Okul donemizinizde hic kopya cektiniz mi ? : )

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kimya dersinde kopya hazırlamıştım . kagıdıda hemen cabuk alırım dıye ustune oturdum kenara cok yakın kımyacı nasıl anladıysa kızım bı kalk dedı adam tabı kopyayı gordu.:kedi:
sonra onunmde kı arkadasla bırlıkte aynı sekılde yaptık butun soruları benım 60-65 arkadasın 90 geldı bizim kimyacının bir sorunu vardı sayfa düzeni kesir çizgisinin düzenli çizilmiş olması gibi şeylere not kırıyordu . boylelıkle 60 -65 almış olsumdelikafadulden

ceker gıbı yaptım desem.. :kedi: tamam tamam cektım.. kötükedihüso :lepi: zemuszemus

bu yüzden orta2 de sınıfta bile kaldım
peki bu bana ders oldumu tabiki hayır :roflol:

çok nadir çekmişimdir daha çok kopya verirdim bu yüzden hocalar kağıdıma bakar sınavı bitirir bitirmez beni dışarı çıkartırlardı.şutarafagitti

lise son sınıfı full tüm derslerden kopya cekerek geçmiştim hemde cok yüksek notla :lepi:
stajımızı vardı 2 gün okula gidiyoduk ama ben pek gitmezdim kaydirigubbakcemile3
bide en önde otururumdum sınav zamanı asla anlasılmıyor hele bide öğretmen sınıfta geziyorsasırnaşık şeysırnaşık şey

kopya çekmeyen öğrenci mi olur be yaaaa kaydirigubbakcemile3
ben kalorifer peteğinin yanında otururdum çok çabuk hasta olduğum için de hocalar orda oturmama izin verirlerdi. sınav zamanı da peteklerin arasına ince ince yazardım kopyaları bi gün öncesinden, ertesi gün sınavdan sonra da silerdim. başka sınavlara da lazım diye kaydirigubbakcemile3
bi günde 2 tane sınav olduğunda biraz zor oluyordu işte kafamçokkarıştı

Ben ilk kopya çekme deneyimimi 5.sınıfta yaşadım:)
Aslında sırf kopya çekme heyecanını yaşamak istemiştim.
Yani kopyaya yazdığım şeyleri biliyordum ve gene salak salak
bakıyordumfisfisfisTabi acemiliğimin ilk yılları olduğu için, yakalanmıştım.
Hoca bana "Çabuk kalk ve eteğindeki kağıdı çöpe at"demişti, hiç unutmuyorum.
Rezil olmuştum..Ama tabi lise yıllarım çok hoyrat geçti..
Kopya çekmede uzman olmuştum ve kopya alışkanlık haline gelmişti:roflol:

ben kızmeslek mezunuyum.fizik hocamız erkekti bende altıma defter koydum bakıyordum.hoca anladı kopya çektiğimi bişeyde diyemedi.bana kalk benim yerime geç dedi.ben defteri bacak arama koyup küçük adımlarla hocanın masasına gittim ama rengim kıpkırmızı olmuştumafoldumben.sonrakilerde direk bacağıma yazdım.kaydirigubbakcemile3

Ben ilk kopyamı ikinci sınıfta çektim hiç unutmam çarpım tablosu defterimin arkasında yazıyordu ve ben hep ordan bakarak kurdele almıştım... bide hava attım mahallede önlükte kurdele akşama kadar önlük üzerime yapışık durmuştum... çocukluk işte...
Sonraki yıllardada çok çektim... Kalem kutuma yazardım sözde bişiler arıyom bi kalem yetmiyo ya? Yakalandım zaten bu metodla bi kere oda son olduydu ama çekeceğim kadar çekmiştim zaten kaç sınavda! lülülülülülü Bide bizim sınıfta biri yakalanırsa herkez gülmeye başlardı hepberaber kopardık! Çünkü sınıfca zaten kopyacıydık! :roflol:
Bazende ne cesaret ama kitapa bakarak çekerdik ya! Sıralara yazardık ohhooo.... anlatsam roman olur ya bide arkadaşlarla birlik olurduk çok matraktı be... özledim o yılları...:gitme: Nerelere aldın götürdün bizi zepp... saol teşekkür ederim hatırlamak bile iyi geldi...

neee kopyami yoo kim cekmis hani nerde:1shok:
ehuh kopya cekmeyen ogrencimi olurmus yaf varsada yasuk o heycani adrenalini yasamasi lasim insanin vihhuuu:lepi:

İlk kopyamı 3. sınıfta çekmiştim ve o gün de yakalandım. Ondan sonra da çekmeye cesaret edemedim. :)))

ögrenci olupta kopya cekmemek olurmu yaaa:)))) şaka bir yana ilk kopyamı 4.sınıfta cekmiştim:)))

ohoooooooooo ne kopyalar çekerdim ey gidii eyyyyyyyyy kopyasız okul hayatı geçirenlere ben öğrenci demem o tiplerden hiç haz etmemmm.:jeyyar:

ohoooooooooo ne kopyalar çekerdim ey gidii eyyyyyyyyy kopyasız okul hayatı geçirenlere ben öğrenci demem o tiplerden hiç haz etmemmm.:jeyyar:

yani bencede kopyasız öğrenci olmaz:lepi: en yakın arkadaşım sayesinde çektim ilk sonra hep devamı geldi neler neler anlata anlata bitiremem kopya hikayelerimi :roflol: lise sonda hep filmlerde olur sanmıştım sen kopya etegimden tam hocanın ayağına düştü yaaa ayy nasıl utanmıştım :kedi: sonra hoca aldı eğilip çalışma kağıdın demi dedi tabi erkekler hemen itiraz falan ayyyy:kedi: bende evet dedim babamın arkadaşıydı hocam bende erkeklere naptım sizceeenaniknanik

kopyamı bilmem ama zaten o tarz şeyleri pek yapamam da geçen bi bankanın sınavına gittm ve gözetmen olan kişi kadığımda bi kaç işaretleme yaptı ilk defa gitiğim bi şehir ve ilk defa gördüğüm biri ben büle kafamçokkarıştıoldum noldunu anlamadım ama sanırım buda kopya oluyokafamçokkarıştı:lepi:

Çekmeyi çok denedim ama her defasında yakalınıp sıfırı aldım,yetenek yok bende :roflol:

hatta bi kere yakalandık 0 aldık. 1 kerede arkadasım kopyalarını anne ve babasına hazırlatmıs. tabi onlar kız not hazırlıo sanmışlar. sonuc o kadar kopyaya 3 almıstı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…