İşte kendi için mi takmış elalem için mi takmış aradaki farkı çok rahat anlıyorsunuz.ben de marka severim de kendim için alıyorum .o göze sokan tipler onlara sonradan sahip olanlardır.benim hermes çantası olan arkadaşım var benden mütevazidir.
aynı fikirdeyimm.hiçbir iş de değerli hediye olmamalı.karşılığı beklenir çünküİsterlerse en marka modelleri, kıyafetleri giysinler, mevzu o değil ki, öğretmenler gününde öğretmene maddi değeri yüksek hediye almak her türlü saçma, öğretmen devlet memuru yüksek maliyetli hediye kabul edemez, etik değil. Firmanın teki bana hesap makinesi getirmiş aynen gönderdim. Görevimden kaynakli maaşımı aliyorum zaten, hiç masum gelmiyor bana. Almakta vermekte etik değil.
bence de git hem belki hobiden 2. bir mesleğe dönüşür.hand made ürünlere yurtdışında çok talep var.satabilirsin deİşte kendi için mi takmış elalem için mi takmış aradaki farkı çok rahat anlıyorsunuz.
Ben tercih etmem bu benim düşüncem.
Derimodu takip ederim çok uyguna geliyor bazen tarzını da seviyorum.
Kursuna gidip kendi çantamı kendim yapmak istiyorum.
Ayrıca merakım var kösele çanta yapımına.
Belediyenin kursu var takipteyim.bence de git hem belki hobiden 2. bir mesleğe dönüşür.hand made ürünlere yurtdışında çok talep var.satabilirsin de
ben de kutluyorum k.k daki tüm öğretmenlerin öğretmenler gününüArkadaşlar bu konu vesilesiyle tüm değerli öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutluyorum. İyiki varsınız..
Hangi okulmuş o hemen tayin isteyeyimÖğretmenlerimizin başımızın üstünde yeri var hepsi çok değerli. Simdiden aramızda ogretmen arkadaşlar varsa ogretmenler gününü kutlarım.
Biz de sınifça bir yıl altın kolye bir yıl michael korse marka saat bir yıl vakko çanta aldık. Bu durum sınıflar arası yarışa dönmüş durumda. Velilerin biraz abarttığını düşünüyorum. Çocukların icinden gelerek çizdiği bir resim saksıda güzel bir çiçek ve temiz bir sevgiden güzel hediye ne olabilir ki?
Konuyla hiç bir alakam yok ama en tatlı hediye sizinki olmuş.Bende ufak bir sepete kendi yaptığım 1 kavanoz kuşburnu marmelatı+1 kavanoz elma pekmezi koyucam ayrica öğretmenimiz adına bağış sertifikası koydum oğlum zarfa çicekler ve kalpler çizdi. Geçen senede tarhana+ kesme makarna +ceviz+pekmez ve yine bağıs sertifikası koymuştum. Geçen seneki ögretmenimiz çok mutlu olmuştu inşallah bu ögretmenimizde memnun olur
Konuyla hiç bir alakam yok ama en tatlı hediye sizinki olmuş.
Normalde de eşimden başkasından hiç hediye istemem,beğenmem,beklemem.
Ama bu tarz hediyelere bayılırım.
Ellerinize sağlık.
Rica ediyorum.Çok teşekkür ederim insallah ögretmenimizde memnun olur
Rica ediyorum.
Bence o marka saatlerden,çantalardan çok daha muhteşem hediye olmuş.
Çok beğenecektir bence.
Öğretmenin sınıfta hediye açması yanlış olmuş ama dalga geçilecek bir hediye değil, çocuklar kül anlamazlar, laf etmişler ama sizin hediyeniz bence mükemmelmiş.Öğretmenimiz sadece 1 öğrencinin hediyesini açmış, birde arkadaşları bizim hediyemizle dalga geçmişler ağlatmışlar o yüzden oğlum eve çok üzgün geldi. Öğretmeninede kırılmış sadece annesi babası o okulda öğretmen olan arkadasinin hediyesini ve mektubunu açmış ve teşekkür etmiş. diğerlerininkini arabaya göndermiş. Anne ozaman hiçbirimizinkini açmasaydı diyor. Banada çok kızgın niye diğerleri gibi hediye almadın diye. Bilmiyorumki galiba çocuk haklı .(7yaşında)
Çocukluğum geldi aklıma , bende ilk okuldayken annem kenarı oyalı yazma vb gibi hediyeler koymuştu öğretmene . Öğretmen de sınıfta açınca herkes gülmüştü bana. Allah'tan öğretmenim çok beğendiğini falan söylemisti de arkadaşlarım susmustu. Çocuklar bazen çok acımasız olabiliyorlar .Öğretmenimiz sadece 1 öğrencinin hediyesini açmış, birde arkadaşları bizim hediyemizle dalga geçmişler ağlatmışlar o yüzden oğlum eve çok üzgün geldi. Öğretmeninede kırılmış sadece annesi babası o okulda öğretmen olan arkadasinin hediyesini ve mektubunu açmış ve teşekkür etmiş. diğerlerininkini arabaya göndermiş. Anne ozaman hiçbirimizinkini açmasaydı diyor. Banada çok kızgın niye diğerleri gibi hediye almadın diye. Bilmiyorumki galiba çocuk haklı .(7yaşında)
öğretmen hatalı ya hepsinin hediyesini açacaktı ya da hiçbirinin.doğru olansa evde açmasıydı tamamını çünkü çok hediye olduğundan karşılaştırılabilir bunu düşünmeliydi.evimize hediye gelirse açarız nezaketen sadece.hediyeniz de mükemmel bence.dalga geçenler utansın ağlasın sizin çocuğunuz değilÖğretmenimiz sadece 1 öğrencinin hediyesini açmış, birde arkadaşları bizim hediyemizle dalga geçmişler ağlatmışlar o yüzden oğlum eve çok üzgün geldi. Öğretmeninede kırılmış sadece annesi babası o okulda öğretmen olan arkadasinin hediyesini ve mektubunu açmış ve teşekkür etmiş. diğerlerininkini arabaya göndermiş. Anne ozaman hiçbirimizinkini açmasaydı diyor. Banada çok kızgın niye diğerleri gibi hediye almadın diye. Bilmiyorumki galiba çocuk haklı .(7yaşında)
öğretmen hatalı ya hepsinin hediyesini açacaktı ya da hiçbirinin.doğru olansa evde açmasıydı tamamını çünkü çok hediye olduğundan karşılaştırılabilir bunu düşünmeliydi.evimize hediye gelirse açarız nezaketen sadece.hediyeniz de mükemmel bence.dalga geçenler utansın ağlasın sizin çocuğunuz değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?