• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öğürmek

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.924
1.695
63
2,buçuk aylık bebeğim emmeye başladığında bir kaç kere öğüyor kusacak gibi oluyor çok kotu sonra devam ediyor emmeye..ama her ilk aldiginda böyle arkadaşlar , hatta iki gündür hiç emmek istemiyor gece boyunca bir kere sadece..acaba öyle olduğu icinmi ...sizce neden böyle yapıyor ..sütün tadına bakıyorum tatlı normal...acaba ilk çektiği süt mü acı gelir ..ama bazen emmedigi zaman kendim sıktirip tadına bakıyorum yine tatlı yani....çok üzülüyorum sanırım bırakacak ..ne yapmalıyım
birde ağzına fazla gelecek kadar süt de yok ki midesi bulansin normal görüyorum ben herşeyi

Sutunuzun tadina neden bakıyorsunuz :D
Bebeklerin ogurme refleksi dillerinin ucundadir yani cok normal. Bebeginize mudahale etmeyin. Agzina su sut vermek, sirtina vurmak gibi seyler yapmayın. Ogursun yani birsey olmaz, kendini kurtarmayi ogrenir. Ek gidaya baslarken de olacak ogurmeler, simdiden hazirlikli olun

Sutunuzun tadina neden bakıyorsunuz :KK70:
Bebeklerin ogurme refleksi dillerinin ucundadir yani cok normal. Bebeginize mudahale etmeyin. Agzina su sut vermek, sirtina vurmak gibi seyler yapmayın. Ogursun yani birsey olmaz, kendini kurtarmayi ogrenir. Ek gidaya baslarken de olacak ogurmeler, simdiden hazirlikli olun
bazı yiyeceklere göre sütün tadi degisebilirmis onun için bakmış olamazmiyim ?

bazı yiyeceklere göre sütün tadi degisebilirmis onun için bakmış olamazmiyim ?
Ayni memedeki süt, bebek 4 haftalikken farkli, 4 aylikken farklıdır. Bebeğin ihtiyacina gore salgılanır. Siz tadina bakmakla birsey anlamazsınız diye söyledim. Arzu ederseniz kuveti doldurup icine girin, beni ilgilendirmez

Ayni memedeki süt, bebek 4 haftalikken farkli, 4 aylikken farklıdır. Bebeğin ihtiyacina gore salgılanır. Siz tadina bakmakla birsey anlamazsınız diye söyledim. Arzu ederseniz kuveti doldurup icine girin, beni ilgilendirmez
tadına bakmakla neden bişey anlamayim ?

inek sütü protein alerjisi olabilir. meme reddi, öğürme gibi semptomlar yapabilir. doktora gitmenizi öneririm.

İlk etapta tazyikli geliyor olabilir. Emzirmeye başlarken memenizi başparmağınız ve orta parmağınızla sıkıştırın

Back
X