ok heyecanlym korkuyorum

Haftada bir gün temizliğe gelcek birini bulursunuz, Gerekirse ütü işinide ona havale edersiniz , Yemekleri akşamdan yaparsınız. Akşamdanda evi derleyip toplaryıp yatarsanız olur biter işte.. Niye bakamayacaksınız ,bakamazsanız kendi kendisine bakar koca da ne yapalım olduğuukadar işte

bu ne hız maaşallah diyelim
ultra kadın piyano, 3-4 korku filmi -tatlicadiarzu-

3 yıldır evliyim hala şu ev işlerini yetiştiremiyorum bi hep en sona yatak odamı bırakıyorum orası öyle karışıp kalıyor kafamçokkarıştı
sabah 9 akşam 9 civarı çalışıyorum yanlış anlamayın ha kendi işim ne zaman çıkcam belli olmuyor sırnaşık şey
hafta içi erken çıkıp eve gidim diyom kocam bırakmıyo kaydirigubbakcemile
haftasonu gezip tozmaktan olmuyor -tatlicadiarzu-
temizlikçi tutalım diyom tuturmuyo :1shok:
koyuverdim ipin ucunu
zaten uyku problemim var --dıı artık ilaç kullanıyorum gece 2 ye kadar uyuyamıyorum iyi mi
ama yinede bi bardağı alıp mutfağa götürmeye eriniyorum...
iki defadır bana yardım ediyo vereliniortakopuyorumnanaktan
o yardım edene kadarda kılımı kımıldatmıyoırum lmaz:
velasıl kelam kelin ilacı olsa kafasına sürermişkaydirigubbakcemile3

arkadaşların dedikleri gibi sakın baştan yüz verme kendini hırpalama...
ben öyle bi hata ettimdeeee kavga ede ede iki defadır nasılsa yardım ediyo
acaba bi haltlar karıştırdımıda yardım ediyo diyorum CADIARZU

Eee bunda korkulacak ne var arkadaşım,
çalışan insan,her zaman planlı oluyor,dolayısıyla
iki kişinin işinden birşey olmaz...
bunları düşünüp de,canınızı sıkmayın derim,
kayınvalidesiyle birlikte yaşayan,hem de çalışan ,hem de bütün işi
yürüten bayanlar da var,hayat müşterek diyoruz,
artık size de eşiniz yardım eder...
sevgiler,mutluluklar...

Mutluluklar dilerim canım....
Planlı programlı ve istekli oldugun sürece başarırsın...
baktın olmuyor yardımcı bayan alırsın temizliğge....
şimdiden bunalrı dert etme........Evliliğinin tadını çıkartmaya bak....

HEM ÇALIŞACAKSIN HEMDE KOCANA BAKACAKSIN NEDEN KENDİNİ ŞİMDİDEN TESLİM EDİYORSUN Kİ HAYAT MÜŞTEREK GÜZELİM SENDE ÇALIŞAN EVE GELİR GETİREN BİR FERT OLARAK SANA EŞİNİN YARDIM ETMESİ LAZIM BENCE KORKULARTI AT KAFANDAN GELECEK DÜĞÜNÜNÜ DÜŞÜN BENCE MUTLU OL SU AKAR YOLUNU BULUR DEMİŞ ATALARIMIZzemuszemus

ya valla burda herkez eşinde yardım edecek tabi ne diyo ama öle olmuyo arkadaşlar bende ilk evlendiğimde çalışıyodum okadar zorki eşim sağ olsun bana yardım etmeye çalışıyo ama bi yeri düzeltio bi yeri mafediyodu yemek yapıyo fırın savaş alanına dönüyo ortalığı sübürüyo yarım yamalak bende çok zorlandım hiç bişi yetiştiremiyodum çünkü grafik tasarımdaı benim iş yani grafikerim eve geliyodum şu iş noldu bu iş noldu hep kafam karma karışıktı bide çok titizim istiyorumki her yer tertemiz olsun bu sefer kacama vakit ayıramıyodum sonunda eşimin işi nedeniyle işten ayrıldım okadar rahatımki evim pırıl pırıl yemeğim pişiyo ev hanımlığı gibisi yok okadar bunalmışımki şimdi çok rahatım :):):)

bunda bu kadar korkulcak ne var anlayamadım ben ben okurken evlendim üniversiteyi hemde hem okudum hem evlilik hayatını yürüttüm istedikten sonra herşey bir düzene giriyo hiçte korkmadım acaba bu olurmu şu olurmu herşeyde oldu şükürler olsun hayat müşterek benim eşim ben ders çalışıyorum diye evde televizyon bile izlemezdi yemekleri beraber yapar toparlardık halada öyleya herşey bence kadında biter erkeği yönetmeyi bileceksin bence evin reisi bu zamnda kadın eğer karşına ruh ikizin çıkarsa canım korkmayada gerek yok herşey baştan belli olur zaten

