- 15 Temmuz 2013
- 1.028
- 307
- 118
- Konu Sahibi BayanHicKimse
-
Aslında puanın da önemi kalmadı canım. Bneim bölüm 3.sü arkadaşım da işsiz
işte bunların hepsi bir bütün demek istedim.
sözüm meclisten dışarı bu üniversiteyi okuyan var mı burda bilemiyorum ama
sütçü imam üniversitesini birinci bitirse de bir şey olmaz zaten.
iyi bir okul, iyi bir bölüm ve iyi bir ortalama demek istedim..
okuduğun yerde master yapabiliyormusun ?
Utanarak söylüyorum ama iki tane iyi yerden torpilim vardı
Eşimin halası ve aile dostumuz
yapmayın cnm ya torpiil emek çalmak demektir. girseydinde inan mutlu olmazdın kanımca. bak belkide biri senin hakettigin yeri torpille almıştır şuan üzülmene sebep olmuştur az kalsın sende birinin aynı duygusuna sebep oluyormussun. bence iyiki olmamış eminim hakettigin birşey olacaktır bence okumuş üni ikincisi bitirmiş sekreterlik başvurusu yapan biriyim. iyiki öyleee ben dayıyla bir yere gelenin bereketli kazancı olacagına inanmıyorum.
Ben Biyoloji okudum, hem de seve seve. Zor bir bölümdü. Mezun oldum 4,5 sene sonunda
İş aramaya başladım, YOK! 1 sene aradım. Kendi mesleğim olsun dedim. Biyoloji okudum bari emeklerimin karşılığını alayım dedim.
Bulamayınca başka alanlara yöneldim; sekreterlik, muhasebe, kasiyerlik, danışmanlık vs...
Onlar da geri dönmedi
Geçen hafta bir banka mülakatına girdim. Mülakat iyi geçmişti bana göre. Çok güzel giyindim, konuştum. Cuma günü olumlu olanlar aranmış ve işe çağrılmış. Ama beni aramadılarArtık tüm ümitlerim tükenmek üzere.
Bir bilim adamı olarak bu ülkede iş bulamadığım için, alanım dışı işlere başvurduğum için utanıyorum
Sanırım ben ömrümün sonuna kadar işsiz kalıcam
Ben Biyoloji okudum, hem de seve seve. Zor bir bölümdü. Mezun oldum 4,5 sene sonunda
İş aramaya başladım, YOK! 1 sene aradım. Kendi mesleğim olsun dedim. Biyoloji okudum bari emeklerimin karşılığını alayım dedim.
Bulamayınca başka alanlara yöneldim; sekreterlik, muhasebe, kasiyerlik, danışmanlık vs...
Onlar da geri dönmedi
Geçen hafta bir banka mülakatına girdim. Mülakat iyi geçmişti bana göre. Çok güzel giyindim, konuştum. Cuma günü olumlu olanlar aranmış ve işe çağrılmış. Ama beni aramadılarArtık tüm ümitlerim tükenmek üzere.
Bir bilim adamı olarak bu ülkede iş bulamadığım için, alanım dışı işlere başvurduğum için utanıyorum
Ben küçük yerde de değilim Turkuaz, İstanbuldayım. Ama niye olmuyor? Ben mi sorunluyum. Ne diye almıyorlar beni?
Bence ülkemizde mesleğini yapan insan sayısı çok az
Ekmeğimi kazanabilsem ona da şükredicem. Artık bi yerden başlamak zorundayım. Çok adım attım ama bir türlü olmuyor.
Utanarak söylüyorum ama iki tane iyi yerden torpilim vardı
Eşimin halası ve aile dostumuz
Onlar da geri dönmedi
ben şimdiden korkmaya başladım yaaaa! :18::18:
bu yıl lise sona geçtim tam 7 ay sonra Ygs 9,5 ay sonrada Lys ler var sayısalım sağlık alanından istiyorum tıp,diyetetik,fizik rehabilitasyon,diş hekimliğii nolursa artık puanları yüksek ama inşallah yapabilirimm
dersane öğretmenlerim diyorki "artık iş bulunmuyor iş istiyorsanız adam gibi bölümden mezun olcaksınız hukuklar bile iş bulamazken bakalım siz napıcaksınız" dedi resmen biyoloji hocam ve çok severim kendisini harika bir adamdır gerçekçi konuştu adam gibi meslekten kastınız ne hocam mutsuzmu olalım diye sordum bende "öyle bi mutlu olursunuzkiii" dedi(
korkuyorum off offf illa doktormu olmak lazım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?