- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
- Konu Sahibi Piremsesim11
-
+1Açıköğretim mezunlarının yatarak mı mezun olduğunu sanıyorsunuz? Öyleyse aşırı derecede yanıldığınızı anlamak için bir bölüme kaydolun ve görün diyorum. Ben ilk üniversitemi örgün okudum başka şehirde, ikinci üniversite olarak da aynı dönemde açıköğretimden bir bölüm bitirdim. Ama benim için açıköğretim çok daha zordu, geçmesi daha zordu..örgün de de zor bir bölüm okudum ama bana açıktan daha zor geldi. Bence böyle aşağılamanız çok itici..
Evet çok yoruluyorlar inanılmaz zor bir bölüm bir tıp okuyanlar bir açık öğretimliler Allah açık öğretimlilere yardım etsin gerçekten çok zor.Ne kdar cirkin bir cumle . Acikogretim okumakla onun davranis bozuklugunun ne alakasi var onu anlamis degilim ayrica acikogretim okuyan kisiler dha cok yoruluyorlar ve ayrica normal okuyan kisilere gore birsuru dezavantajalari var malesef hatirlatayim szlere bnde acikogretim adalet okuyorum normal okumama engel sebeplrden dolayi acikogretim tercihi yapmak zorunda kaldim ayip yani kisilerin davranslariyla aöf bir tutmayalim lutfen o o kisinin edepszligi
Bilmiyorlar ki aof te ders anlatan yok vs yok birsuru dezavantajlari var tek basina birsuru kitaba gomuluyorsun ayrica bir donem dersi 12 tane ve suresi 1.5 ay 1 5 ay sonra sinav ahh keske su orgun okuyanlar bi aof de okusa hayir yani ne saniyorlar acaba yatip yatip mi bitiriyirz unvrsteyi o zamn bravo bzeeeAçıköğretim mezunlarının yatarak mı mezun olduğunu sanıyorsunuz? Öyleyse aşırı derecede yanıldığınızı anlamak için bir bölüme kaydolun ve görün diyorum. Ben ilk üniversitemi örgün okudum başka şehirde, ikinci üniversite olarak da aynı dönemde açıköğretimden bir bölüm bitirdim. Ama benim için açıköğretim çok daha zordu, geçmesi daha zordu..örgün de de zor bir bölüm okudum ama bana açıktan daha zor geldi. Bence böyle aşağılamanız çok itici..
Olmuyor. Edebiyat var sadece o da öğretmenlik değil. Konudaki kişi zaten ücretli öğretmenmiş ücretli öğretmenlik için öğretmen olma şartı aranmıyor.Herkes açıköğretime takmış ama asıl noktaya değinmemiş. Açıköğretimde öğretmenlik bölümleri nasıl oluyor?
YaniEvet çok yoruluyorlar inanılmaz zor bir bölüm bir tıp okuyanlar bir açık öğretimliler Allah açık öğretimlilere yardım etsin gerçekten çok zor.
Evet çok yoruluyorlar inanılmaz zor bir bölüm bir tıp okuyanlar bir açık öğretimliler Allah açık öğretimlilere yardım etsin gerçekten çok zor.
Alt etmek kelimesiyle ne kadar seviyesiz bir kişiliğe sahip olduğunu belli ediyorsun. Saygılı olup cevap vermemek sana ve senin gibilere saflık enayilik geliyor sanırım. İşte sizin gibilerden eğitmen nasıl oluyorsa artık! Bence önce siz kendinizi eğitin öğrencileri sonra eğitirsiniz. Kendimi ifade ettim ve bu durumdan hoşlanmadığımı o şahsa ifade ettim ama aynı üslup ile devam etti kendisi. Demek ki kendini yetiştirmeye daha çok ihtiyacı var böyle insanların.Pardon ama siz bir örgün eğitim mezunu olarak kendinizi o hanıma ifade edememissiniz.ama o bayan açıköğretim mezunu olduğu halde sizi alt etmiş.acaba bu işler diplomaya göre mi yoksa kendini yetiştirmeye mi bakiyor?düşünmek lazım demi
Not ortalaması nato kafa nato mermer kurumlarda önemli olabilir ancak
Benim not ortalamam öyle 3.80 falan değil
Ama CV m dolu dolu, bir çok etkinliğe/staja katıldım çünkü
Bugüne kadar başvurup reddedildiğim bir yer olmadı
Kendimi de biliyorum, gidip Harvard'a da başvurmadım yani asdfghj
Bakarsın bir gün olur gerçi kim bilir
Daha güzelini söyleyeyim sana
Hiçbir bölümü okumuş olmana gerek yok
İstersen 0 gün okula gitmiş ol
Gidip dandik bir kuruma diyorsun ki ben sertifika istiyorum
3 ay yine senin gibi eğitimi belirsiz bir insan geliyor, yazdırıyor çizdiriyor
yaşam koçu oluyorsun, sonra psikolog/psikiyatr/psikolojik danışman hak getire
İnsanların paralarını evrene enerji göndermeli tekniklerle indiriyorsun yan cebe
Biz boşa okuduk, ezberledik o tanı, terapi kitaplarını zaar
Alt etmek kelimesiyle ne kadar seviyesiz bir kişiliğe sahip olduğunu belli ediyorsun. Saygılı olup cevap vermemek sana ve senin gibilere saflık enayilik geliyor sanırım. İşte sizin gibilerden eğitmen nasıl oluyorsa artık! Bence önce siz kendinizi eğitin öğrencileri sonra eğitirsiniz. Kendimi ifade ettim ve bu durumdan hoşlanmadığımı o şahsa ifade ettim ama aynı üslup ile devam etti kendisi. Demek ki kendini yetiştirmeye daha çok ihtiyacı var böyle insanların.
