Okulda çalışan bayan öğretmen

Biz ünideyken duruşm düzenlerdi hocamız, verirdi bi dosya elimize siz davacı siz davalı savunun derdi. Sınıf bize puan verirdi her şet önemliydi. Adli tıp dersinde kadavra incelemeye gittik. Kardeşim üniversitelr arası yarışmalara girdi sınıf arkadşlarıyla. Dokuz Eylül kazanmıştı hatta çok iyi savunma yapmışlardı. Aylarca savunma için hazırlandılar. Kimse bana açıköğrtm aynı demesin.

Şu konuya kadar "küçümsemek" kelimesiyle aynı paragraf içerisinde bile düşünmemiştim AÖF okuyanları açıkçası

Çünkü herkes kendi alanını okuyor, çalışıyor işte şeklinde düşünüyordum

Ama nolacak öğretmen oluversinmiş

Şimdi ben o kadar yırtınacağım o yüzdelik dilimi tutturmak için

Başka birisi gelip yerimi alacak

Hem de çabalamadan

Bir de üstüne benim çabalarımı küçümseyecek

Lisenin son yılı gözlerimin altı mor geziyordum, gece 3e kadar ders çalışırdım, kendi kendime bugün 1000 soru denemesi yapayım bakayım ne kadarını çözebileceğim gibi şakalı komiklikli şeyler yapardım

Sonra bunların hiçbirini yapmayan, senin iş alanınla ilgisi bile olmayan birisi okuyacak, bir de seni küçümseyecek yok öyle

Ben boşuna dirsek çürütmedim o üniversite sıralarında, boşuna sabahlara kadar uykusuz kalmadım

Gerçekten haklısın geçen yüksek lisans yapayım neler var dedim baktım yaşam koçluğu sertifakı. Daha kendime yetemiyorum bana sertifika verecekler. Ne ilginç şeyler ya.

"Düşünmek lazım demi?" Sorunuza cevabım, "de"

Gerçekten haklısın geçen yüksek lisans yapayım neler var dedim baktım yaşam koçluğu sertifakı. Daha kendime yetemiyorum bana sertifika verecekler. Ne ilginç şeyler ya.

Yaşam koçuna ruh sağlığını emanet edebilen insana diyecek lafım yok.

Para meseleyse devlet sunmuş orada bedavaya psikiyatr ve psikolog.

okulla senede iki kez sınava gitmek dışında ilişiği olmayan kişi gelip kendini maddi manevi yıllarca emek veren insanlarla karşılaştırıyor. bu kişiler açıköğretim sınavlarında yanlış doğruyu götürecek diye ağlıyordu bir de. o derece bir rahata alışmışlık.
açıköğretim mezunlarını küçümsemiyorum, herkesin bir istihdam alanı vardır. fakat öğretmenlik ciddi bir meslektir ve bu tür işler üniversite disiplini almış kişilere tabii ki daha uygundur. ben ingilizceyle ilgili başka bir bölümden mezunum ve su an gecici olarak ogretmenlik yapıyorum, inanın kendimi yeterli bulmuyorum. ilk sayfadaki açıköğretim daha zor tamam mi!! diyen arkadaşa da çok güldüm bu arada, aşağılık kompleksi bu kadar bariz olur ancak ahaha

Zekaniza hayran kaldım.birsey söyleyecek kapasite olmayınca kum kum de
Kendinizi ifade etmeyi öğrendiğinizde benim ifade ediş tarzımı konuşmaya hak kazanabilirsiniz belki.
Muhattabım değilsiniz zorla olmaya çalışmayın lütfen.

Kendinizi ifade etmeyi öğrendiğinizde benim ifade ediş tarzımı konuşmaya hak kazanabilirsiniz belki.
Muhattabım değilsiniz zorla olmaya çalışmayın lütfen.
O halde muhattap olmayin .istedigimi yazmakta ozgurum.varsa cevabiniz yazarsiniz yoksa sacmalamaz susarsiniz.artik plaket mi veriyorlar anlamıyorum ki de yi ayrı yazanlara.

Zekaniza hayran kaldım.birsey söyleyecek kapasite olmayınca kum kum de
Bir insanın kendini ifade etmesi eğitimin açıklığıyla örgünlüğüyle değil de kişiliğiyle karakteriyle yapıyla ilgili , çok çok iyi eğitim alıp da kendini ifade edemeyen çekingen utangaç insanlar var bu tamamen kişilik özelliği eğitimin açıklığı kapalılığı değil.

aöf zor diyen nasıl yetkin oluyor anlamıyorum kapasite belli yani

size zor gelen şeyi insanlar başka bölümler okurken ekstradan bitiriyolar hani haberiniz olsun
O eskidendi yeni sistemi bi araştırın isterseniz aof sayfalarına girin bi okuyun herkes isyanlarda çoğu dondurdu kaydını sildirdi yeni sistem ogrencileri pes ettirdi hele iki unv okumak hayal oldu

Aöf ile örgün bir olur mu hiç ya. Örgün eğitim veren üniler arasında bile okuluna göre çok fark varken (bu dünyanın her yerinde böyledir iyi okul kötü okul vardır) aöf ile örgün nası bir tutuluyor dostum.

