tarih ve cografya derslerim hiçbir zaman iyi olmadı dolaysıyla kopya da eksik olmazdı bir defa coğrafya dersinde kopya cekerken yakalanmış dışarı atmıştı beni :)
Allah iphone'u korusun diyorum :)) pek kısmet olmuyordu tabi, vize ve finallere 3 4 asistan aynı anda gözetmen oluyordu, ama yapmak isteyen için bacak arası telefon artı google & wikipedia en iyi arkadaş
aa çekmeden geçenlere inek deniyordu zaten çekmez olurmuyum hic ama ben öle küçük kagitlara elime flan yzmazdım yakalncm korkusu vrdı hep üniversitede devam etti bu hep arkadaşımın kağıdına bakardım :)
çekmem mi hiç:)hemde ne kopyalar çektim ahh ahh ne günlerdi:)
ben öyle küçük kagıtlar hiç hazırlamadım ama hep normal kagıtlara yazardım onları çıkartırdım sınavda sonrada tüm sınıfa dagılırdı zaten benım kagıtlar:)
lisedeykende sevgilime msj atıyordum soruyu o bana cevabı yolluyordu ben sayısalcı oldugum ıcın sevglimde sözelcıydı tarıhte edebıyatta falan hep msj atardım hatta bazen A B li oldugu zamanlar yanımdakının sorularınıda yolluyodum:) ne adrenalındı ne güzeldi ozamanlar renk katıyordu valla hayatımıza:)
Aslında benimki çekmek değil kopya vermekti.
Şimdi düşünüyorum da çok salakmışım, yani sınava çalışmamış arkadaşıma yardım etmek için kendimi riske atmam sanırım şimdi
Hiç beceremediğim bir şeydi Bir kere bile kopyayla bir cevap yazabildiğimi hatırlamıyorum. Hatta kopya çekmek şurda kalsın yanımda oturan arkadaşımın kağıdına bile göz ucuyla olsun bakamaz hemen kızarırdım..
Hep yakalaniyordum yahu..
Halbu ki kopyalarim arkadaslarimin ki kadar tam tesekkulude olmuyordu
En kotu yakalanisim lise son da olmustu..
Matematik yazilida hem kendimi hem arkadasimi yakmistim
Kendisi cok iyiydi matematikte sorulari hemen cozmustu..
Ben kendi kagidimi ona uzattim benimkileri de cozsun diye
Malesef basarili olamadik..
Profesorumuz ikimizinde sinavini gecersiz saymisti