Okul donemizinizde hic kopya cektiniz mi ? : )

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
9. sınıfta Coğrafya dersinden sınav olacağız ortak sınav ama matematikçi girecek. Neyse sınava girdik yaptım bi kaç tane en arkada oturuyorum yan sıradada çalışkan bi kız oturuyordu aman Allahım neyse küçük bir kağıda soruları yazdım verdim kıza, kızda sağolsun hepsini yazmış dizimin üstüne koydum kafamı eğdim geçiriyorum kağıdı resmen yaladım yuttum baktım tak tak tak topuk sesi gelio :18: hocamız 15 cm tığ topuk giyerdi ama o sese aldanmıyorum hiç sanıyorumki görmüo. Sonra bi ses 'veeer onu !' başımdan kaynar sular döküldü kağıdımıda aldı 90'lık kağıt verdim sanıyorumki coğrafyacıya söylemez , o adamda cok sertt :18: coğrafyacı tenefüste geldi 'jival kim ?' dedi ben zangır zangır titreyerek 'benim' dedim bir dahaki ders yanıma gel dedi. Gittim, beni tekrar farklı sorularla sınav yaptı 30 aldım vede demediği laf kalmadı rezil etti beni ama hiç kopya çekmekten vazgeçmedim halada çekerim yıldıramazlar beni

bende çok kopya çektim bi keresindede arkadaşım kopya istedi sorular farklıydı onun sorusun cevabını kendi kağıdıma yazdım oda ordan yazacaktı tabi ben soruyu okudum cevabı kendi kağıdıma yazdım hacada ben kopya cekiyom sandı sınıf öğretmenimize söylemişti daha sonra ben diyemedim ki ben ona yardım ediyorum diye onlar bei suçlu bildiler hep sınıfta rezil olmuştum hatta ağlamıştım

lisede sınıfça çekerdik, biyoloji sınavımız bizden bir ders önce yan sınıfta olurdu, tenefüse çıkmadan biyoloji hocası bizim sınıfa geçerdi aynı sorularla sınav yapardı..
ve bizim sınıf yan sınıftan 2-3 kızla anlaştı, kızların sınavı bitip kağıtlarını verdikten sonra küçük bi kağıda soruları yazıyorlardı, biz de o sırada edebiyat dersinde oluyorduk, pencereden aşağı bi ip sarkıtıyoduk,ipin üzerinde montlar çeketler yığılı, hani sanki herkes montunu oraya çıkarıp atmış gibi görünüyor ,neyse , kızlar ipe bağlardı soruları, bizim bir arkadaş çekerdi , yavaş yavaş bütün sınıfın eline ulaşırdı, herkes ezber tabi hemen cevaplarıbütün yıl yaptık bunu bi keresinde edebiyat hocasına yakalandık,"tamam hocanıza şikayet etmicem ama ipi verirseniz" dedi..verdik..napıcaz napıcazz??? hemen mp3 kulaklıkları ve ayakkabı bağcıkları devreye girdi, birbirine bağlayıp yine attık aşağı...
hiç birşey yıldıramadı yani

bir keresinde tarih sınavında sarı yapışkanlı not it lere yazdık kopyaları, biri yere düşürmüş ,hoca basmış, sınıfta gezip bakıyor kopya çeken var mı diye ama kopyalar ayağında
üniv. de de çektim ama bu kadar heyecanlı değildi

ohoooo çoook çektim ama asla kağıtlara yazıp çekmedim,bunun çok cesaret gerektiren birşey olduğunu düşünürdüm hep.ben hep elime koluma yazardım yada sıraya ve duvara,valla kağıda yazmaktan daha kolay

teneke kalem kutuları vardı ozamanlar iç kapagına yapıştırırdım bı kısım kopyayı nekadar kötü ya ama kopyasızda olmaz bea

elime tam 2 ünite sığdırdığımı bilrim. yürüyen kitap gibi dolaştım lisede

itinayla sorularla cevapları yazar 2-3 puntoda çıkarırdım yazıcıdan minik minik keserdim ayakkabımın arasına saklardım snra kalemi düşürürdüm ayakkabmdan kaıdı alır sınav kağıdının altına yerleştirirdim küçük olduğundan farkedilmiodu hoca döndükçe fışt die kağıdı itiodum hemen

ben üniv. son sınıfa gelene kadar hiç çekemedim hep faydalandılar benden. çekmeye çalışsam yüzüm kızarırdı. ingilizce sınavını baktım 3 yıldır veremiyorum derya iş başa düştü dedim ve kopya çekerek geçtim o da birine baktım o kadar

Kopya çekmeme gerek olmadı. Daha çok kopya veren taraftım. Hiç de gocunmazdım yani ne var çeksin ne güzel hepimiz iyi not alalım isterdim =)

evet hemde cok kopyalar olmasaydi okul bitermiydi ki

nerden bilecektim ki bir gün öğretmen olup ta çocuklara:''çocuklar bakın kopya çekmek bilgi hırsızlığıdır.lütfen kopya çekmeyin.'' diyeceğimi.bilseydim lisedeyken küçük kağıtlara kopya yazıp ta bacağıma tül çorabın üstüne yapıştırırmıydım hiç.(ama ünv. tövbe hiç çekmedim)

lisede çok çektik ama üniversitede yok malesef imkan yok,iki tane gözetmen geliyor sınavda

27 yaşımda öğrendim kopya çekmeyi. Adrenalini müthiş oluyormuş. Şimdiye kadar çekmediğim için üzüldüm valla :)))

çektim tabi
bir keresinde hırkamın içini kopyalarla doldurmustum,bantlamıstım tek tek
ama götürmeye cesaret edemedim
bir kez de küçük defterden arkadasımla cekmiştik defter yere düşünce nasıl saklayacagımızı bilememiştik
bunlar ortaokulda ki kopya girişimlerimizdi.
lisede ingilizce sınavı öncesi sıranın üstüne tükenmez kalemle kelimeleri ve kalıpları yazmıstık
hoca yerleri değiştirdi,sonra da sıraları kontrol etmeye baslayınca korkudan altımıza kacırıcaktık
yazılanları gördü ve bize sordu inkar ettik,sıra temizlenip sınav yapıldı
hoca ders cıkısı herkesin defterlerini topladı yazıları inceliycem diyerek
okuldan cıkmadan ağlayarak hocanın yanına gidip itiraf etmiştik ama kalles arkadasım fikir senindi diyerek direk benim üstüme atmıstı
gülerek hatırlıyorum o günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…