ok sinirliyim, paylamam lazm..

13 yaşında kızlar internette ''madonna sevişme'' diye arama yapabiliyorlar arkadaşlar ya.
Genç kızlar iyice sapıttı. Erkeklerin de yaratılıştan zaafları var bu konularda o konuda yapacak birşey yok.
Yapılabilecek tek şey bunu nişanlılara, kocalara hatırlatmak, kendilerine çok da güvenmemelerini şeytanın erkekleri sürekli dürttüğünü söylemek... Ve de bu gibi dikkat dağıtıcı işlerden ve kişilerden mümkün olduğunca uzak kalmaları gerektiğini güzel bir dille anlatmak.

Bence empati yapmasını sağla, sen başka birine o mesajı yazarken sevgiline gönderseydin ne yapardı bi sor bakalım..

o an ki sinirle aynı senin dediğin gibi msj yaptım yerime koy kendini ya dedim gecenin bi yarısı sana öle msj gelse benden napardın hoş bişi mi dedim
her konuda kendini katıyosun hep yanlış yapıomuşum gibi dio bide
dedim kötü yanı yok kendi yerine koy düşün anla o zmn daha ne diim ama erkekler işte anlaşılmsı güç varlıklar

Peki bu seksi bebişlerin nişanlına can sıkıntısından yazdığı mesaj neydi ki?..O da kızlara karşılığında siz takılın seksi bebişlerim dedi..bu da bir soru işareti..
Kızlara resmen yüz vermiş..Seksi bebiş diyerek..Espri anlayışı çok large mış nişanlının..

Ya ortak arkadaşınızın haberi var mı kardeşinin böyle seksi bebişliğinden?
Ye,ez onu,parçala..haddini layıkı vechiyle bildir...Aklı başına dank edinceye kadar..

aslında kız şuan msnde ve açık ona bu konuyu sorsam mı die düşünmüo dilim hem biras yüz var utanır dicem ama gerçekten çok laubali diorum ya ablasının yanında eniştesinede öle saygısızca vıcık vıcık konuşmalara çok şahit oldum ablası dur demio sanırsam ama düzgün bi dille dile getirsem mi ki yoksa nişanlımla konuşmadan böle bişi geçmiyim hiç bilmiorm sinirliim hala şu mübarek günde oruçlu halde beni böle üzdü yaa neysee

çok büyük seviyesizlik nişanlınızın yaptığı.. valla burnundan fitil fitil getirin..(ben olsam o telefonu yedirip gönderirdim o ayrı) hala kuyruğunu dik tutmaya çalışıyorsa da yolverin gitsin.. bu tarz şeyler ufak görünür ama ilerde yaşayacaklarınızın habercisi olabilir benden söylemesi

ben olsa kızları da paralardım.. doldurmak gibi olmasın ama herkes ayağını denk alsın kardeşim..

ne kadar ayıp ve seviyesizce bir mesaj bu.onun yerine şekerlerim,tatlı kızlar yazsaydı bir abi olarak.kızmakta haklısınız.bu mesaj neyin cevabı onuda merak ettim?

bence hic abartmiyorsun ustelik bana gore sesiz bile kalmisin o telefonu onun burnuna sokman lazimdi Çok üzgünüm çoook

"siz takılın sexy bebişlerim" :1shok: hem sexy diyo hemde bebişlerim diyolmaz: Bu adamda bişiler var ama umarım aklımdan geçenler değildir umarım ben çok fesatımdır:uhm: nedemek sexy bebişlerim yaaa, birde ukala ukala davranıp yağ gibi üste çıkmaya çalşıyo elinden gelse onlar daha küçük hayatım onlarımı kıskanıyorsun diyecek ee pes vallahi ar damarı çatlamış nişanlının yada çok rahat.. kötükedihüso Ayrıca nişanlın 17 yaşındaki kızlarla o vakitte ne mesajlaşması yapıyorki bunuda anlamış değilim açıkcası kafamçokkarıştı

Son düzenleyen: Moderatör:

