Okul donemizinizde hic kopya cektiniz mi ? : )

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ohohohohohoohohohohohooh sen bana sorsana bı kopyasız sınava gırdınmı hıc dıe??ozellıkle unıversıtede kopyasız hıcbır sınava gırmedım hemde kocaman a4 kagıtlara yazıp kagıt degıstırıyordum

ben pek cekmezdim ama mecbur kaldigim zamanlar kücük bir kagida herseyi yazar kiyafetimin, mesela uzun bir gömlegimin altina, ignelerdim

hiç çekmeyen varmıdır acaba sanmıyorum öğrenciliğin en heyecanlı olayıdır heralde kopya çekmek... çoğu şeyi denemişimdir arkadaşımdan bakmışımdır, kağıda yazıp arkadaşlarla birbirmize yollamışızdır, sıraya silgiye koluma yazdığım oldu hatta sınıfça tahtaya bile silikçe yazmışlığımız olmuştur...okul yılları ahh ah en güzel de lise ve üniversite.. çook özledimm

hoca gazete okur herkes kopya çeksin demişti ben gene de çekememiştim. hoca herkes çok yüksek ben sıradan not alınca neden kopya çekmedin demişti

çoğu sınavıma hep kopyayla girdim. orta okulda kravatımın içine etegin payına sokuştrdugum kagtlarn yerini lisede 4 5 tane a4 kagıtları aldı. sayfaları cevire cevire cekiyordum

çatır çatttırrrrr yardırdım ortalığı kağıtları ağlattım

Son düzenleme:
hahahh sevdim bu konuyu :))) kopya çekmeyene öğrenci denmez bence :)) bizim sınıfın kopyacısı bendim kimse de anlamazdı :))) bi kez arkadaşım yüzünden yakalanıyodum hoca sağolsun o yapmaz öyle bişey demişti DD saman altından su yürütene çıkmıştı adım

Tabiki çektim kopya çekmeyen öğrenci mi kaldı ? Çok da güzel çektim oh mis Yalnız o heyecan başka hiç bir yerde yok bunu anladım

ortaokul döneminde çok çektik kopya özellikle fen bilgisi öğretmeni dersinde
lise de ise arkadaşımın çizmeleri ve benim çantanın kıvrılan kısmı sağolsun kopya mekanımızdı
üniversitede ise kopyaya henüz yaklaşamadım :)

ohooo kopyanın kralını çektik hemdee lise dönemi daha da gelmezz ne günlerdi bee...

Lisede pek çekmedim herhalde de, üniversitede amfinin en köşesine yerleşip duvarları çok doldurdum notlarla. Hocalar da sğolsunlar benim yerimi hiç değiştirmezlerdi. Yakalansam dönemim uzayacak hiç panik olmazdım hayret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…