- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.830
- 798
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katılıyorum. Madem ekonomik nedenlerle tam kapatma yapılamıyor, o zaman çalışmak, işe ve okula gitmek zorunda kalan herkes daha önce aşılanmalıydı. Zaten çalışan insanlar eve taşıyıp yaşlılarımıza bulaştırıyor genelde.Futbolcular konusunda yüzde yüz haklısınız, ancak okullar açılınca öğretmenler ölüme gidiyor lafları falan o kadar gereksiz bir ajitasyon ki.
Biz emniyet personeliyiz vatandaşla iç içe, kimsenin böyle ahlanip vahlandigini duymadım, ya da o kadar kalabalık fabrikalarda çalışan işçiler, esnaf.
Bence yaşlılardan önce çalışanlar asilanmaliydi, yaşlılara da yasaklar devam etmeliydi.
Valla o ahlanan vahlanan öğretmenlere sizden daha çok kızıyorum.Futbolcular konusunda yüzde yüz haklısınız, ancak okullar açılınca öğretmenler ölüme gidiyor lafları falan o kadar gereksiz bir ajitasyon ki.
Biz emniyet personeliyiz vatandaşla iç içe, kimsenin böyle ahlanip vahlandigini duymadım, ya da o kadar kalabalık fabrikalarda çalışan işçiler, esnaf.
Bence yaşlılardan önce çalışanlar asilanmaliydi, yaşlılara da yasaklar devam etmeliydi.
Tabi ki. Kimse kusura bakmasın, yaşlılar aşılandı yasaklarda kalktı rahat rahat otobüslerde kalabalık yapıyorlar.Katılıyorum. Madem ekonomik nedenlerle tam kapatma yapılamıyor, o zaman çalışmak, işe ve okula gitmek zorunda kalan herkes daha önce aşılanmalıydı. Zaten çalışan insanlar eve taşıyıp yaşlılarımıza bulaştırıyor genelde.
Kızım 6 Haziran'da sınava girecek.Şu işlet hastalık bir bitmedi...
Sen başından beri göndermiyorum oğlumu.
1. Sınıf öğretmenimizin de yönlendirmesiyle öğrettim okuma yazmayı.
Peki sınava girecek cocuklar ne yapacak ?
Keske şöyle tam kapanma olsa 1 ayda kurtulsak artık.
Benim de var, hangini oluyorsunuz ? Emniyet personeli misiniz?Yarın aşım var benim de ya konu denk geldi
Sinovac , birinci faz . Eşiniz de oluyor mu , ben randevu alınca eşime de gitmiş,Benim de var, hangini oluyorsunuz ? Emniyet personeli misiniz?
Evet ya sağda solda geziyorlar maskeyi de burunlarına geçirmiyorlar otobüsler hep dolu.Tabi ki. Kimse kusura bakmasın, yaşlılar aşılandı yasaklarda kalktı rahat rahat otobüslerde kalabalık yapıyorlar.
Önceki yıllarda çıkmış konuları inceleyin onlar üzerinden güzel bir program yapın netleri yükselecektir.Kızım 6 Haziran'da sınava girecek.
Şuan test çözüyor ama öğrenmesini konunun testini.
Sonra internetten konu anlatımı izliyor iki kez izliyor sonra yavaslatilmis şekilde inceliyor.
Geçen gün deneme sınavına girdi matematik den 2 doğru ingilizce 0 doğru.
Şuan hızlandırılmış ders alsa beynine bilgi nakli yapsak hazirana yetiştiremeyiz.
Ama öğretmenlerimizin burada ihmali hatası yok.
Yaptıkları sistem herşeyi maç etti.
Öğrenciler ve öğretmenler asilanacakti eğitim güvenli şekilde olacakti.
Sonra yine takviye uzaktan eğitim olabilirdi.
Aa, bakmadık eşime, mesaj da gelmedi bize, arkadaşlar söyledi öyle haberimiz oldu. Besime diyeyim de bı baksın. Galiba siz memursunuz değil mi?Sinovac , birinci faz . Eşiniz de oluyor mu , ben randevu alınca eşime de gitmiş,
Şuan öyle yapıyoruz.onceki yıllarda çıkan sorular kitaplarından çok sayıda aldık.Önceki yıllarda çıkmış konuları inceleyin onlar üzerinden güzel bir program yapın netleri yükselecektir.
Gerçekten üzüldüm kızınız için.Kızım 6 Haziran'da sınava girecek.
Şuan test çözüyor ama öğrenmesini konunun testini.
Sonra internetten konu anlatımı izliyor iki kez izliyor sonra yavaslatilmis şekilde inceliyor.
Geçen gün deneme sınavına girdi matematik den 2 doğru ingilizce 0 doğru.
Şuan hızlandırılmış ders alsa beynine bilgi nakli yapsak hazirana yetiştiremeyiz.
Ama öğretmenlerimizin burada ihmali hatası yok.
Yaptıkları sistem herşeyi maç etti.
Öğrenciler ve öğretmenler asilanacakti eğitim güvenli şekilde olacakti.
Sonra yine takviye uzaktan eğitim olabilirdi.
Özel kursa verecektim ben ama özel kursta uzaktan eğitim vermeye başlamıştı vazgeçtik.Gerçekten üzüldüm kızınız için.
Madem okulları açacakları önce öğretmenler ve öğrenciler aşılanmalıydı.
Diyorum ya hadi biz birinci sınıfız. Bir şekilde öğretiyorum. Ama diğer çocuklar ne olacak ?
Yazık değil mi ? Herkes özel ders aldıracak imkana da sahip değil.
Yaşlıları aşıladılar önce çok öncelikli gibi ! Otobüslerde bedava sürekli geziyorlar ordan oraya.
Baktık şimdi eşimde yokSinovac , birinci faz . Eşiniz de oluyor mu , ben randevu alınca eşime de gitmiş,
Okulların bütün kademelerinde sosyal olarakta sıkıntılar var öğrenciler sosyalleşmeyi unuttu.Özel kursa verecektim ben ama özel kursta uzaktan eğitim vermeye başlamıştı vazgeçtik.
Tabii herkesin durumu da olmayabilir.
Yazık birinci sınıflar da okul heyecanı yasayamadilar.
Geçen gün eşimle konustuk keşke asi paralı olsaydı o zaman herkes imkanına göre çaresine bakardı.
Yaşlılar zaten evde belirli saatle cikabilirdi.
Başka başka formüller olabilirdi.ama yapilmadi
Kronik hastayım eşime de mesaj gitti yani bu aşıların neye göre sıralandığı gerçekten soru işareti, arkadaşım akciğer hastası ona mesela risk grubundasiniz diye bildiri gitmemiş e nabizdan, yani eşi de doktor ama kronik rahatsızlığından dolayı çalışamıyor aşi da yapmıyorlar bana çıkması normal bi durumda eşime çıkması anormal , arkadaşlarıma aşı çıkmaması daha da anormal ben bunu öğrensem bi bilenden çok iyi olur.Aa, bakmadık eşime, mesaj da gelmedi bize, arkadaşlar söyledi öyle haberimiz oldu. Besime diyeyim de bı baksın. Galiba siz memursunuz değil mi?