- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Simdi yok o annem yok o abin öyle söyleme sitemler olacak ama iyi yapmışsın artık sende gözünün önüne bak kimseye verme ben de yıllarca çalıştım param varsa iyi evlattim ama birinden 10 lira istediysem vay haline olurdu
Siz neden calismiyorsunuz ?
Ögrenci misiniz ?
100 Tl yi almak tabiki hakkiniz
abinizde yeni calismaya baslamis hemen harcama yapmamak istemis olabilir.
Ama sizin ihtiyaciniz oldugunda da destek olmasi gerekirdi .
Minnet etmeyin kendiniz calisin
Kardes kardese nasil boyle olabilir anlamiyorum. Ben kardeslerimin parasinin bittigini telefonda seslerinden anliyorum. 1000 km uzaklarindayim ustelik. Uni.de okuyan kiz kardesimin harcligi erken bitince babamdan istemeye cekindigini bilirim o bana soylemeden anlar para atarim. Erkek kardesim babamdan da alsa ben yine de veririm. Ne bileyim ya koskoca ogretmen ablam var azicik bir imada bulunsa ay sonu sıkıştıgına dair hemen elimde olani atarim. Kardes bu ya el degil ki. Abini gebertmek istedim su an. Isine gir calis bakma yuzlerine de.. cok kizdim.
Mühür kimdeyse Süleyman o’dur. Aileler içinde genelde kim daha yüksek pozisyondaysa o haklıdır. Yapacak bir şey yok. Sen 6000 kazanıyor olsaydın sen savunulurdun.
Bu ay başında işe başlıycam zaten evrak tamamlıyorum hemşireyim muhtaçlığım yok ama şuan paraya ihtiyacım vardı . Maaşını alınca bişeye ihtiyacım varmı kardeşim demedi bile . Koşa koşa sevgilisinin yaşadığı şehre gitti gidebilir tabiki hakkı ama ben elime geçince onlarla paylaşıyorum . Ağlayarak yazıyorum işin kötü yanı annemgil onu savunur hep ben kötü merhametsiz evlat olurum
Meslektasiz , aglama sakin sende kendi maasini kazandiginda sende tutumlu ol at kenara parani biriktir ,Bu ay başında işe başlıycam zaten evrak tamamlıyorum hemşireyim muhtaçlığım yok ama şuan paraya ihtiyacım vardı . Maaşını alınca bişeye ihtiyacım varmı kardeşim demedi bile . Koşa koşa sevgilisinin yaşadığı şehre gitti gidebilir tabiki hakkı ama ben elime geçince onlarla paylaşıyorum . Ağlayarak yazıyorum işin kötü yanı annemgil onu savunur hep ben kötü merhametsiz evlat olurum
Meslektasiz , aglama sakin sende kendi maasini kazandiginda sende tutumlu ol at kenara parani biriktir ,
uzme kendini az kalmis ise baslamana , basladiginda kafan dagilir biraz .
Buarada hamileligimden dolayi 8 aydir calismiyorum izindeyim , inanilmaz özlemisim calismayi ...
Sanslisin kendi işine baslicaksin ve bunları bir daha yaşamicaksin hem bekarken hemde evlenince rahatsin ya bizim gibi ev hanimlari ne yapsın beterin beteri var yani
Ne acı ama maalesef doğru.Mühür kimdeyse Süleyman o’dur. Aileler içinde genelde kim daha yüksek pozisyondaysa o haklıdır. Yapacak bir şey yok. Sen 6000 kazanıyor olsaydın sen savunulurdun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?