Okulda çalışan bayan öğretmen

Açıköğretimi sırf ailevi sebeplerden okumak zorunda olan , takdir onur belgeleri alan birini biliyorum. Şimdi sırf babası izin vermedi diye örgün eğitim almadı diye öğretmen olmaya hakkı yok mu? Ne kadar sığ bir düşünce yapısı bu. Örgün okuyup da kendini geliştirmekten aciz sırf para kazanmaya meraklı öğretmenciklere on basan donanıma sahip olan açık öğretim mezunları var.

bu açıköğretim mezunlarındaki özgüven başbakanda yok valla artık özgüven mi diyim hadsizlik mi bilemedim tabi.harvard mezunu gibi davranmaları ortak noktaları...

Çok zor yav. Valla eski sistemde arkadaşım bütün soruları sallaya sallaya geçer puanı alırdı, yeni sistemde 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor diye bırakmaya kalkanlar mı dersin imza toplayıp ağlayanlar mı dersin. İyi ki de yeni sistem geldi en azından biraz çalışırlar. Bir ara AÖF'e Psikoloji bölümü açılacak denmişti şaka gibi. Bütün bölüm öğrencileri imza topladı, Psikologlar Derneği'nin de itirazıyla taslak geri çekildi. Bazı bölümlerin uzaktan eğitimi olmamalıdır, özellikle direkt insanlarla muhatap olunan bölümlerin.

Örgün eğitim mezunuyum. Şu anda da iki üniversite okuyorum. Biri örgün biri AÖF. AÖF yapılmayacak bir şey değil. Oldukça da rahat yapılır.

Yurtdışında bazı üniversitelerde var uzaktan eğitim psikoloji ama onların test sistemi değil sanırım. Makale falan yazdırıyorlar.

ögretmenlıkte taktır tesekkur mu var ? bılmedıgımden soruyorum, ogrencılıkte degıl mı osadetce*

ögretmenlıkte taktır tesekkur mu var ? bılmedıgımden soruyorum, ogrencılıkte degıl mı osadetce*

Tabikide var.Takdir,basari belgesi,aylikla odullendirme...Her sene ilce milli egitim okullardan bir ogretmenin ismini ister odul icin.Kabul gorurse odullendirilirsiniz.sukur su zamana kadar kenara koyduk 3 tane.

Acik&orgun tartismasi icinse de koy okulunda teog da ilce 1.si de yaptim sinif genel ortalamami bransim bazinda ve daha nicelerini de yaptim...Gecsinler orgunmus acik mis kapaliymisi yani...Gerci benim bransimda acik ogretim 2 sene zorunlu yuzyuze egitim vardi,stajimiz vardi ve Izmir Ataturk lisesinde devamli arjantine gidip gelen proje sinifina staja girip ders anlattim tum 4.sinifim boyunca...3 vize 1 finalimiz (ki bunlardan biri klasik sinav test degil)70 alma zorunlulugumuz vardi.Cogu orgunun de tozunu attirdik sukur ama ogretmen lisesi olamadigimiz icin zamaninda 100 de 93 net birakip acik ogretime gitmek durumunda kaldik.
Saygilar herkese.

bu açıköğretim mezunlarındaki özgüven başbakanda yok valla artık özgüven mi diyim hadsizlik mi bilemedim tabi.harvard mezunu gibi davranmaları ortak noktaları...

örgünle aynı yerlere yerleşilebiliyor aöf mezunu olunca da, o yüzden olabilir. hem özel sirketlerde fark etmıyor kimin ne mezunu oldugu, o zaman işte fark anlasılıyor. yani farkın olmadıgı.

hıc duymamıstım, guzel bır şeymiş güdüler insanı, gercı o işte de torpil dönebilir belkı. ama yıne de guzel görunuyor.

Torpilin tillahi donuyor ama aralarinda %2 vicdanli kesim hakkini verebiliyor bazen. Valla muhalif sendikadayim bana bile verdiler yani..O da mudurum bastirdigi icin.

Resmen insanları kışkırtarak polemik yaratmaya çalışıyorsunuz. Ne demek aof okuyanlar hadsiz.. siz bunu söyleme haddini nerden buldunuz ?

Ne ogretmenısınız? Ataturk lısesınde sınıfa ders anlatmak ne demek, cin gıbıdır o çocuklar? hıc de kolay degıl bence.

örgünle aynı yerlere yerleşilebiliyor aöf mezunu olunca da, o yüzden olabilir. hem özel sirketlerde fark etmıyor kimin ne mezunu oldugu, o zaman işte fark anlasılıyor. yani farkın olmadıgı.

işte ben de tam olarak bundan bahsediyorum.farkın olmadığını sanarak harvard mezunuymuş gibi her işte öne atlıyolar sağolsunlar.

Ne ogretmenısınız? Ataturk lısesınde sınıfa ders anlatmak ne demek, cin gıbıdır o çocuklar? hıc de kolay degıl bence.

Bransim ingilizce.Biraz sudan cikmis balik gibi oluyosun ilk birkac hafta 21 yasindayim sinifa ilk adim atiyorum ama alisiyorsun.Onceleri neden bu kadar zor bir okul verdiler dedim ama sonra iyiki dedim.iyiki vermisler beni Ataturk'e.

Resmen insanları kışkırtarak polemik yaratmaya çalışıyorsunuz. Ne demek aof okuyanlar hadsiz.. siz bunu söyleme haddini nerden buldunuz ?

yoo ben de böyle düşünüyorum ve kimseyi alıntılamadan sataşmadan fikrimi beyan ediyorum size ne bundan.siz böyle düşünmüyo olabilirsiniz.beni alıntılayarak kışkırtıp polemik yaratmaya çalışan sizsiniz.siz de kimseyi alıntılamadan fikrinizi söyleyin karışan mı var.

Bransim ingilizce.Biraz sudan cikmis balik gibi oluyosun ilk birkac hafta 21 yasindayim sinifa ilk adim atiyorum ama alisiyorsun.Onceleri neden bu kadar zor bir okul verdiler dedim ama sonra iyiki dedim.iyiki vermisler beni Ataturk'e.

Ataturk'tekilerin ingilizceleri de süperdir , degıl mı ? onlar hep özel okul mezunu da orayı kazanı p gelenler... ıyı olmus zorla baslamak.

işte ben de tam olarak bundan bahsediyorum.farkın olmadığını sanarak harvard mezunuymuş gibi her işte öne atlıyolar sağolsunlar.

farkın olmadıgını sana sana farksız hale gelmedık mı ? hatta daha ön plandalar bence. daha bır hırslı göruyorum 2 yıllık ve aöf mezunlarını, lise mezunu kadar hırs gercı kımsede yok. bılemıyorum daha mı ıyıdır bu durum daha mı kötu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…