Okul donemizinizde hic kopya cektiniz mi ? : )

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çekmez olurmuyum çoook ufak notlar hazırlardım ve onları yazarken de ezberlerdim sadece hatırlamak maksatlı kullanırdım,tam mezun olacağım yıl bir de yakalanmazmıyım acayip utanmıştım

bırı kopyamı dedı...sınıfta rezıl oldugumu hatırladım
matematık derıınsden nefret eden ben..delikafadulden
beyaz kalem uclarının arkasına formullerın hepsını yazmıstım..amma
ben yazdıgımı acık unutmusum..hoca kagıtları dagıtırken enseledı benı...
sonrrada cekeecksın kızm daha guzel kopya teknıklerı var..onu dene..
tum sınıfa donerek cetvelı elıne aldı herkese gosterdı..
ama yazılıya devam ettım
hoca bır bılsem pencerenın onune yazdıgımı acep o zman napardı..
kendımı saglama almıstım ben pencerenın onunde yazmıstımhihoyyythihoyyytdelikafadulden

kızlar acemisiniz çok ... ben kağıt yazmaya falan uğrşmaz direk kitaptan bakardım....kaydirigubbakcemile

kopyanın her türlüsünü cektim
cook yakalandım hataa
disiplinlik bilem oldum :mymeka:
heyy gidi günler heyyyyy

oo anasını ağlatırdım kopyanın
artık öyle alışkanlık olmuştu ki bildiğim şeylerde bile kopyadan yararlanmak isterdimkaydirigubbakcemile3 cahillik işteşakkıdı

Kopyanın tillahını çekmiştim.Hatta daha lise 2,den 3.sınıfın sırasını bile ayarlayıp(fen şubesi tek sınıftı yani sınıfın yeri belliydi)rezervasyon yapmıştık.Tabi önümüzdeki sıraya da iki tane çalışkan öğrenci ayarlamıştık.1 sene önceden bunlar yapılırmı yaaa.Hemideki yaptık.:1closedeyes:

Ayrıca kalorifer petekleri 1 numaralı kopya çekme alanıdır.naniknanik
hırkanın içine notlar yazıp hazırlamak mı dersiniz?

Ama bir kez tarih hocasına yakalanmıştım,o da başkasının sorusuna bakıyordum.:Saruboceq:
Sanane işte çek sen kendine kopya, imecenin ne gereği var?lülülülülülü

çok cektim.cüzdanıma koyardım kopyaları.cüzdanıda sıranın üstüne.hoca gelirken cüzdnı tek hamlede kapatırdım
hey gidi günler......
fizik dersinde defterden çekerken yakalandım.hocadan çok utanmıştım.çünkü çok severdim hocayı

çok kopya çekmişimidr her türlüsünü denemişimdir. bikeresinde kağıt mendilime yazmıştım burun çekme bahanesiyle bakıyodum. genelde kopya hazırlarken aklımda kalırdı.
bikere din kültürü öğretmenim tarafından yakalandım oda bişey demedi canım benim, kağıt kalmış eteğinde dedi geçti:)))
bikeresindede tarihten çekiom daha doğrusu ben çekiom arkamdaki yanımdaki hep benden bakıp yazıo. ben 100 aldım onlar sıfır hoca birdaha arkadaşınızdan bakmayın dedi:))))

gelgelelim üniversiteye işte orda yemedi kopya falan:)) çekmedim ünide hiç.

ben genelde hep kağıda yazar eteğimin altına yapıştırırdım.oturuncada acardım eteği okurdum,ayağada kalksam hiçbişi olmazdı eteğin arkasında oldugundan gözmezdı yani.bu taktik lisede hep işe yaradı kaydirigubbakcemile2

ılkokuldada kalem kutumun ıcıne yapıştırır bişiler alıyor gıbı yaparak okur yazardım,zaten hep masamda olurdu lülülülülülü

aslında ben çalışkandım okul hayatım boyunca gel gelelım fizikti kimyaydı formuldü...

ı ıhh almıyo kafa,napiiim:çok üzgünüm:

bende cekmıstım..
lisedeyken hatta onumde oturan arkadasa yazdık durduk sozel bi dersti (biz mımlenınce) etegine filan yapıstırmıstık çok komıktıyaa... hocada arkadasın yerını değiştircegi tuttu.. arkadas bi kalktı kopyalar etegın altından sallanıyor :roflol: :roflol:
ortaokuldada kopya vermeyenın basına sılgı atardık :roflol: o an zaten sınav ciddiyetini kaybedip biz kahkalara boguluyoduk :))

her çeşitinden çekiyodum...
sölemesi ayıptır bu aralar hep sağdan soldan bakıom kağıtla uğraşmıom artık

