- Konu Sahibi GuzelOlanHersey
-
Ben meslek lisesinde gorev yapan bi ogretmenim. okulumda cocukgelisimi bolumu var benim bransimla alakasi yok kultur dersi hocasyim ama gordugum kadariyla okumasi cok eglenceli surekli oyunlar sarkilar oyuncaklar yapiorlar. Ama en onemlisi cocuklari sevmek ben dayanamam mesela sese hele kucuk cocuklarin aglamasina. Seviyorsan kucuk cocuklarla ugrasmayi neden olmasin benm anaokulu ogretmeni olan cok arkadsim varve cok memnunlar
Selam canm ben okul öncesi öğretmeniyim.. evet nöbet tutmuyoruz ama full sınıftayız eger yardımcın yoksa.. Zaten her okulda yardmcn olma gibi bi lüksün yok.. Benm calıstıgım okulda öğrenci sayısı fazla bir de üstüne kaynastırma öğrencisi gercekten zor oluyor. Ama öğretmenlıkler içinde 1. pdr 2. okul öncesi avantajlı dıye duusnuyorum
Ya mesela beni olumsuz etkileyen şeyler şunlar,snıftan hiç çıkmamak ben hep sınıfta kalırsam bi tenefüsüm olmassa nasıl olacak hani öğretmeninde bir araya ihtiyacı var.birde öğrencilerin velileri bazen sınıfta oluyormuş herşeye karışıyorlarmış bu doğrumu??
Ben çocukları severim,onlarla bişeyler yapmaktan vakit geçirmekten hoşlanırım ama işte ağlamaları ,çocuk sesleri bağırmalarına dayanamam çabuk sinirlenen biriyim.Uslu olsalar sürekli yapabileceğim bir meslek :) ama sürekli sesli bir ortam beni geriyor.
o zaman öğretmenlik sana göre değil GuzelOlanHersey
Çok mu zor bişey okul öncesi öğretmenlği çocuklar hep bağırıyormu hep ağlıyormu hiç söz dinlemiyorlarmı yani merak ettiğim o ?
ben çocuk gelişimi mezunuyum 3 sene anaokullarında çalıştım devlette çalışıcaksan rahat ama özel anaokulları çok zor çocuk sesine dayanamıyosan yapma derim ben çok sabırlı olduğum halde 3 sene dayandım şimdi başka bi bölüm kazandım sağlıkla alakalı bu sene üniversiteye başlıcam iyikide bırakmışım diyorum tabi sen bilirsin genede
Ya mesela beni olumsuz etkileyen şeyler şunlar,snıftan hiç çıkmamak ben hep sınıfta kalırsam bi tenefüsüm olmassa nasıl olacak hani öğretmeninde bir araya ihtiyacı var.birde öğrencilerin velileri bazen sınıfta oluyormuş herşeye karışıyorlarmış bu doğrumu??
Çok mu zor bişey okul öncesi öğretmenlği çocuklar hep bağırıyormu hep ağlıyormu hiç söz dinlemiyorlarmı yani merak ettiğim o ?
Ben devlette çalışmak isterim özel istemem zaten.Devlettede böyle zor mudur?
Canım smdıden kolay mı zor mu bılemezsın gttgn yere gore degısır.. Bazen 1 yılın guzel gecer 1 yılın kotu.. Cocuk sesıne katlanacaksn hatta sınıfta bazen cok gurultu oluyor bana o kadar normal gelıyor kı dısardan gelen biri nasıl dayanaıosun dıo.. hatta bır gun annem geldı sınıfa o gunde az ogrencm var tesadufen ve fazla gurultude yok annem dak bası zıl ne zaman calacak deyıp durdu:)))) Ayrıca yardmcn yoksa araya cıkman zor ama varsa benm bu sene vardı yarım saat fln cıkıyordum..
peki evli olan okul öncesi öğrtmenleri zorlanmıyorlarmı okulda çocuk sesleri çocuklarla uğraşmalar eve gelincede ev işleri yine çocuklarınla uğraşıyorsun zor olmazmı ?
Peki siz bu mesleği iyiki seçmişim diyebiliyormusunuz? çocuklara dayanabiliyormusunuz. alıştınız mı :) ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?