• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmenler biran önce aşılanmali.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu işlet hastalık bir bitmedi...
Sene başından beri göndermiyorum oğlumu.
1. Sınıf başladı bu yıl, öğretmenimizin de yönlendirmesiyle öğrettim okuma yazmayı.
Peki sınava girecek cocuklar ne yapacak ?
Keske şöyle tam kapanma olsa 1 ayda kurtulsak artık.

Son düzenleme:
Futbolcular konusunda yüzde yüz haklısınız, ancak okullar açılınca öğretmenler ölüme gidiyor lafları falan o kadar gereksiz bir ajitasyon ki.
Biz emniyet personeliyiz vatandaşla iç içe, kimsenin böyle ahlanip vahlandigini duymadım, ya da o kadar kalabalık fabrikalarda çalışan işçiler, esnaf.
Bence yaşlılardan önce çalışanlar asilanmaliydi, yaşlılara da yasaklar devam etmeliydi.
Katılıyorum. Madem ekonomik nedenlerle tam kapatma yapılamıyor, o zaman çalışmak, işe ve okula gitmek zorunda kalan herkes daha önce aşılanmalıydı. Zaten çalışan insanlar eve taşıyıp yaşlılarımıza bulaştırıyor genelde.

Futbolcular konusunda yüzde yüz haklısınız, ancak okullar açılınca öğretmenler ölüme gidiyor lafları falan o kadar gereksiz bir ajitasyon ki.
Biz emniyet personeliyiz vatandaşla iç içe, kimsenin böyle ahlanip vahlandigini duymadım, ya da o kadar kalabalık fabrikalarda çalışan işçiler, esnaf.
Bence yaşlılardan önce çalışanlar asilanmaliydi, yaşlılara da yasaklar devam etmeliydi.
Valla o ahlanan vahlanan öğretmenlere sizden daha çok kızıyorum.

Katılıyorum. Madem ekonomik nedenlerle tam kapatma yapılamıyor, o zaman çalışmak, işe ve okula gitmek zorunda kalan herkes daha önce aşılanmalıydı. Zaten çalışan insanlar eve taşıyıp yaşlılarımıza bulaştırıyor genelde.
Tabi ki. Kimse kusura bakmasın, yaşlılar aşılandı yasaklarda kalktı rahat rahat otobüslerde kalabalık yapıyorlar.

Yarın aşım var benim de ya konu denk geldi

Şu işlet hastalık bir bitmedi...
Sen başından beri göndermiyorum oğlumu.
1. Sınıf öğretmenimizin de yönlendirmesiyle öğrettim okuma yazmayı.
Peki sınava girecek cocuklar ne yapacak ?
Keske şöyle tam kapanma olsa 1 ayda kurtulsak artık.
Kızım 6 Haziran'da sınava girecek.
Şuan test çözüyor ama öğrenmesini konunun testini.
Sonra internetten konu anlatımı izliyor iki kez izliyor sonra yavaslatilmis şekilde inceliyor.
Geçen gün deneme sınavına girdi matematik den 2 doğru ingilizce 0 doğru.
Şuan hızlandırılmış ders alsa beynine bilgi nakli yapsak hazirana yetiştiremeyiz.
Ama öğretmenlerimizin burada ihmali hatası yok.
Yaptıkları sistem herşeyi maç etti.
Öğrenciler ve öğretmenler asilanacakti eğitim güvenli şekilde olacakti.
Sonra yine takviye uzaktan eğitim olabilirdi.

Sonra internetten konu anlatımı izliyor iki kez izliyor sonra yavaslatilmis şekilde inceliyor.
Şuan hızlandırılmış ders alsa beynine bilgi nakli yapsak hazirana yetiştiremeyiz.
Önceki yıllarda çıkmış konuları inceleyin onlar üzerinden güzel bir program yapın netleri yükselecektir.

Sinovac , birinci faz . Eşiniz de oluyor mu , ben randevu alınca eşime de gitmiş,
Aa, bakmadık eşime, mesaj da gelmedi bize, arkadaşlar söyledi öyle haberimiz oldu. Besime diyeyim de bı baksın. Galiba siz memursunuz değil mi?

