He gözel oluyor len bunlar, gayfe ilen....du bakiyim vardi evde galiba.
Bende neler neler özledim kizlar bir bilseniz.:hulya:
Midye tava yemeyi, kuruyemisciye gidip taze cerez yemeyi, deniz kenarinda balik ekmek yemeyi (bak dikkat edersen hep girtlak derdindeyim)fisfisfis
dikkat ettimkaydirigubbakcemile3 ayni ben:kedi::CüvCüv:
tik tik tik misafir kabul ediyonmu lebkuchen mam etmeye geldim
He gözel oluyor len bunlar, gayfe ilen....du bakiyim vardi evde galiba.
Bende neler neler özledim kizlar bir bilseniz.:hulya:
Midye tava yemeyi, kuruyemisciye gidip taze cerez yemeyi, deniz kenarinda balik ekmek yemeyi (bak dikkat edersen hep girtlak derdindeyim)fisfisfis
ahh ahh bende eskiye dair çok şeyleri özledim ,keşke birkaç günlüğüne dönme şansımız olsa değilmi schirin ,ne güzel olurdu ,umarsızca sen nehir kıyısında kulaklıklarınla karda yürürdün ,bende arkadaşlarımla paris sokaklarında ,18 yaşımı özledim bennn..
iste bunlarcokacimcoook
O özlemi ben de yasiyorum:gitme:
Ama evimi süsleyecegim,kücük bir cam agaci alacagim,en azindan o noel havasini evime katmak icin opuyorumnanaktan
Ya canim bnde istiorum evimi suslemek, cam agaci koymak.. ama maalesef abes karsilanio burda :s turk veeya musluman bi goren olsa bu ne boyle der ..
Canim noel ayri yilbasi ayri. Noel hristiyanlarin bir bayramidir, yilbasi ise yeni yilin gelisi.
Türkiye'de bu iki seyi cok karistiriyorlar. Noel baba, cam agaci vs vs. bunlar, noel bayraminin bir parcasidir, yani hiristiyanlar bayramlarini kutlarken, nasilki biz ramazanda karagöz ile hacivatla egleniyorsak, onlarda noel babalariyla egleniyorlar, veya evlerini cam agaclariyla süslüyorlar.Ama benim anlamadigim bir nedenden dolayi Türkiye'de bunlari yil basi geldiginde ortaya cikarirlar, ki yilbasiyla bunun bir alakasi yoktur. Yurtdisinda hic bir Türk ailesinin evini bu aylarda cam agaciyla veya noel babalarla süsledigini göremezsiniz. Almanyada nasil bilmiyorum ama en azindan benim yasadigim ülkede böyle. Hatta Türkiye'de neden bu aylarda bunlar kullanilir anlam veremeyiz bile.
Kimse yanlis anlamasin, tabiki hos görüntü veriyor, ama bu birazda özenti gibi geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?