Oğulları para kazanıyo ya avukatı kesildiler

Abinizle tek olay para değilki. Siz abinizle alakalı çok beklentiye girmişsiniz. İlişkiniz sizin hayalinizdeki gibi değil. Fazla talepkarsınız( önceki konunuzdan hatırlıyorum) Haram olsun kadın gibi dırdırcı gibi kelimeler söylediğiniz abinizden maddi manevi bu kadar beklentiye girmeyin.
Parasıyla ne yapacağını soracak değil.
Benim çevremde gördüğüm ilk maaşla en fazla küçük hediyeler alınır, yemek ısmarlanır, en kötü kazandığıyla tatlı alma falan olur.
Bazı memuriyetlerde takım elbise zorunlu gibi. Ortalama bir takım kaç para biliyor musunuz?

Kardeşime kendim de zor durumda iken gönderdiğim hiçbir paranın ne çetelesini tuttum ne istemek aklımın ucundan geçti. Zaten toplamda ne kadar gönderdiğimi de hatırlamıyorum. Tersi olsa o ister miydi? Zannetmiyorum. Ama sizin yaşadığınız durumu da anlayabiliyorum. Herkese ederi kadar değer verip öyle davranmak gerek şu hayatta kim olursa olsun.

Doğru diyorsunuz ama kardeş olmak farklı olmalıdır demek istedim. Bilmiyorum yada biz farklıyız. Ayrıca ben ablamdan İstemiyorum zaten o ihtiyacım olduğunu bildiği için ben istemeden gönderir. Sadece bana da değil bütün kardeşlerine gönderir. Bende gönderirim kardeşime. Yada eşim de gönderir kardeşine be istemez geri. Bizde böyle :) hepimizde evliyiz. Bizde böyle olduğu için sanırım durum çok garip geldi bana.

Ne güzel kendiniz gibi birini bulmussunuz,KK'da 'eşim okuyan kardeşine birşeye ihtiyacın var mı diye soracak' diye sinirle konu açan insanlar da var

Ne güzel kendiniz gibi birini bulmussunuz,KK'da 'eşim okuyan kardeşine birşeye ihtiyacın var mı diye soracak' diye sinirle konu açan insanlar da var
Açıkcası eşim gönderince bende kızmıyor değilin çünkü o tarafta tek verici kişi eşim ama ses etmiyorum. Bizim tarafta Kimin ihtiyacı varsa verilir kardeş arasında :) ablamdan böyle gördük diyelim :)

Her şart altında o evde yaşıyorsan evinohtiyaclarina ortak olmak zorundasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…