çektim tabe kaydirigubbakcemile3 hatta ortaokuldayken kopyayı kitaptan çekiyorduk arkadaşımla kitap bir yere düştü tak diye ses oldu biz arkadaşımla kitabı ittiriyoruz ön sıraya allahtan yakalanmadık sırnaşık şey

kopyasız yazılım gecmedi galiba:1rolleyes:
hep kagıtlara yazardım ama cebimden cıkaramazdım :dilcikar: cok korkardım
ama arkadaslarıma bakrdım sas olucam diye cok korkardım yazı sonunda gözlerimi dinlendirirdim bi müddet kapatarak:smiley-cool:
ama en kötüsü ne dibiliyomusunuz din hocası vardı ve cok zalimdi hep döverdi kız erkek demezdi yapıstırırdı neresi gelirse dua ları sayesinde ögrendim yazılısı 10 dk hersoru 1 dk cok sert bi hocaydı sorusunun birisinde ayetel kürsü duasının yarısını sormus ha bide alı b li ayırırdı kopya cekmek mümkün değil yakalarsada direk disiplin allah korusun
bende ayetel kürsüyü hiç bilmiyodum ve koluma yazmıstım yazmaz olaydım altıma ettim
yazılı kagıtlarını dagıttı basladı bu masaların üzerine cktı külyutmaz gibi aynı sen dedi bana bende inek saban gibi ben dedim evet sen dedi bende buyrun hocam dedim bana yukardan yapıstırdı ayaga neden kalkmıyosun senle konusuyom dedi ayaga kalktım özür diledim koluna bakim dedi kolumamı dedim bütün sogulugumla avcumun içini gösterdim basit bişekilde noldu ki dedim ama arkadanda gidiyo korkudan otur laubalilik yapma dedi ben oturdum kolumu acmadım acsam boku yerdim negüzelse kolunu dedim avcunu ne gözteriyon deyip bana vuurmadı sansımı bi dememiştim cok sükür sansım varmıs anneee cok pis bi ögretendi ha yazılıdanda sıfır aldım ama ayetel kürsüyü ezberledim cok sevdiğim bi dua burdan tesekkür ediyorum hocama :)) cok dayagını yedik ama ögretti sonunda mirmirmirmir

lise döneminde azmı kopya çektik. ama üniversitede çok sıkıydı yazılılar 3 kişi olurdu başımızda kolay mı kopya çekmek. hepimiz mis gibi çakıyorduk derslerden.

ooooooooooooooooooooo çok çektim çekiyorum asla pişman değilim

ya ben çok korkaktım, hiç çekemezdim..
ilk kopyamı Lise 1 de çekmiştim..
o da hocamızın psikolojik sorunları vardı, kağıtları dağıttı, daldı dışarıya, ben de işe koyuldum..:jeyyar:
bir de üni de çekmiştim, onda da hoca sınıftan dışarı çıkmıştı..
yoksa hiç çekemezdimkaydirigubbakcemile3

ortaokul lise üniverste hepsinde alasını çektimm
allah affetsinnn:Saruboceq:

çekmem mi....hala da çekiyorum
bizde küçük kağıtlara yazıyoruz sıraların üstlerine aklımıza gelen en küçük yerlere bile kopya yazıyoruz en son kopya çektiğim yazılıdan 98 aldım :) Allah a şükür daha hiç yakalanmadım geçen sene tarih dersinde ön sıramda oturan bi çocuk yakalandı kopyayı da o yazmamıştı yediği tokatın sesi hala kulağımda....

ben orta ıkıde ınkılap tarıhınden cektım hemıde kıtabı actım bır gusel yasdım bıtırdımsonra ondekı arkadaşım kagıdımı istedı onada verdım o da yasdıtabı bu cesaretı nerden buldum bılmeıyorum şimdı olsa asla yapamam o zaman 10luk sıstem vardı 8 almıştım arkadaşım 6 aldı benı hocaya şikayaet etmeye kalktı bende bende senı solerım dedımtabıkı arkadaşım şıkayet etmeye cesaret edemedı ama ben vıcdan azabı duydum sonra o derse karşı bı sevgı başladı bende ılerıkı yıllarda bu drsım hep 10 oldu

Ortaokuldayız. Sınav a lı b li(Yandakinden sorular farklı). Önlü arkalı kopya çekmek gerekiyor. Ben en arkadayım. En yakın arkadaşım Ezgi hemen önümde oturuyor. Kağıt değiştireceğiz ama sınavdan önce o kadar söyledim: "Ezgi sakın kağıda ismini yazma" diye. Akılsız işte:))) Unutmuş yazmış adını:)) Ben de farketmemişim. Kağıtları değiştik. Her şey güzeldi. Yazıyorum da yazıyorum. Hoca yanıma geldi. Öylesine bakıyordu kağıdıma .. Bir şeyi tam görememiş gibi şaşkın bi ifadeyle kağıdıma eğildi . Bir baktı benim kağıtta Ezginin adı soyadı yazıyor:))))))) Sınavdan sonra yanıma uğrayın dedi ehehe:)))))) ne zamanlardı ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…