canim bence ortada buyutulecek bir sey yok. sakin ol biraz..bunlar bir oyun sitesine falan giriyorlasa ve nickleride sexy bebis ise ki bence buyuk ihtimalle olay bu..kizlar bunu oyuna falan cagirmislardir..nisanlinda siz takilin diye cvp vermistir. benim dusuncem bu.buyutulecek bir sey yok. kendini bu kadar yipratma..
canim nisanlin bu mesaji o kardesim dedigi kizlara yolladigindan eminmisin, belkide baskasina yolladi, yanlislikla sana gelincede mesaj sen kizmiyasin diye onlara yolladigini söyledi
kizlara bagirmadan sakince bi sor dün gece mesajlasmislarmi
hem mesaj kizlara gitmedigine göre onlarin haberleri bile yok böyle bi mesajdan, birden parlarsan suclu durumuna düsersin, sakin ol
canim bence ortada buyutulecek bir sey yok. sakin ol biraz..bunlar bir oyun sitesine falan giriyorlasa ve nickleride sexy bebis ise ki bence buyuk ihtimalle olay bu..kizlar bunu oyuna falan cagirmislardir..nisanlinda siz takilin diye cvp vermistir. benim dusuncem bu.buyutulecek bir sey yok. kendini bu kadar yipratma..
Yaptığı çok yanlış tabii ki. Nişanlı birinin ne işi olurmuş kızlarla.
Ancak yine de çok fazla büyütmeden konuşup bu ve benzeri konularda asla tavizkar olmadığını kesin bir dille anlatman lazım.
ya nası sakin olim allah aşkına yane bu kadar kişi aynısını sölüyo yaptığı saçmalık ayrıntıları geçtim en ana noktasıyla öle bi msjlaşma içine girmesi bile saçmalığın başı
yüzyüze gelemden bişi demicem dedim ama msnde bi kaç tavırlı laf söledi sen herşeyi bilirsin muazzam kişilik fln die bana yaa bide surat yapıo
ben suçluyum ztn fln demiş bende herşeyi geçtim o kelimeyi nası kullanabilidn öle bi muabbete makaraya neden gerek wardı ki dedim onlar en deli çağında makara gibi gelir ama hoş bişi diil dedim
ve o ne yaptı ii geceler tatlı rüyalar dedi çıktı
suç basırmak birebir bu işte kaçış ama kendide bilio kapatmam bu konuyuuuuu
canım seni gerçekten anlıyorum senin ki kızgınlık falan deil bi çeşit hayal kırıklığı anlam verememe için rahat etmiyo şimdi senin ...
sakın arama konuşma sen zaten snei anlamasını sağlayacak kadar konuşmuş ifade etmişsin kendini bekle o seni anlasın ve biraz gözünü korkut kendisi gelip sana durumu açıklayıp özür dileyene ve seni gerçekten inandırana kadar sakla kendini
ne kdr sabırlıymışsın canım
nişanlında bi o kadar rahat açıklama yapma gereği bile duymuyor
sen yapsan o bu kdr sabırlı davranrmydı acaba
allah yardımcın olsun ama
burnundan getirmelisin aslında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?