Bence empati yapmasını sağla, sen başka birine o mesajı yazarken sevgiline gönderseydin ne yapardı bi sor bakalım..
aslında kız şuan msnde ve açık ona bu konuyu sorsam mı die düşünmüo dilim hem biras yüz var utanır dicem ama gerçekten çok laubali diorum ya ablasının yanında eniştesinede öle saygısızca vıcık vıcık konuşmalara çok şahit oldum ablası dur demio sanırsam ama düzgün bi dille dile getirsem mi ki yoksa nişanlımla konuşmadan böle bişi geçmiyim hiç bilmiorm sinirliim hala şu mübarek günde oruçlu halde beni böle üzdü yaa neysee
sinirliyim kötükedihüso hemde çoookk gece nişanlım tarafından allah tarafından yanlışlıkla bana gelen bir mesajla resmen dellendimm
ve halada atamadım sinirimi dışarı ona bi kaç msj yazmak dışında çok doluyum hiç bi arkadaşımda anlatamadım
sevgilime güvenim sonsuz sadıktır , yanlış olan , beni üzcek ilişkimize yakışmıcak bişi yapmaz bilirim
ama msj ı görünce birden alt üst oldu sinirlerim öle çok kötü bişi yazmıodu
esprisine sadece bi ortak arkadaşımızın kardeşi ve arkadaşına
( bunlar 17 yaşlarında kardeşi gibi gördüğü 2 deli çağlarındaki kız arkadaşlar) canları sıkılmışmış msj yazmışlar benimkide siz takılın sexy bebişlerim yazmış :) gülerek ben sadece ??? yazdım gönderdim ama resmen şok oldum
uykudan uyanıp o msj gördüğümdeki içimdeki hissettiklerimi anlatamam böle bişi şaka olduğundan eminim
ama nası kullanır yaaa şok oldum resmen ve bu tarz laubalilikten hoşlanmadımı bildiğini söledim
ki bi kaç kerede uyarmıştım şimdi kızlar çok fena yaşları küçük ama bilmedikleri yok maş
o tarz bi kelime nişanlı bi insana hiç yakışmadı bunu söledim ve suç bastırma yöntemine geçti
her zmnki gibi alttan alcağına bide ben bilmiyodum hayatım saol fln die ukalaca cvp yazmış bende dedimki
ben bildiğini sanıyodum ama şok oldum dedim tam sahur vaktiydi daha çok sinirimi bozmamak için
kapadım konuyu şimdilikkkk o yine bi kılıf bulup benim abarttığımı sölicek ama
ben böle bi kelimeye şakasına diyip gülüp geçemem içim içimi yiyo düşündükçe deli oluorum
dedim bu lafı kim olursa olsun birine nası kullanaibilirisn aklım almıo diyebildim şimdide
kendi kendimi yiyip duruyorum aramadım bilirim o da aramaz ztn ama görüşelim
sölicek bi kaç lafım war ya tavrını koymayı bilip kendini çekcek yada bunun kavgasını
daha çok edicez çünkü böle bişi kardeşi gibi de görse asla bişi olmaamış gibi dawranıp hiçe sayamamm ben bu tarz şakalar yapmam bilir onunda yapmaması lasımdı belki çoğu kişiye normal gelir ben abartıo gibi olabilirim ama ben buyum kıskançlıktan farklı bişi rahatsız edici bi durum ne desem buna bilemedim akşamdan beri susuyorum:umursamaz:
bu tarz şeyler ufak görünür ama ilerde yaşayacaklarınızın habercisi olabilir benden söylemesi
Sevgilim kim olursa olsun benden başka kıza bunu diyecek benim için bitmiştir
canim mesaj < siz takilin sexi bebislerim> di sanirim..benim aklima , bunlar nette sanirim beraberce bir yere takiliyorlar..kizlarda nisanlini sanirim nette nereye takiliyolarsa , yine oraya cagirmislar. bu msj da bunu anlatiyor bence...yani boyle anladim nedense....
az evvel yemek yaparken bir sey daha aklima geldi: bence bunlar nette beraberce bir yere takiliyolar demistim ya, bence << sexy bebisler>> bunlarin nicki falanda olabilir..bu da bir fikir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?