Önceki yıllarda çıkmış konuları inceleyin onlar üzerinden güzel bir program yapın netleri yükselecektir.
Şuan öyle yapıyoruz.onceki yıllarda çıkan sorular kitaplarından çok sayıda aldık.
Kendine bir program yaptı günlük konu anlatımı ve test.
Ayrıca sağolsun öğretmenlerde uzaktan eğitimde yardımcı olmaya çalışıyorlar ama.
Hem çocuklar hem öğretmenler çok zor durumda.

Gerçekten üzüldüm kızınız için.
Madem okulları açacakları önce öğretmenler ve öğrenciler aşılanmalıydı.

Diyorum ya hadi biz birinci sınıfız. Bir şekilde öğretiyorum. Ama diğer çocuklar ne olacak ?
Yazık değil mi ? Herkes özel ders aldıracak imkana da sahip değil.

Yaşlıları aşıladılar önce çok öncelikli gibi ! Otobüslerde bedava sürekli geziyorlar ordan oraya.

Gerçekten üzüldüm kızınız için.
Madem okulları açacakları önce öğretmenler ve öğrenciler aşılanmalıydı.

Diyorum ya hadi biz birinci sınıfız. Bir şekilde öğretiyorum. Ama diğer çocuklar ne olacak ?
Yazık değil mi ? Herkes özel ders aldıracak imkana da sahip değil.

Yaşlıları aşıladılar önce çok öncelikli gibi ! Otobüslerde bedava sürekli geziyorlar ordan oraya.
Özel kursa verecektim ben ama özel kursta uzaktan eğitim vermeye başlamıştı vazgeçtik.
Tabii herkesin durumu da olmayabilir.
Yazık birinci sınıflar da okul heyecanı yasayamadilar.
Geçen gün eşimle konustuk keşke asi paralı olsaydı o zaman herkes imkanına göre çaresine bakardı.
Yaşlılar zaten evde belirli saatle cikabilirdi.
Başka başka formüller olabilirdi.ama yapilmadi

Yok yok aşı yok. O kadar kişiyi aşılayamazlar, daha 65 yaş üstünün çoğu bile 2.dozu olamadı.
Tüm devletler kendi aşılarını kullanmaya başladı, aşıların test aşamaları hala tamamlanmamış bile bi bizim devletimiz kaldı ama sanırım bütçe yok onun içinde.
Bi ayakkabı kutusunda 128 milyar dolar düşse gökten keşkem ne iyi olurdu...

annem babam da dahil günde 3/5 saat sokağa çıkmasına izin verdikleri insanlardan önce öğretmenler aşılanmalıydı.
ben 2 hafta önce online geçirdim dilekçe verip.
keşke her yer kapalı olsa da sadece okullar açık olsa. bu sene çöp malesef eğitimde.

Özel kursa verecektim ben ama özel kursta uzaktan eğitim vermeye başlamıştı vazgeçtik.
Tabii herkesin durumu da olmayabilir.
Yazık birinci sınıflar da okul heyecanı yasayamadilar.
Geçen gün eşimle konustuk keşke asi paralı olsaydı o zaman herkes imkanına göre çaresine bakardı.
Yaşlılar zaten evde belirli saatle cikabilirdi.
Başka başka formüller olabilirdi.ama yapilmadi
Okulların bütün kademelerinde sosyal olarakta sıkıntılar var öğrenciler sosyalleşmeyi unuttu.

Aa, bakmadık eşime, mesaj da gelmedi bize, arkadaşlar söyledi öyle haberimiz oldu. Besime diyeyim de bı baksın. Galiba siz memursunuz değil mi?
Kronik hastayım eşime de mesaj gitti yani bu aşıların neye göre sıralandığı gerçekten soru işareti, arkadaşım akciğer hastası ona mesela risk grubundasiniz diye bildiri gitmemiş e nabizdan, yani eşi de doktor ama kronik rahatsızlığından dolayı çalışamıyor aşi da yapmıyorlar bana çıkması normal bi durumda eşime çıkması anormal , arkadaşlarıma aşı çıkmaması daha da anormal ben bunu öğrensem bi bilenden çok iyi olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X