Okulda çalışan bayan öğretmen

Çıkarıyorum zaten. o işin espirisiydi. sinema, tiyatro, kitap, turlar, doğa kampları bunlar için daima kaynak yaratirim.

ücretli öğretmen. Gerçek öğretmen değil. geçici personel. Konu sahibi şu algiyi bir duzeltt. Millet birbirine girmiş eğitim bilmem ne diye... P Piremsesim11

Eskidende yatarak gecemiyorduki aol degil aof bu ders muafiyeti yok hepsini vermek zorundasın sonuçta yine essek gibi çalışıyorsun bi takmissiniz yatarak geçmeye ben hiç yatamadım şu yatanlara çok özendim gercekten
Ben adalet bitirdim yuksek ortalamayla hem de yatarak bitirdim

Formasyon alıyorlar

1 koli sabun ve baklavayla istatistiği geçtim

Ben adalet bitirdim yuksek ortalamayla hem de yatarak bitirdim

Adalet guzel ve rahat bı bolum ustelık iş secenegide var... muhtemelen adliyede veya noterde calısacaksınız en kolay seklıyle insallah işe gırerkende yata yata girebılırsınız

Orgün eğitim okudum
**geçme notu 70 di canımız çıkıyordu
*her gün git gel 2 saatim yolda geçiyordu
**okul tüm gündü hafta sonuna hasrettik
*kalacak yerdi otobusdu yemegiydi dünyanın parasıydı
**her şeyiyle zordu ve
maddiyat gerektiriyordu
Acık öğretim okudum evlendikten sonra
*** evde yataraktan sadece sınav günü calışaraktan 35 geçme notuyla k.bakmayaın ama 35 geçme notuyla çok aöf bitiririm ve sadece yatarak bitirdim kimse zor demesin

Oku da gör kolaymıymıs sana zor olabilir girmeme gerek yok adliyeciyim zaten sen üni sınavlarına hazırlanırken ben memur olmuştum

Oku da gör kolaymıymıs sana zor olabilir girmeme gerek yok adliyeciyim zaten sen üni sınavlarına hazırlanırken ben memur olmuştum
Yanlış alıntıladınız galiba aksi halde bu uslubunuzla karşılaşacak ne yazdım ?

Sız dedınız yata yata okudum diye şimdide aksini iddaa ediyorsunuz ... bende o sebeple adlıye rahat bolum zaten dedım.

Ayrıca katiplik guzel meslektır. bende noter katipliği yaptım senelerce sonra da mali müşavirlik ofisi açtık ortağımla...

Hem yaş olarak hemde tamamen bilinçsizce küçümsemeye çalıştınız fakat bakın hayatımızın bir döneminde ikimizde ortak işlerle ilgilenmişiz :)

Iyı forumlar.

Her öğretmenlik mevzusunda ne var canım iki yıllık mezunu aöf mezunu da öğretmen olabilir
Hem de çok guzel olur diye örnekler verilmiyor mu sinirleniyorum
Olamaz efendim
Sen çocuğunu gidip doktor yerine eczacıya tedavi ettirir misin ( ne de olsa benzer bölümler değil mi)
Sen gidip davani kamu yönetimi uluslararası ilişkiler bitirmiş birine teslim eder misin
Ne diye çocuğunun eğitimini açıköğretim isletme bitirmiş birine teslim ediyorsun
Benim verdiğim örnekler yine alakalı bölümler siz de işletme mezunu biri çocuğunuza ders veriyor sıfır alaka
Aöf zormus bizim öğretmenler öğretmenlik yaptığı yerde iki tane daha açık öğretim fakültesi bitiriyor
Zaten formasyon alanın eğitim fakültesi bitirenle bir tutulmasi garabeti yetmiyormuş gibi bir de aöf mezunun öğretmen olması çıkıyor
İster sözleşmeli olsun ister ücretli derse girdiği zaman öğretmen sayılıyor sonra toplum neden öğretmenliği küçümsüyor

K.bakmayın yanlış yazmış olabilirim saygısızlık yapmak istemem..

Gerçekten çok kötü aof mezunu biri asla öğretmen olamaz.ucretli öğretmen bile olmamalı.bu eğitimi öldürmek demektir.cunku o bölümlerle öğretmenliğin hicbir ortak alanı yoktur.egitim psikolojisi ve öğrenme psikolojisi dersleri almamış biri asla öğretmen olmamalı.

Konu sahibesi bakınız canlı örnek yanlış uslup kullanan arkadaşa boyle cevap verebılırsiniz :) sonra da uzlaşırsınız

Sizin müdürünüz bile emir kipiyle ve fütursuzca konuşamaz direk cevabınızı verin ve birdaha muhattap olmayın. Karşınızda kı daha hırçınlasıp cevap vermeye kalkacaktır görmezden gelin
Karakter meselesi...

Bosuna tartisiyorsunuz. Aof okuyanlar kemdini savunur.
Örgün okuyanlar da kendini savunur.
Bu konu da böylece uzar gider.
Konu sizin tartismanizla çözülmez. Devletin esas, öğretmenligin alip basini gittigi bir ulkede kontenjanlari azaltmasi lazimken arttirmasi tüm problemin sebebi.

O degılde ben cinsiyetcı yaklasıma takıldım bayan dıye...

Kadın ıle bayan arasındakı cınsıyetcı farka once amaan kelımeye takılmayın derken sımdı ne oldugunu anlayan bırı olarak; once bız kadınların kendımızı geliştırmemız gerektıgını dusunuyorum

Açıköğretim mezunu olanların öğretmenlik yaptığı ülkede ... şeklinde cümleler kurardım.
Ne kdar cirkin bir cumle . Acikogretim okumakla onun davranis bozuklugunun ne alakasi var onu anlamis degilim ayrica acikogretim okuyan kisiler dha cok yoruluyorlar ve ayrica normal okuyan kisilere gore birsuru dezavantajalari var malesef hatirlatayim szlere bnde acikogretim adalet okuyorum normal okumama engel sebeplrden dolayi acikogretim tercihi yapmak zorunda kaldim ayip yani kisilerin davranslariyla aöf bir tutmayalim lutfen o o kisinin edepszligi

Herkes açıköğretime takmış ama asıl noktaya değinmemiş. Açıköğretimde öğretmenlik bölümleri nasıl oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…