Okul donemizinizde hic kopya cektiniz mi ? : )

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de çektim...

Güz döneminde meslek derslerinin birinde yazılıdayız,vize sınavı.Ben de en arka sıradayım.Şekilli bir soruydu,ben de şekli unuttum.Açtım defteri sıranın altında,şekli de açıklamasını da bir güzel yazılı kağıdına fotokopi çektim :roflol:

Tabii yakalanacağım diye dırt attım da o ayrı :roflol:

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile2liseyi kopyayla bitirdim desem hatta felsefede ve tarihte çoşup arkdaşımla ön sıraya geçip soruları çalıp bütün okula dağıtmıştık ama 5dk bütün soruları cevapalyan belli eden arkadşalr yüzünden sınav iptal edilmişti

Hayatımda saece 2 kere kopya çektim. ılkini en iyi arkadaşımla çekiyorduk ikimizde tecrübesiz olduğumuz için o yakalandı ben şans eseri yakalnmadım ama bana küsmüştü :) ben yakalatmışım gibi..

2.si çok komikti yaa tarih dersinde kopya çekiyorduk ben koca kitabın üstüne oturdum çıkarıp çıkarıp bakıyorum meğer hoca farketmiş çetiğimi bana Emel Emel diye sesleniyo e benimde ismim Esra olduğu için farketmiyorum tabe... Sonra arkamı bi döndüm bana sesleniyo bi an ne yapacağımı şaşırdım benmi falan dedim o ara kitap yere düşmezmi tabi sınıf kahkahaya boğuldu hocada anladı galiba tecrübesiz olduğumu 0 vermemişti sadece kitabı almıştı...

Ha bide üniverstede vardı. Hoca sınavdan önce açık açık dediki kopya çekmek serbest herkes sınavda kitabını açabilir tabi bizde şaşırdık nasıl böyle bişey olur diye (Gerçi ben yinede bi yamuk olmasın diye çalışmıştım) sonra sınava girdik. Anaamm kağıda bi baktım hiç kitaptan sormamış bildiğimiz hiç bir konu yok. Tabi sonuç: Tüm sınıf 01-45 arası not almıştı... Ne günlerdi bee :):)

Son olarak sınıfın kızları kopyayı duvara yazmıştı edebiyat dersinde hocada bunu farketti sınav boyunca o yazıyı sildirmişti onlara tabi sıfırıda bastı...Bide diyoki hangi salak yazmış onu oraya kızlarda diyoki hocam biz yazmadık yazanıda görmedik...

Son düzenleme:
çooook çektim hemde eteğimin alt kısmında takardım boyum uzun olduğu için hocalar en arkaya oturturlardı çok güzel çekerdim yaaaa kaydirigubbakcemile3 :roflol:

o kadar çok çektimkiii delikafadulden
yazılının ortasında kitabımı açıp cevap aradığımı bilirim kaydirigubbakcemile3
bi iki kezde yakalandım ama sağolsun hocalar bişey demediler -tatlicadiarzu-
ahh ahh keşke yine okusamda o yıllar geri gelse yaaa

oooo hemde çok çektim ama hiç unutmadıgım var bitane en ön sırada otururduk 3 kişi ortaokulda biri hocayı kollardı biri sınıftakileri biride hocanın sınıfa getirmiş oldugu yazılı kagıtlarından alırdı bunu bi kaç defa yaptık sonra hoca çaktı sanırım bi daha sınav yaptıgında başka sorular hazırlamıştı ve ben 1 almıştımm çok kötü bişe ya nasıl yapmışım hala aklım almıyoo sonraki çektiklerim bunun yanında çok masumlarrr ama kopyasız olmazz... artık biiti okul

evet kopya çektiğim çok oldu galiba...
birkaç defa masanın altından kitabı açıp çektiğimde oldu...

itiraf ediyom çektiiimm -tatlicadiarzu-
ama hiç yakalanmadım kaydirigubbakcemile2
en tuhafı da felsefe, din derslerinden kopya çekmemdi sırnaşık şey
ezber dersler olduğu için soru cevap şeklindeydi ders işleyişi, bende kopya çekerdimm

ooooooo cooooook cektim amma nasıl oluyorsa hep kopya cektigim derslerden dogru dürüst bişey almadım gecen vizede bi kopya ceker gibi oldum yinede 35 aldımsenağlamabu arada organik kimyadan hiçbirsey bilmememin sebebi bu kopyadır

ilkokul hariç bütün okul hayatım kopyayla geçti
kağıtlar kitaplar çıkardım masaya yazdım yanımdaki sıra boşsa sıraya yazdım en güvenlisi duvar kenarında oturup duvara yazmak
hiç yakalanmadımdelikafadulden

