Oksapar iğneyi eczane reçeteli vermedi. Raporla alabilir miyim?

Siz genetik testleri yaptırdığınız için rapor çıkarmanız zor olmamıştır. Ben yaptıramadım bu nedenle rapor almak da çok zor haliyle. Özel hastaneden almaya çalışıcam. Tebrik ederim bu arada sağlıkla kucağınıza alın

Devlet hastanesinden çıkarmak çok zor özel hastaneler de çıkarabiliyormuş. Doktorumun anlaşmalı olduğu özel hastaneyle halledebilirim diye düşünüyorum

Şehir hastaneleri ücretsiz şekilde genetik test yapıyolar tıbbi genetik bölümüne randevu alıp bunları söylediğinizi size test yapacaklardır o zaman sorunsuz aliriniz iğneleri

Şehir hastaneleri ücretsiz şekilde genetik test yapıyolar tıbbi genetik bölümüne randevu alıp bunları söylediğinizi size test yapacaklardır o zaman sorunsuz aliriniz iğneleri
Ben hep kadın doğum bölümlerine gitmiştim tıbbi genetik bölümüyle hiç görüşmedim. Randevu alıp bakıcam umarım yaparlar

Bende hala cikaramadim malesef bulundugum sehirdeki hastane arastirmaya git dedi orasida uzak napcam bilmiyorum kimisi özel hastanelerde cikariyor diyor doktoruma daniscam

Oksapar kullanıyorum rapor çıkarılmıştı bu şekilde alıyorum ben daha bugün aldım 2.5 aydır kullanıyorum bu şekilde

Bende hala cikaramadim malesef bulundugum sehirdeki hastane arastirmaya git dedi orasida uzak napcam bilmiyorum kimisi özel hastanelerde cikariyor diyor doktoruma daniscam
Özel hastanelerde çıkarmak daha kolay oluyor galiba. Sonuçta para vererek muayene olduğumuz için zorlamadan çıkarırlar

Evet ama ondada her doktor ugraşmaz yarin bende doktoruma danisacagim bakalim
Özel hastanelerde çıkarmak daha kolay oluyor galiba. Sonuçta para vererek muayene olduğumuz için zorlamadan çıkarırlar
Canim ben bugun özeldeki doktoruma soyledim tamam cikartayim dedi bosuna kosturmusuz ya kolay birsehmis yarin cikar raporin dedi alirsin ilacini

Benim raporum cikti 5 kutu aldim bugün canim özel hastaneler cikarabiliyormuş
Çok sevindim adına. Benim doktorum hastanede çalışmıyor kendi kliniği var o yüzden rapor çıkaramıyor ben de onun anlaşmalı olduğu hastaneye gidip çıkarmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…