ok fena Noel zlemi ekiyorum:(

ben hiç zorlanmadım canım ama benim eşim kayınvalidem ve kayınpederim ve eşimin tüm ailesi çok iyi insanlar belkide ondan zorlanmadım..

kar yagdıramazsın ama aynı şekil evi süslersin:)ben de çok severim bu tabloyu hele pencereden kahve içerken karın yağışını,etrafı izlemek ah ahhhhh şakkıdı

evi süslemek bana itici geliyor canım inancımada ters ben dışardaki atmosferi özlüyorum

evinde böyle bir organizasyon yapabilirsin...özlemin çok çok büyükse gelecel yıl yılbaşında almanyaya tatile git bence daha zevkli olur senin için...
noel denmemesi gerektiğine bende katılıyorum bu arada...

aynen anlattigin gibi buralar...kac hafta öncesinden baslandi hazirliklara:)) heryer i$il i$il......
agaclar süslendi Weihnachtsmarktlar coktan kurulduu..disari cikinca heryer noel heryer ki$ kokuyor ...

onu bunu bilmem ben bu yil yillar sonra ilk kez memleketimde doya doya bir kurban bayrami gecirdim
her kapi caldiginda hoplayarak kostum kapida seker toplayan bebelere

hamileyken yazin ortasinda lebkuchen asermistim mafoldumben
neyseki hamileligim sonlraina dogru gelmisti lebkuchenhihoyyyt
heryer isildiyor ama nolur kar yagmasin ya araba sürerken iyi olmuyogamyoncuiremsu

ne bu lebkuchen merak ettim.
siz görmüşsünüz o güzellikleri benim gibi hiçgörmeyen için daha kötü bence

Evt bimde vardı.. Bende görünce hemen aldım 2-3 paket. Çok severim :)
Ben bide ananas dilimlerini özledim Türkiyede yok

al vallah pisman olmassin cok lezzizdir kendileri:hulya:

He gözel oluyor len bunlar, gayfe ilen....du bakiyim vardi evde galiba.

Bende neler neler özledim kizlar bir bilseniz.:hulya:

Midye tava yemeyi, kuruyemisciye gidip taze cerez yemeyi, deniz kenarinda balik ekmek yemeyi (bak dikkat edersen hep girtlak derdindeyim)fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…