- Konu Sahibi BayanHicKimse
-
Bende Odtüde Biyoloji okuyuyorum. Ortalamam da iyi şimdilik. Yüksek lisansımı da yapıcam. Gerekirse doktora da. Bütün bunlara rağmen yine işsiz kalma durumum var mı? Devlet hastanesinde çalışmak istiyorum biyokimya uzmanı olarak :/
Doğru söylüyosun bende sırf Odtü diye yazdım açıkçası :)İşsiz kalacağını sanmıyorum canım ya,odtü de okuyan kimsenin kolay kolay işsiz kaldığını görmedim,ama üniversiteden dolayı saşlısın, diğer üniveristelerin bi kaçı hariç durum vahim ..
işsiz kalmaya odaklanırsanız kalırsınız.maaşı az çok demeden bölümün ile ilgili bir yere at kendini.ben dershanede biyoloji öğretmeniyim çok çalıştım.kendimi geliştirdim gece yarılarına kadar özel ders verdim.35 yaşımda sıfır arabamı evimi aldım kendi birikimlerimle.
36 yaşımda başka bir ile taşındım bir allahın kulunu tanimadığım halde dershana dershane gezdim cv bıraktım 3 yıldır buradayım iyi bir dershanede çalışıyor özel ders veriyorum.iyi kazanıyorum.
daha çok gençsiniz arkadaşlar.neler çıkar karşınıza.ama çok çalışın.az kazansanızda çok çalışın kendinizi vazgeçilmez yapın.yada kapanın evinize delidivane kpss çalışın.illa torpil diye birşey yok.kız kardeşim kpss ile üniversitenin muhasebesine atandı.torpilsiz.
bu kurban edebiyatını bırakın hayatınızın hakimi olun
herşey elinizde.başarılar diliyorum.
Bende Odtüde Biyoloji okuyuyorum. Ortalamam da iyi şimdilik. Yüksek lisansımı da yapıcam. Gerekirse doktora da. Bütün bunlara rağmen yine işsiz kalma durumum var mı? Devlet hastanesinde çalışmak istiyorum biyokimya uzmanı olarak :/
canım eskiden biyokimya uzmanı olabilmek için tus sınavı hakkımız vardı onuda aldılar malesef
Devlet hastanesi biyolog olarak ya devlet kadrosu ile çalışırsın .. ya da özel hastanelerde kan alan laborant gibi malesef acı ama gerçek
en güzeli tıp fak sağlık bilimleri enst var biyokimya da yl yapabilirsin . BOL ŞANSLAR ..BAŞARILAR DİLERİM
canım inşallah bulursun iş güvenliği uzmanlığını araştırdınmı ben mühendisim işim var ona rağmen şu an kursa gidiyorum kasımda sınav ve çok açık var yine mesleğini yapacaksın hemde uzman olarak... bu işin içindeyim ve bu eğitimi, alan arkadaşlarım hep iş buldu.. bi araştır derimm bende çevre mühendisiydim dediğin gibi tek diploma ile olmadı mesleğimde nasıl neler eklerim ona baktım çok şükür 6 aydır çalışıorm. inşallah sennde kafana yatar..
sizi ekliyoruum ilkkez buralarda çevre mühendisi olan birini bulmuşumm bırakmaaam
Ben Biyoloji okudum, hem de seve seve. Zor bir bölümdü. Mezun oldum 4,5 sene sonunda
İş aramaya başladım, YOK! 1 sene aradım. Kendi mesleğim olsun dedim. Biyoloji okudum bari emeklerimin karşılığını alayım dedim.
Bulamayınca başka alanlara yöneldim; sekreterlik, muhasebe, kasiyerlik, danışmanlık vs...
Onlar da geri dönmedi
Geçen hafta bir banka mülakatına girdim. Mülakat iyi geçmişti bana göre. Çok güzel giyindim, konuştum. Cuma günü olumlu olanlar aranmış ve işe çağrılmış. Ama beni aramadılarArtık tüm ümitlerim tükenmek üzere.
Bir bilim adamı olarak bu ülkede iş bulamadığım için, alanım dışı işlere başvurduğum için utanıyorum
Sanırım ben ömrümün sonuna kadar işsiz kalıcam
Ben Biyoloji okudum, hem de seve seve. Zor bir bölümdü. Mezun oldum 4,5 sene sonunda
İş aramaya başladım, YOK! 1 sene aradım. Kendi mesleğim olsun dedim. Biyoloji okudum bari emeklerimin karşılığını alayım dedim.
Bulamayınca başka alanlara yöneldim; sekreterlik, muhasebe, kasiyerlik, danışmanlık vs...
Onlar da geri dönmedi
Geçen hafta bir banka mülakatına girdim. Mülakat iyi geçmişti bana göre. Çok güzel giyindim, konuştum. Cuma günü olumlu olanlar aranmış ve işe çağrılmış. Ama beni aramadılarArtık tüm ümitlerim tükenmek üzere.
Bir bilim adamı olarak bu ülkede iş bulamadığım için, alanım dışı işlere başvurduğum için utanıyorum
Sanırım ben ömrümün sonuna kadar işsiz kalıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?