- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi Piremsesim11
-
Çıkarıyorum zaten. o işin espirisiydi. sinema, tiyatro, kitap, turlar, doğa kampları bunlar için daima kaynak yaratirim.Hayat o kadar kısa ki Nevbahar78
İnsan belki evi ya da arabası olmasını isteyebilir
(Benim öyle bir hevesim olmasa da başkaları isteyebilir, normal)
Hayatta bir şeylere sahip olma çabasıyla zamanı tüketmek yerine mutluluğu kovalamak önemli bence
O yüzden şu anın tadını çıkar derim :)
ücretli öğretmen. Gerçek öğretmen değil. geçici personel. Konu sahibi şu algiyi bir duzeltt. Millet birbirine girmiş eğitim bilmem ne diye... P Piremsesim11Açıköğretim mezunları stajlari uygulamalari nasıl yapıyor?
Fakültede yüzyüze sınıf çalışması yapma şansları da yok?
Merakimdan soruyorum.
Umarim çocuklarımın öğretmeni bir açıköğretim mezunu olmaz.
Sadece kitaptan okuyup sınava girip öğretmen olunmasi saçma
Ben adalet bitirdim yuksek ortalamayla hem de yatarak bitirdimEskidende yatarak gecemiyorduki aol degil aof bu ders muafiyeti yok hepsini vermek zorundasın sonuçta yine essek gibi çalışıyorsun bi takmissiniz yatarak geçmeye ben hiç yatamadım şu yatanlara çok özendim gercekten
Helal olsun o zmn :))Ben adalet bitirdim yuksek ortalamayla hem de yatarak bitirdim
Acik acik konusun.Cekin kenara.Ama sogukkanlilikla yapin bunu sonra siz haksiz duruma dusmeyesiniz.Dikkat edin buna.Bir de not olarak;henuz 9 yillik ogretmenlik hayatina 2 takdir belgesi, 1 basari belgesi sigdirmis bir acik ogretim mezunu ogretmen olarak bunun bir kompleks sebebi oldugunu dusunmuyorum :)
Ya ok.
İnsanlar bir taraflarını yırtsın örgün öğretime girmek için.
Ki öğretmenliğin puanları hiç düşük falan değil.
Sonra açık öğretimden bitirip bunca atanamayan öğretmen varken birileri alsın
Ne eğitim psikolojisi görsün, ne eğitimcilik adına bir ders.
Sonra öğretmenlik.
Ben ikna oldum
Asdfghj.
O zaman mesela Turizm Otel İşletmeciliği mezunu bir doktora falan gidin güvenip.
Asdfghj.
Tartışma çıkaracağım diye insanların çok garip argümanlarını okuyorum şurada.
Kendinizi kandırın
Örgünlülere kıyak geçiyorlarmış falan geçeceksiniz o işleri
Hocaların zerre gram umrunda değil notunuz
Artık koskoca birey olduğunuz için her şeyin takibi, çabası sizde
Ben 1 puanla ikinci sene aldığımı bilirim bir dersi
1 koli sabun ve baklavayla istatistiği geçtimAçıköğretim mezunları stajlari uygulamalari nasıl yapıyor?
Fakültede yüzyüze sınıf çalışması yapma şansları da yok?
Merakimdan soruyorum.
Umarim çocuklarımın öğretmeni bir açıköğretim mezunu olmaz.
Sadece kitaptan okuyup sınava girip öğretmen olunmasi saçma
Ben adalet bitirdim yuksek ortalamayla hem de yatarak bitirdim
Oku da gör kolaymıymıs sana zor olabilir girmeme gerek yok adliyeciyim zaten sen üni sınavlarına hazırlanırken ben memur olmuştum
Formasyon alıyorlar
1 koli sabun ve baklavayla istatistiği geçtim
Adalet guzel ve rahat bı bolum ustelık iş secenegide var... muhtemelen adliyede veya noterde calısacaksınız en kolay seklıyle insallah işe gırerkende yata yata girebılırsınız
Yanlış alıntıladınız galiba aksi halde bu uslubunuzla karşılaşacak ne yazdım ?Oku da gör kolaymıymıs sana zor olabilir girmeme gerek yok adliyeciyim zaten sen üni sınavlarına hazırlanırken ben memur olmuştum
K.bakmayın yanlış yazmış olabilirim saygısızlık yapmak istemem..Yanlış alıntıladınız galiba aksi halde bu uslubunuzla karşılaşacak ne yazdım ?
Sız dedınız yata yata okudum diye şimdide aksini iddaa ediyorsunuz ... bende o sebeple adlıye rahat bolum zaten dedım.
Ayrıca katiplik guzel meslektır. bende noter katipliği yaptım senelerce sonra da mali müşavirlik ofisi açtık ortağımla...
Hem yaş olarak hemde tamamen bilinçsizce küçümsemeye çalıştınız fakat bakın hayatımızın bir döneminde ikimizde ortak işlerle ilgilenmişiz :)
Iyı forumlar.
Oku da gör kolaymıymıs sana zor olabilir girmeme gerek yok adliyeciyim zaten sen üni sınavlarına hazırlanırken ben memur olmuştum
Yanlış alıntıladınız galiba aksi halde bu uslubunuzla karşılaşacak ne yazdım ?
Sız dedınız yata yata okudum diye şimdide aksini iddaa ediyorsunuz ... bende o sebeple adlıye rahat bolum zaten dedım.
Ayrıca katiplik guzel meslektır. bende noter katipliği yaptım senelerce sonra da mali müşavirlik ofisi açtık ortağımla...
Hem yaş olarak hemde tamamen bilinçsizce küçümsemeye çalıştınız fakat bakın hayatımızın bir döneminde ikimizde ortak işlerle ilgilenmişiz :)
Iyı forumlar.
K.bakmayın yanlış yazmış olabilirim saygısızlık yapmak istemem..
Ben fiziksel şartları önemsemiyorum açıkcası, herkese göre değişir. Ama asla açık öğretim ve örgün fakültelerin eğitimi bir tutulamaz. Bence üniversiteler arasında bile uçurum var bırakalım aöfü.
Eski sistem ogrencisisinz o zaman
Ne kdar cirkin bir cumle . Acikogretim okumakla onun davranis bozuklugunun ne alakasi var onu anlamis degilim ayrica acikogretim okuyan kisiler dha cok yoruluyorlar ve ayrica normal okuyan kisilere gore birsuru dezavantajalari var malesef hatirlatayim szlere bnde acikogretim adalet okuyorum normal okumama engel sebeplrden dolayi acikogretim tercihi yapmak zorunda kaldim ayip yani kisilerin davranslariyla aöf bir tutmayalim lutfen o o kisinin edepszligiAçıköğretim mezunu olanların öğretmenlik yaptığı ülkede ... şeklinde cümleler kurardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?