ok fena Noel zlemi ekiyorum:(

dikkat ettimkaydirigubbakcemile3 ayni ben:kedi::CüvCüv:

tik tik tik misafir kabul ediyonmu lebkuchen mam etmeye geldim

Ayy canim benim ,, bende belcikadayim ve anlatmak istediklerini cok iyi anladim bnde cok seviyorum yilin bu zamanlarini isiklar ,cam agaclari ,suslemeler... Ne kdr gzl ifade etmissin duygularini

Fırsatınız varsa gezmeye gidin en azından yok olmaz diyorsunuz....evinizi süsleyin en azından..yoktan iyiidir...

ama gercekten Türkiyenin havası başka bunlar daha özlenesi şeyler

ahh ahh bende eskiye dair çok şeyleri özledim ,keşke birkaç günlüğüne dönme şansımız olsa değilmi schirin ,ne güzel olurdu ,umarsızca sen nehir kıyısında kulaklıklarınla karda yürürdün ,bende arkadaşlarımla paris sokaklarında ,18 yaşımı özledim bennn..

ay canım benim paris sokaklarınıda özledim gece ışıl ışıl ne güzeldi pariside çok begeniyorum

noel zamani gercekten bambaska oluyo burlar ben isvicrede yasiyorum
ama bu yil kar yok hala ve bembeyaz diil
sadece isiklandirmalarimiz var
bende trde güzelim memleketimde yasanan gerek dini gerek özel bayramlari ariyo ve özlem duyuyorum
ah keske burdada buram buram bayramlar özel günler gecse

.abd de çok güzel bi şehirdeyim 1 sene boyunca yaz havası olduğundan mütevellit kar mar yok ama herkes o caanım şirin mi şirin evlerini çoktan süslediler..hallowen ve thanks giving de öyleydi..ben de onları görünce ramazan da kurbanda tr de olmayı istiyorum...

iste bunlarcokacimcoook

Biz de almanyaya ramazan bayramında gittiğimizde almıştık lub. olan şeyden ama ben sevmedım belki tarçınlı oldugundan sevmedım.Yengem şaşırmıştı müllerden almıştık bu sadece noelde oluyor dmeişti ıyıkı var şmdi demişti ama sevmedim tarçınlıydı yediğim.

O özlemi ben de yasiyorum:gitme:
Ama evimi süsleyecegim,kücük bir cam agaci alacagim,en azindan o noel havasini evime katmak icin opuyorumnanaktan

O özlemi ben de yasiyorum:gitme:
Ama evimi süsleyecegim,kücük bir cam agaci alacagim,en azindan o noel havasini evime katmak icin opuyorumnanaktan

Ya canim bnde istiorum evimi suslemek, cam agaci koymak.. ama maalesef abes karsilanio burda :s turk veeya musluman bi goren olsa bu ne boyle der ..

Ya canim bnde istiorum evimi suslemek, cam agaci koymak.. ama maalesef abes karsilanio burda :s turk veeya musluman bi goren olsa bu ne boyle der ..

Vallah canim bence abez karsilanmiyor..Niye diye sorarsan..Özenenler cok ama cesaret edenler yok,yada cok az.. "Cocuklar duymasin" dizisinde yanilmiyorsam yillar önce de noel agaci süslemislerdi.. Istanbul gibi büyük sehirlerde süsleyenler var artik.

Ama canim en önemlisi ne biliyormusun? SENiN ne istedigin.kaydirigubbakcemile5
Ev senin evin mi? Senin.
Zevk senin zevkin mi? Senin.
Hayat senin hayatin mi?Senin.

O halde al bir kücük cam agaci,gönlünce süsle ve mutlu hisset kendini opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Baskalari icin yasamiyoruz dimi opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Anladım canım o zaman bu noel e Türkçe bir karşılık bulmak lazım galiba artık TDK bulsun...alkisalkisalkis

canım aynı duy guları bende yaşadım bi zamanlar ailem orda ben buraya geldim evlendim oraya gitme ihtimalin varsa bi kaç defa gidersen sonra unutuyosun bende öyle oldu çünkü şimdi hiç bişisini özlemiyoru 25 yıl geçti:)

özlemini cekio olman normal bunun dinini sevmemenle alaksı yokk canım anlayabiliorz seni o ortam herkese mutlulk verir karı ben de severim beyaz ısıklar altında aksam yürüyüs :))

Bu özlemi bilmemmi. 6 ayligina almanyadan istanbula staj icin gitmistim, tam aralik ayinda ordaydim. Burda Weihnachten dedikleri, yani isa nin dogumgünü kutlamalarinda, standlar kurarlar. Ayni ramazanda sultanahmetteki standlar gibi, bir sürü yiyecek ve icecekler olur.
Istanbulda aralikta canim nasil glühwein ( yani sicak sarap istiyor) ...Aradik aradik bulamadik. En sonunda taksimde bi kafede bulmustuk:)....
Simdide kizkardesimde istanbulda, bana isteklerini yaziyor, abla getir cok özledim diye:)

cok ilginc.Bende almanyada yasiyorum ama bu kutlamalar,weihnachtsmarklar falan hic ilgimi cekmiyor.Sadece lebkuchen ve kurabiyeler hosuma gidiyor.Özlem duydugum her sey Türkiyede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…