Okudum da ne oldu !

canım iş güvenliği uzmanlığı kursları başladı, umarım karar verirsen kayıt yaparlar..
benim erkek arkadaşım da oldu iş güvenliği uzmanı, ama biyologlarla ilgili yasa yeni çıktı, sıkıntı olabilir biraz daha bekle dedi bana
kpss kursu için de şimdiden hayırlısı olsun canım...

Biyologların da kayıtları başladı diye biliyorum canım.
İnşallah kayıt olabilirim
Sen de sıkma canını, sen bulursun iş. Bunlar kısmet meselesi biraz da.

Biyologların da kayıtları başladı diye biliyorum canım.
İnşallah kayıt olabilirim
Sen de sıkma canını, sen bulursun iş. Bunlar kısmet meselesi biraz da.

canım evet başladı kayıtlar da onda bi sıkıntı yok da, iş verenler ilk başta sıkıntı yaratabilir diyor.
İnşallah olursun canım, bi ara özelden mail adresini atarsan sana erkek arkadaşımın son bir hafta çalıştığı 'hap bilgiler' diye bişiler var onları gönderirim

Sertifikayı alayım da iş sonra arıcam.
Aaa süper olur, gönder valla :13:

Son düzenleme:
Yalnız değilsin canım. Belki biliyorsundur en büyük üniversitelerin birinde Gazetecilik okudum ben de. Dört sene her gün karşıya git gel canım çıktı.

Sonuç; işsizlik. Ben de senin gibi kendi alanımda iş aradım olmadı, diğer alanlara da baktım ama sonuç değişmedi ve üzgünüm hiç değişmeme ihtimali de var.

Artık büyük hayaller kurmuyorum öğrenciliğimdeki gibi ama asla ''okudum da ne oldu'' da demiyorum. Üniversite okuman her şeyden önce sana belirli bir genel kültür kazandırdı. Hayata bakışın da muhakkak değiştirmiştir çünkü apayrı bir dünya üniversite. Her şeyden önce elinde bir mesleğin var. O meslekte aktif olmasan bile bir şey değişmez. Hem geleceğin ne getireceğini de bilemeyiz, öyle değil mi?

Son düzenleme:

Aynen Jadecim, artık kafamı toparlayıp, hedef çizmem lazım kendime
İlla Biyoloji diye zorlamicam. Ne olursa olsun, para kazanmak istiyorum.
O gün çok moralim bozuktu. Resmen bütün umutlarım gitti bir anda.
Ama kendime güvenmem gerektiğini anladım. Evli olup da çalışmamak çok kötü. İnsanlar her gördüğü yerde iş buldun mu diye sormaktan sıkılmıyorlar.

Canım bak asla iş bulamadım diye kendini üzme. Evlensem de evimle ilgilensem, çalışmasam artık diyen birçok kişi de tanıyorum.

Böyle de bir şey var hani.

Hakkında hayırlısı olsun her zaman.

Bende tarihçiyim. Fen-Edebiyat ve yüksek lisans 5,5 yıl okudum Antalya da dersanelerde 150 liraya sigortasız stajer olarak çalıştım. Kasiyerlik , ücretli öğretmenlik yaptım. Bankalar, mağazalar başvurmadığım iş kalmadı. KPSS'ye tam 4 kere girdim ve nihayet 28 yaşında atandım. Eşimde garsonluk ve dersanecilik yaparak benim gibi 28 yaşında atandı.Şimdi 32 yaşındayız. Doğu görevimizi tamamlıycaz diye uğraşıyoruz.
Sizde moralinizi yüksek tutun. Kısmetinizde ne zaman çalışmak varsa o zaman işiniz oluyor. Allah yardımcınız olsun. Bu sıkıntıları çeken bir sürü insan var malesef.

Çilesini çekmeden meyvesini yiyemiyosun bazı şeylerin.
Ne güzel atanmışsınız ikiniz de
Eşimi de kayıt ettircez kursa. İnşallah ikimiz de kazanırız sizin gibi

Son düzenleme:
İnşallah bekleyen tüm öğretmen arkadaşlarımız atanır. Ya da gönüllerine göre iş bulur.
İnsanların bilip bilmeden " O kadar öğretmen alındı siz yine mi atanamadınız?, Ne zaman iş bulup da evleneceksiniz? Boşuna okumuşsunuz "deyişlerini hiç unutmam .
Eşim benden 4 ay önce atanmıştı. O işe gider, okulun zil sesini duyar ağlardım. atandığımda da eşim kastamonu ben Ordu'ya atandık. 1,5 sene de bir araya gelemedik. Maddi anlamda ise kendimizi anca topluyoruz.
Bütün arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun. Ama bu arada polislik, subaylık vb işlerde de şansınızı deneyin derim ben. Özellikle öğretmenleri polisliğe çok kolay alıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…