ok istediiniz ey iin, Dualarnz kabul oldu mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugüne dek ne dua ettiysem istisnasız kabul olmuştur:21::1:... sanıyorum diğer tarafta işim yaşşşş:53: hiçbi bahanem yok çünkü:36::36:

Çok şükür ,evet, sadece az birşey kaldı,heyecanla bekliyorum....

istedigim sey olmadiysada dua etmeyi birakmadim birakmam hicbirzaman. :) Allahima bin sükür yari yolda birakmadi beni, diledigim seyler oldu. Olmayanlarida hayirlisi degilmis demekki diyorum:)

Son düzenleme:
hep hakkımda hayırlısı olsun diye dua etmişimdir.
inanın çok faydasını gördüm.

örnek vermekle bitmez...

Benimde çoğu dualarım kabul olmuştur hep...
Hayırlısı neyse benim için o olsun isterim...

oldu allaha şükür.yine dua ediyorum tabi başka şeyler için:31:

Son düzenleme:
Çok istediğim şeyler oldu zamanında...
Gecelerce dua da etmiştim olmadı.
Hayırlısıysa ver Rabbim diye.
İyi ki olmamış.
Şimdi dua ediyorum olmadı diye...
Şimdi de kalbimde 1 senedir bir dua var.
GÜZEL RABBİM, kalbime göre verecek biliyorum...
Duamın hayırlısıysa kabul olmasını diliyorum...
Herkes kalbindekine er geç ulaşır.
Yeter ki isyan etmeyelim...

Yaradan demiş isteyin vereyim.vaat etmiş.olmaması mümkün mü?haşa.ama duanın kabul olması için de koymuş şartlarını.ve bunların en önemli baştan geleni yalnız Allahtan ve sadece ona güvenerek sammiyetle etmek.bır de şunu unutmayalım.duanın kabulu farklı oluyor.kimine o an kimine bir süre sonra kimi de etmedi sanar ama duasının kabulunun jarşılığı ahırettedir.

Çok istediğim şeyler vardı kabul oldu şükür
Ama 2 senedir dua ettiğim birşey var kabul olmadı şimdi hala daha aynı şey için dua ediyorum aynnı olmasada biraz değiştirilmiş şekliyle ediyorum inşallah kabul olur ..

10 AY DUA ETTİM SEVDİGİMLE EVLENMEK İÇİN İMKANSIZ BİR İLİŞKİYDİ COK ZORLUK YASADIK VE BEN COK ZOR GÜNLER ATLATTIM HEM SEVDİGİM ZORDU HEMDE DURUMLAR.ALLAHA SÜKÜR NİŞANLIYIZ VE DÜĞÜNÜMÜZ VAR ALLAHA SÜKÜR İNSALLAH SEVENLER KAVUSSUN AMİN:nazar::nazar::nazar:

bende cok dueetım allaha hayırlı bır es dıye allah sukur kabul ettı hayırlı bır evlat nasıp et dıye rabbım bana utugum bırzamn melegımı gonderdı sımdı salıklı dogsun esım askerden geldıgınded mutlu bı yuvamız olsun ayırı bı eve cıklaım dıye duua edıyorum ınssallh rabım bu dualarımıda kabul eder:31::31::31::31:

10 AY DUA ETTİM SEVDİGİMLE EVLENMEK İÇİN İMKANSIZ BİR İLİŞKİYDİ COK ZORLUK YASADIK VE BEN COK ZOR GÜNLER ATLATTIM HEM SEVDİGİM ZORDU HEMDE DURUMLAR.ALLAHA SÜKÜR NİŞANLIYIZ VE DÜĞÜNÜMÜZ VAR ALLAHA SÜKÜR İNSALLAH SEVENLER KAVUSSUN AMİN:nazar::nazar::nazar:

amin canım bütün duaların kabul olur inş hayat boyunca sevdiğinle evlendiğin için biran bile pişman olmazsn inş mutlu olursun hayırlısından evladın olur canım arkadaşım benim seni çok seviyorum bende şimdi bebeğim gelsin diye dua ediyorum inş kabul olacak dualarım ve buraya yazacağım

amin canım bütün duaların kabul olur inş hayat boyunca sevdiğinle evlendiğin için biran bile pişman olmazsn inş mutlu olursun hayırlısından evladın olur canım arkadaşım benim seni çok seviyorum bende şimdi bebeğim gelsin diye dua ediyorum inş kabul olacak dualarım ve buraya yazacağım

insallah gülümmmmmmmmmmmm amin amin amin.canım benim bende seni cok sevyom hemde cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:29:senle kalplerimizin bagı cok farklı.insallah duaların kabul olur ve bebişinin müjdesini yazarsın buraya.ben umutluyum datlım.insallah inan bende cok sevinicem senin müjdeni görünce.insallah topragım :21:

Alalha şükür oldu... avatarımda da cok sukur yazıyor o cok ıstedıgım sey oldugunda yazmıstım... atanmayı ıstıyodum cok ıstedım cok dua ettım ve atandım :)

Ben de gerçekten çok içten dua ettiğim zamanlar ve cok canım yandığında dua ettiğim zamanlar hep kabul etti Rabbim hiç geri çevirmedi :16:
3 şey için çok dua ediyorum son zamanlarda biri dua ettikten sonra hemen oldu Allah'a şükür.. Biri oldu gibi diğerini de zamanla görücem olursa yazarımm .. Ama inanıyorum ki çok içten dua edicem Rabbim geri çevirmiyor :31:

neredeyse 3.5 senedir dua ediyorum yalvarırım Allahım kabul et artık bana adaletini göster rabbim sen ol dersen olur. Çok yoruldum Allahım çok yoruldum sen bu zayıf kulunu yalnız bırakma. Lütfen kabul et dualarımı :14:

dua da ısrarcı olmak lazım arkadaslar ...cevabını beklemeden dua etmek lazım... Alalh ı kul oalrak bız deneeyemyız.. dua ettım kabul etmedı. o kadar dua edıyorm yıne olmuyo demeyın sakın. Israrcı olun.... Allah büyük verıyorsa hikmeti vermiyorsa rahmetidir....

evet oldu..seher vakti kalkıpda Rabbime yalvardığım olay gerçek oldu..iyiki de oldu :) Allah'ım sen büyüksün...

Back
X