul öğretmenim geldi. Hergün dayak atardı öğrencilerine. tahtaya kaldırırdı. matematik sorardı. bilemediğimiz an tekme tokat dalardı. yüzümüze tükürürdü. yüzümüzden salyaları akardı. korkumdan anneme babama tek kelime birşey anlatamadım yıllarca. okula gitmek bir işkenceydi. anneme imrenirdim. ne güzel o okula gitmiyor, dayak yemiyor, büyük olmak ne güzel derdim. şimdi benimde çocuklarım var. biri çocuklarımın kılına zarar verse dünyayı başına yıkarım. düşündükçe geçmişi göz yaşlarıma hakim olamıyorum. 17 kg mışım ilkokula başladığımda. 17 kg lık bedenimle ne dayaklar yemişim. nedeni ise soruyu yanlış cevaplamam, kitabımın yırtılması vs gibi şeyler. 6 yaşıma yeni girmiştim daha. annemden babamdan görmediğim eziyeti öğretmen olacak o kadından gördüm. saçlarımı yolardı. hakkımı helal etmiyorum. o zamanlar 45 yaşlarında falandı. şimdi 65 -70 yaşında vardır yaşıyorsa. onu görmeyi, yüzüne tükürmeyi, suratından salyalarımın akmasını ne çok isterim. ama ben yapamamki.., ben insanım çünkü...Öteki dünyada Allah hakkımı alsın. kim bilir benim gibi kaç çocuğun canını yakmıştır. Allah öyle hayvanlardan korusun çocuklarımızı.
65 YAŞINDA MI. Bence emeklı ogretmenlerı baska turlu kullanmak lazım .etut falan sonucta bılıyorsunuz emeklı maasıyla kımse gecınemıyor.Fakat etutlerde falan onlar ders verebılırBenim dönemimde tüm öğretmenler yaşlıydı iki üç tane belki genç vardı onlarda 40 tan aşağı değildi olgundu.
Boş yere kontenjan israfı, adamın işi bitmiş zorunlu emekli et yolla. Hem emekli maaşı hem öğretmen maaşı hemde genç öğretmenlerin önünü kapatıyorlardı. Sonra yeni mezunlara iş yok olmaz tabi fırsatmı var???
Bi tanesinin narkolepsi deniliyor sanırım gündüz uyuma hastalığı vardı, adam zaten 65 yaşında hasta, derse giriyordu ders anlatma zaten sıfır elindeki ders kitabından okuyarak anlatıyordu daha doğrusu anlatamıyordu "çocuklar Ulama ilk kelimenin son harfi sessiz, ikinci kelimenin......... Zzzzzzz....zzzzz" bir bakmışsın rüyalara dalmış, sürekli bu moddaydı adam.
İdare biliyordu hastalığını oturduğu yerde uykuya dalıyor, ama göz yumuluyordu.
Resmen ilk okul yıllarım bilinçsiz insanların elinde ziyan oldu evde annem öğretseydi daha iyi anlardım vallahi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?