Ayyy içim bi hoş oldu simli kartlar gözümde canlandı ya :gitme: Ben de hep içinde yılbaşı, noel olan filmleri izlemeye bayılırım...opuyorumnanaktaninan bende hiç yurtdışında noel yaşamadım ama anlattığın şeyleri bende hep düşünür ve burada yaşamak isterdim..
neden günah olsunki,biz yeni bir yıla girmenin,yeni umutların yaşanıcağınının heyecanını yaşamak istiyoruz...
yeni yılı eskiden beri hep o simli kartlardaki gibi yaşamak isterim bende,nedense hep onu çağrıştırır..
Yok hayatim niye yanlis anlayayim. Sen almanyanin özlemini cekiyorsun gibime geldi, ki buda cooookk normal.
Orda dogup büyüdüysen özelliklede..
Bende Türkiyeye tasinacagim evlendikten sonra, buralari sevmesemde, cok özleyecegimi biliyorum, eminim buna.
yok canım kesinlikle almanyada tekrar yaşama özlemi çekmiyorum gayet memnunum hayatımdan Türkiye gibisi yok zaten 6 ayda bi gidiyorum.. bir an annem telefonda bu sene çok güzel süslediler diyince eski kar altında bol ışıklar altında kulagımda kulaklık nehirin yanında yürüyüş yapmayı özledim
Tamam özleminiz doğal cok da güzel anlatmışsınız ama şuna bari noel değil de yılbaşı ya da yeniyıl deseniz de şu güzel Türkçemiz yaşasa biraz..
Tamam özleminiz doğal cok da güzel anlatmışsınız ama şuna bari noel değil de yılbaşı ya da yeniyıl deseniz de şu güzel Türkçemiz yaşasa biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?