:jeyyar:ben de çok çektim valla.......yerimseniben hele lise dönemi allah...........
o zaman ince çorap giyerdik....bacaklarıma yazardım...silgime kalemkutumun içine sıraya küçük kağıtlara.... hatta kitap açardım.....kaydirigubbakcemile3
güzel günlerdi o günler.... adrenalin doludelikafaduldenahhh.ah..alkisalkisalkis

ben kopya çekmezdimde acaip bi huyum vardı ille ellerimin içinde kopya yazılı olucak asla bakmazdım yani bakamazdım ama elimde yazılı olunca çok rahat girerdim sınava aklıma gelirdi hemen cevaplar acaip bi huy işte:roflol:

ben birkere cektim.. ama ogretmen cok saf biriydi yoksa cesaret edemezdim.. zaten birkere yaptim..
kopya genellikte cekmem ama kopya veririm.. delikafadulden

Şu an üniversite okuyorum,hiç kopya çekmedim.
Ama lise döneminde,arkadaşlarımla yardımlaşmalar oluyordu tabi.
Kim hangi derste başarılıysa,o dersin sınavında kopya verirdi diğerlerine. =)

ben bir kez cektim onuda yakalandim-tatlicadiarzu- ögretmen masada uyuyo gibi kafasini egmisti neerden gördü anlamadimCADIARZU
sinav bittikten sonra ögretmen sordu kopye cektinmi diye:bbo: bende kuzu kuzu itiraf ettim:dilcikar:
ögretmende gördüm itiraz etseydin sifir vercektim ama madem dogruyu söyledin ozaman affettim bidaha olmasindedidelikafadulden:teytey:

bende çektim gerçi buna tam kopya denir mi bilmem ama yenımdakinin arkamdakinin kağıdına bakardım ne kadar yapmış ,ne yazmış falan diye.hatta benim gözlerim şaşı olacak diye korktuğum anlar bile olmuştur.:1rolleyes:ne günlerdi bey heyyy.

ohooo kitapda açtım kağıdada yazdım bacağımıda kullandım kolumuda bu konuda cesaretliydim hiçde yakalanmadım sositososito

bende sayısız çektim.alışkanlık olmuştu.kompozisyon sınavında bile çekmiştim.hocanın soracağını tahmin ettiğim bi konuyla ilgili bi yazı bulmuştum.yazdıklarımın arasına serpiştirmiştim

bigün dizlerimin arasına eteğimin içine kopya kağıdı koydum.arada bakıyom.ayağımı açıp kapıyom.kapayınca zaten kopya gözükmüyo.hoca sen nereye bakıyon dedi.geldi yanıma.baktı eteğime.bende eteğimi ayağımla kapayıp kopyayı sıkıştırmıştım araya.yakalayamadı

bende çekerdim 2 kere çok kötü fena yakalandım:) ilkindee 8. sınıftaydım hoca anlar gibi oldu herkes verdi benm başımda bekledi bi ben kaldım tabi artık bitirmiştim kağıdı bi kaldırdı altında küçük bir yavru kağıt dahakaydirigubbakcemile3 hemde trafik dersiydi yaa heralde 5 almak için yapmıştım kadın affetti allahtan o snee oks vardı bide bi verseydi disipline giremicektim sınava ikincisindede lise 2 deydim felsefe sınavıydı nefret ediyordum o dersten sınavlarıda hocaların kendi dersinde değil başka derste oluyorduk bende sıraya full yazmıştm ne var ne yok baştan 2. sırada oturuyorum sınavın ortalarında hoca başta durdu şöle baktı gözünü ovuşturdu ben panikten hemen siliom tabi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bidaha baktı yanıma geldi yarısını silmiştim yarısı duuryo sınavın bitiminde tenefüste sırayı çıkarttırdı inciine cıncıına baktı yarım saaat in celedikaydirigubbakcemile3 ayy çok fenaydı dersin hocasındanda ondanda özür diledm allahtan sonra hocalar değişti zaten yüzlerini görmedim birdahakaydirigubbakcemile2

evet çektim yazılıda arkadaşın cevaplarını okuyup aynısını yazdım:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…