ok istediiniz ey iin, Dualarnz kabul oldu mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
insallah gülümmmmmmmmmmmm amin amin amin.canım benim bende seni cok sevyom hemde cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:29:senle kalplerimizin bagı cok farklı.insallah duaların kabul olur ve bebişinin müjdesini yazarsın buraya.ben umutluyum datlım.insallah inan bende cok sevinicem senin müjdeni görünce.insallah topragım :21:

inşallah kuzum inşallah gelecek ay bende gebelik takvimi yaparım inşallah öpüyorum seni datlum duanda unutma

Benim icimden gecen hersey, her duam kabul olur. Her isim de yolunda gider. :nazar: Ailemin bile dikkatini cekiyor bu durum. Ermis gibi kizim vesselam. :KK1:
Ben saniyorum ki temiz kalpli oldugum icin oluyor. Ne kimseye kin beslerim, ne kimsenin arkasindan konusurum. Herkese iyi niyetle yaklasirim, insanlari mutlu etmeyi cok severim. Istedigim seyler icin kendim de sonuna kadar cabalarim, gerisini Allah'a birakirim. Sanirim bundan dolayi dileklerim kabul oluyor. :nazar::nazar::nazar::nazar:

Soylemeyi unutmusum. Ben cok sukrederim. Ufak ya da buyuk seylere, hep icimde sukurlerim vardir yani.
Kuzum bana da et ne olur sevdiğim Mevlüt ilearam açık ben onların ailesine gelin gitmeyi çok istiyorum. Ne olur beni sevsin aramızda ki engeller kalksın adım Ebru ne olur dua et çok kötüyüm

Back
X