ben egitimciyim mi dedim?klavyede konuşmak kolay geldi sanırım.buralarda süpermen sin .disarda fisssssAlt etmek kelimesiyle ne kadar seviyesiz bir kişiliğe sahip olduğunu belli ediyorsun. Saygılı olup cevap vermemek sana ve senin gibilere saflık enayilik geliyor sanırım. İşte sizin gibilerden eğitmen nasıl oluyorsa artık! Bence önce siz kendinizi eğitin öğrencileri sonra eğitirsiniz. Kendimi ifade ettim ve bu durumdan hoşlanmadığımı o şahsa ifade ettim ama aynı üslup ile devam etti kendisi. Demek ki kendini yetiştirmeye daha çok ihtiyacı var böyle insanların.
Ağzınıza sağlık. Bu sabah bir söz okudum sosyal medyada sanırım tam da konuya uyacak: ' Oku emrini diploma al olarak anlamanın bedelini çok ağır ödüyoruz'Güzel illüzyonlar yaratıp inanmışsınız arkadaşlar
Bozmak gibi olmasın ama çoğu kendini kandırmaktan başka bir şey değil
Şimdi üniversite eğitimi boşa diyen insana ne anlatsam boş aslında
Kampüs hayatının tek özelliği ders değildir.
Eğer sadece ders ve para odaklı bakıyorsanız zaten üniversite hayatını yaşamamış olduğunuz içindir.
Üniversite bir kendini geliştirme mekanıdır, bazen laboratuvarda çalışmaktır, sosyal gruplara katılmaktır, tiyatro oynayabilmektir, sinema günlerine katılabilmektir, voleybol turnuvalarına gitmektir vb.
Üniversitede okumak kendi paranın hesabını öğrenmektir, işlerine kendin koşmaktır, ev düzeni kurabilmektir, eve geldiğinde yemeğinin çamaşırının hazır olmamasıdır, bir sıkıntında ayakta kendi başına durmayı öğrenmektir vs.
Ayrıca evet sadece ODTÜden alıyorlar
ODTÜ Türkiyenin kurumsal çalışan ihtiyacını karşılıyor sdfghj
Biz çalışmasak, bilmesek yiyeceğiz, ufak atın
Ben ben, yata yata iktisat bitirdim AÖF de. Hatta çoğu dönem ara sınava giremedim bile işyerimden izin alamadığım için, yılsonu sınavıyla geçtim.Eskidende yatarak gecemiyorduki aol degil aof bu ders muafiyeti yok hepsini vermek zorundasın sonuçta yine essek gibi çalışıyorsun bi takmissiniz yatarak geçmeye ben hiç yatamadım şu yatanlara çok özendim gercekten
Ücretli öğretmenmiş. Eee onda da hangi bölümü nerede okuduğun hiç önemli değil. Edebiyat öğretmenliği bitiren eşime sınıf öğretmenliği yap denildi zamanında, bu vebale giremem dedi. Kamu mezunu arkadaşım fizik öğretmenliği yaptı. Sonra eğitimin durumu şöyle böyle diyoruz. Geleceğimizi çalıyoruz.Herkes açıköğretime takmış ama asıl noktaya değinmemiş. Açıköğretimde öğretmenlik bölümleri nasıl oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?