bende çalışıyorum benim iş bölümüm şöyle ben sabah 07.15 te kalkıyorum kahvaltı hazırlıyorum eşimi vede oğlumu kaldırıyorum kahvaltıdan sonra bir hız toplamaya başlıyorum oğlumu hazırlıyorum kndim hazırlanıyorum çıkıyoruz akşamlarıda yemekten sonra ertesi günün yemeğini yapıyorum eğerki kızartma falan yapmayacaksam temizlik olarakta her akşam wc ye yatarken çamaşır suyu dökerim hergün lavaboları ciflerim benim mutfağı kalebodur her yemekten sonra süpürürüm halısını silkelerim evimin büyük temizliğini haftasonraları yaparım eğerki haftasonu işim varsa haftaiçi yemekten sonra yaparım her akşam yatarken oğlumun dağıttığı kitapları arabaları vs toplarım salı vede perşembe çamaşır yıkarım pazar günleri kahvaltıdan sonra ütü yaparım derin dondurucuya mutlaka kendi hazırladığım köfteden koyarım domates rendesi koyarım vişne kompostosu yapar koyarım zeytin yağlı dolma içim herzaman mevcuttur vede özellikle ayşekadın nohut kuru fasulye koyarım dondurucuya bunlar pratiklik için hazırladıklarım
benim eşim hiçbirşeye yardım etmez 9 yıldır evliyiz daha hiç bilmem birşeye yardım etsin ama çok şükür ben herşeyi yetiştiririm bende sabah 8.30 evden çıkıyorum 19.30da eve geliyorum
konuyu açan arkadaşa tavsiyem eşinide yardıma alıştırsın yoksa benim gibi herşeyi o yapmak zorunda kalır
bide ben her hafta elektirikli süpürge açarım bide şöyle birşey var benim çocuğum var o yüzden devamlı toplamak zorundayım etrafı ama çocuğu olmayanlar dahada rahat olurlar ee bu arkadaşımızda zaten yeni evlenecek bebeği çocuğu olana kadarda herşeyi rayına otturur.bide evlenince bekarlığındaki gibi rahat davaranımıyorsun herzaman hızlı vede pratik olmak lazım heleki çocuğun varsa

ben sabah 5 45 de kalkıyorum(bu ara eşim işte yiyor gerçi) kahvaltıdan sonra eşim gidiyor. o arada bebeğim kalkıyor altını üstünü değiştirip karnını doyuruyorum ben hazırlanıyorum anneme gidiyorum. bebeği bırakıp işe gidiyorum. öğlen 12 1 arası eve gelip bebişimi görüp tekrar işe gidiyorum. akşam 6 da işten çıkıp anneme gidip bebeğimi seviyorum biraz. beni görsün diye. sonra eve gidip yemek hazırlıyorum(akşamdan ön hazırlık yapmışta olabiliyorum) 8 de eşim geliyor. yemekten sonra eşim sofrayı kaldırıp bulaşıkları makinaya diziyor. biraz bebekle ilgilenip onu uyutuyorum. hangimiz bebeğin yanındaysak diğeri çay kahve veya meyva hazırlıyoruz.
cumarteside çalışıyorum tam gün. cumartesi çamaşırlardan başlıyorum. yorgun değilsem temizliğimi yapıyorum .
pazarda temizli yapılmamışsa temizliğimi yapıyorum. sonra kalan zamanda bebişimle eşimle ilgileniyorum(temizliğ ieşimle yapıyoruz)
akşamda bebeğim uyuduktan sonra ütümü yapıyorum. tek günüm tatil olduğu için çok zor oluyor ama oluyor bi şekilde

Çalışan kadın at gibi dıgıdık dıgıdık koşturur durur..
ış çıkışına doğru kafasında tilkiler dolaşır planlar yapar,eve gidince hangi işten başlasam diye..
Bir şekilde yetişiyor,olduğu kadar...
En önemlisi yemek.. en pratiği yarının yemeğini geceden yapmaktır..
Temizlikte haftasonu yapılıyor..
Öfff kadın olmak zor...
Erkeklerin yardımcı olmasına gelince..sallamaca iş yapıyorlar,yemek yapmaları bir felaket..mutfak arenaya dönüyor,yapmamaları daha iyi..

sevgili konu sahibi
sabah 6 çok kötü beya
eşlin kaçta işe gidiyo
beraber bi kahvaltı edemicekmisiniz
tek şansın piyanonun yaptıgı gibi düzenli tertipli olmak
birde allahıma du etmek
eşin konusunda

maalesef o da başka bir ilçe de çalıştığı için 7 de kalkıyor bir sorun var nişanlımla aynı yerde oturmuyoruz evlendiğimizde o benim bulunduğum yere gelecek ve işiyle arası daha da uzayacak ve onunda erken kalkması gerekecek :gitme:

arkadaşlar tüm yorumlarınız için teşekkür ederim. içinizde gerçekten maarifetli olanlar varmış inşallah ben bu sınavı başarı ile geçerim tabi müstakbel kocamın yardımı ile :dance:

zor zanaat ,
bende evlendiğimde çalışıyordum 1 yıl daha çalıştım sonra baktım ya eve yetişemiyorum ya işe ,
ve birinden vazgeçtim.. tabiki işimden mafoldumben ..
ama hem işi hem evi birarada götüren ve bunuda hakkıyla yapan pek çok arkadaşım var zamanla tecrübe kazanıp sende işlerini yoluna koyarsın,
bu arada eşinden destek mutlaka şart yoksa tek tabanca zor yürüyor:bbo:

ya herkes şöyle yap böyle yap demişte
sabahın köründe kalkıp akşamda geç gelip birde işleri yapıp ,ee birde uyku var tabii ki
sevişmeye nasıl vakit ayırıyorsunuz ,hadi vaktiniz kaldı diyelim haliniz kalıyormu kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…