Sevgilim kim olursa olsun benden başka kıza bunu diyecek benim için bitmiştir

Canım nişanlının genel olarak tarzı bu anladığım kadarı ile ,ama hiç iyi bir uslup değil ,bugün nişanlı yarin evli barklı bir insan olacak daha ciddi daha oturaklı bir insan olması gerekir bencede
Arkadaşlara genel olarak katılıyorum ;
1)gecenin sahur vaktinde 17 yaşındaki (hiç küçük bir yaş değil hatta daha tehlikeli bir yaş) iki kız buna ne mesajı gönderiyor ,neden gönderiyor, özellikle nişanlı bir ikişiye ; Gel sahur yapalım dememişlerdir herhalde ,
2) bu nişanlı kişi bu mesaja neden cevap veriyor ?? hiç birşey yazmaya bilir
3) Hadi yazdı diyelim yazılacak cevap bu mu olur ??
Kızlar nişanlına ayar vermiş ,oda allahtan nişanlı olduğunu hatırlamış ve onlara uymamış ama diğer taraftanda kapıyıda aralık bırakmış bencede
Benim tavsiyem ,kendine çeki düzen ver ,espri anlayışını kontrol et yoksa anlaşamayız demen yönünde canım ..
sinirlenmekte sonuna kadar haklısın , bir süre soğuk davran ,hatasını kabul edinceye kadar en azından

hiç hoş bir davranış değil,yarın öbür gün evlenince yinemi böyle laçkalaşacaklar..
haddini bildir..

bu tarz şeyler ufak görünür ama ilerde yaşayacaklarınızın habercisi olabilir benden söylemesi

buna katiliyorum..eskiden bosverip aldirmadigim kisinin yapisidir dedigim umursamadigim seylerin altindan neler cikti..
insanlarin bazen en ufak hareketleri kisiligini ele veriyor..cok dogru..

konu sahibi arkadasim nisanlina sor bakalim sen o saatte bir erkege o sekilde mesaj atsan senin hakkinda ne dusunurdu?ve ne yapardi?
hemen affetmeee caninaaa oku..

canim mesaj < siz takilin sexi bebislerim> di sanirim..benim aklima , bunlar nette sanirim beraberce bir yere takiliyorlar..kizlarda nisanlini sanirim nette nereye takiliyolarsa , yine oraya cagirmislar. bu msj da bunu anlatiyor bence...yani boyle anladim nedense....

Sevgilim kim olursa olsun benden başka kıza bunu diyecek benim için bitmiştir

katılıyorum alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kesinlikle tavrınızı net ve sert bir şekilde koymalısınız...

Sağlam dur karşısında sakın ama sakın ağlama sızlanma. Ve ona en önemlisi senin kaybedebilme korkusunu ver. O belki senin onu kaybetme korkusu taşıdığını biliyordur ve bunu her erkek koz kullanır canım.
Valla bundan beş ay kadar bir süre önce benim eşim neymiş eski yani bundan bi on sene önceki kız arkadaşınla karşılaşmış ve kız buna nosunu vermiş miş. Geldi bide bunu bana anlattı ( gerçi bu tavrını taktir etmedim deil ) benden bunu bana anlatır anlatmaz o sinirle masada oturuyorduk kalktım aldım elime telefonunu ama sinirle gerçekten planlı bişi deildi dönmemle suratını görür görmez telefonu fırlatırsın kafasına eyilmeseydi kesin kafasında patlardı o telefon. Bu başladı bağırmaya sen napıyon ya delirdinmi adamın asabını bozma falan... Bana bak dedim şimdi ben gidiyorum git o kız arkadaşına güzel güzel sohbetinizi yapın telefonlaşmakla olmaz bunlar. Ne yalvarmalar yakarmalar ve oymuş . Yani anlatmaya çalıştığım şey kuvvetli ol ezilme karşısında. Sen bir kadınsın köle deil eyer seni kaybetmeye gözü yiyorsa koyver gitsin. Seni kıymetini bilecek biri çıkar sonunda karşına merak etme erkek milletine kıraan girmedi! Bulunmaz hint kumaşı deiller!

ne yaparsan yap ama ağır hakaretlerde bulunma, ayrılma tehditi yapma. Yoksa suçsuzken suçlu durumuna düşersin özür dilerken bile bulabilirsin kendini.

az evvel yemek yaparken bir sey daha aklima geldi: bence bunlar nette beraberce bir yere takiliyolar demistim ya, bence << sexy bebisler>> bunlarin nicki falanda olabilir..bu da bir fikir...

ne olursa olsun yaptıgı cok çirkin bir davranıs
bana yaptıgı ukalalık dahada itici geldi bana bunu yapılsaydı hemen telafisini beklerdim ukalalık yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…