Mühendislik okurken hayattan soğudum son senemde bitsin diye gün sayıyordum, ilgisiz bi öğrenci de değildim ama ortalamayı 3 üstüne çıkaramadan mezun oldum. Şimdi dışarıdan aöf okuyorum özet okuyup çıkmış soruları çözüp sınava giriyorum ortalamam 3ün üstünde, aöf nin farkı bu.

Örgünde okudum aöf
Aöf yı bitirmekte cok zorlandım
Kucumsedıgınız seyin once ne oldugunu ogrenın derım
Eşimde aynı sekılde mühendıs aöf yi yarım bıraktı

Vekil ogretmenlık yapıyordur bende vekil ogretmenlık yaptım

Onun dısında sızınle boyle konusmasına ızın vermeyın derım
Mesela emir kıpıyle konustu mu ne munasebet deyip kestırırdım ben olsam
Tavrınızı koyup muhattap olmayın bence

Aof zaten aynı olamaz kimsede zaten aynı demiyor ki ama yattığın yerden bitirlmiyor burda çoğu kişi aof u kucumsemis konu bu.

O eskidendi yeni sistemi bi araştırın isterseniz aof sayfalarına girin bi okuyun herkes isyanlarda çoğu dondurdu kaydını sildirdi yeni sistem ogrencileri pes ettirdi hele iki unv okumak hayal oldu
Yeni sistem çok iyi oldu yatarak gecemesin kimse çalışsın hakkını versin örgündekinin hiç mi canı yok

Vizyonumuz bu kadar belki niye dalga geçiyorsun ki.
Imza: Yazdıklarını bire bir uygulayabilmek için didinen kişi.

Hayat o kadar kısa ki Nevbahar78

İnsan belki evi ya da arabası olmasını isteyebilir

(Benim öyle bir hevesim olmasa da başkaları isteyebilir, normal)

Hayatta bir şeylere sahip olma çabasıyla zamanı tüketmek yerine mutluluğu kovalamak önemli bence

O yüzden şu anın tadını çıkar derim :)

Yeni sistem çok iyi oldu yatarak gecemesin kimse çalışsın hakkını versin örgündekinin hiç mi canı yok
Eskidende yatarak gecemiyorduki aol degil aof bu ders muafiyeti yok hepsini vermek zorundasın sonuçta yine essek gibi çalışıyorsun bi takmissiniz yatarak geçmeye ben hiç yatamadım şu yatanlara çok özendim gercekten

Arkadaslar komık mısınız
Aöf mezunu ogretmenlık yapıyorsa bu o kısının sucu degıl
Sıstemde kı noksanlıktır kı ogretmen olanlarında hepsının cok ıyı ogretmen oldugunu ıddaa edemedıgımız gıbı

Eskıden egıtım cok guzeldı ... dıyen nesıl olarak o eskı koklu ogretmenlerın ogretmen lisesi mezunu oldugunu sımdı 564566 egıtım ogretıme ragmen cahiliyet donemı yasadıgımızı unutmadan konusalım.

Burda konu aöf örgün değil algınızı açık tutun. Burda konu kadının başka kadına karşı olan yanlış uslubu

Konu sahıbı kocaman ınsansınız ezdırmeyın kendınızı

Aof zaten aynı olamaz kimsede zaten aynı demiyor ki ama yattığın yerden bitirlmiyor burda çoğu kişi aof u kucumsemis konu bu.
Benim için yattığın yerden bitiriliyor. O sınıfın tozunu yutmamışsan, 1600 kişi ile birlikte sınavdan geçmek için dua etmemişsen ki her sene 15 kişi geçiyordu maksimum birike birike 1600 olmuştuk en son, o hocaların anlatımlarını, içine işleyen konuşmalarını, hukuk vizyonları gözlemleyememişsen,arkadaşlarınla tartışıp kendince makul ve adil olanı savunmamışsan hiç anlamı yok benim için hangi öğretim olursa olsun. Ver kitabı eline isteyen, zeka düzeyi uygun olan herkes bitirir. Ama sana hiç bir hoca kalkıpta, sen kanun koyucu olsan nasıl bir düzenleme getirirsin diye sormaz. O akıl yürütme örgünde olur. Hukuk aynı hukuk ama örgün hayatını sömürür sana tecrübe ve çok sevdiğim hocamın sözü olan vizyon kazandırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…