Okulda çalışan bayan öğretmen

Ben örgün öğretimde okuyarak hakkımda öğretmenlik yapan bir öğretmenim o kişi de açıktan okuyarak öğretmenlik yapan biri. Kimsiniz demişsiniz de. Açık açık yazayım dedim
İşte hala olayı statülere indirgiyosunuz üzüldüm sizin açınızdan gerçekten. Hala yok örgün yok şu diye kanıtlama peşindesiniz ne diyim. Benim bahsettiğim şey siz hangi hakla bi insanı açıköğretim diye küçümsersiniz. Neyse daha fazla polemiğe gerek yok, iyi akşamlar

4-5 dakika süren de var 10 dakika süren de, yanlış bir şey dememiş arkadaş.

Ben arkadaşa zaten yanlış dediniz demedim. Ki kendisi de benim gibi öğretmen meslektaşım, yanlış bir şey diyecek hali elbet yok. Dikkatli okuyunuz öyle yorum yapınız. Her mülakat 5 dakika sürmüyor. Siz de bunu biliniz. Bu yüzden herkesi aynı kefeye koyamayız. Hayırlı geceler.

Bir kürek bulup ağzının ortasına geciriverirdim. .

O bütün bunları yaparken sen napiyosun ? Herkesin içinde bir iki boz ,bak bi daha yapıyor mu ...

Sizden önce sizin için yaptığım yorumu okursanız önyargınız için üzülürsünüz. Bir bakın..
Önyargılı olan sizsiniz. Öğretmen misiniz 5 dakika sürdüğünü mü sanıyorsunuz şeklinde dalga geçtiniz. Öğretmen olmasam bilmediğim konu hakkında yorum yapmam zaten.

aa mülakatların 5 dk sürdüğünü mü sanıyorsunuz, iyi günler o zaman minvalinde bir şey dediniz. bu bildiğiniz inanmamanızın göstergesi ya şaka mı?

Eğitim- öğretim gibi önemli bir olay açık öğretim gibi eğitimin son halkasından mezun insanlara bence bırakılmamalı. Elbette bahsettiğiniz istisnalar vardır ancak istisna işte.

Önyargılı olan sizsiniz. Öğretmen misiniz 5 dakika sürdüğünü mü sanıyorsunuz şeklinde dalga geçtiniz. Öğretmen olmasam bilmediğim konu hakkında yorum yapmam zaten.

Dalga asla geçmedim. Ben dahil kimsenin böyle bir şeye hakkı yoktur. Demek istediğim her mülakat 5 dakika sürmediği için de herkesi aynı kefeye koymamak gerektiği idi. Benim ve arkadaşlarımın mülakatı epey uzun bir süre sürdü. Zaten yukarıda da dedim, yalan söyleyecek haliniz yok. Bundan bir çıkarınız asla olamaz. Kaldı ki siz benim meslektaşımsınız. Kendi meslektaşımla da dalga geçecek değilim, bu mesleğin zorluklarını bildiğim için..

Hocam işte öğretmen olduğumu bilmeden önce yaptığınız yorum alaycıydı benim takıldığım nokta orası. Öğretmen olduğumu söyledikten sonra olabilir tabii herkesin farklı sürelerde olabilir tavrına geçtiniz. Neyse uzatmayalım artık. İyi geceler diliyorum.

Eğitim- öğretim gibi önemli bir olay açık öğretim gibi eğitimin son halkasından mezun insanlara bence bırakılmamalı. Elbette bahsettiğiniz istisnalar vardır ancak istisna işte.

Evet haklısınız. Biraz istisna.. Her aöf okuyan elbet öğretmen olmamalı. O donanıma sahip birisi ise ve kendini geliştirdiği takdirde pek tabi neden olmasın..Her aöf okuyanın bir olmadığını savunuyorum sadece, kendi gözlerimle gördüğüm ve şahit olduğum için. İnşallah ben dahil tüm öğretmenler layıkıyla yapabiliriz mesleğimizi..

epey uzun sürdü dediğiniz nedir Allah aşkına taş çatlasa 15 dakikadır. o kadar sürede mi bilgi birikimi ölçülebiliyor, yapmayın.

epey uzun sürdü dediğiniz nedir Allah aşkına taş çatlasa 15 dakikadır. o kadar sürede mi bilgi birikimi ölçülebiliyor, yapmayın.

Örgün okuyanlar da bu mülakatlara giriyor. Bizim bilgi birikimimizi tam ölçemediler demek ki, bunu mu demek istiyorsunuz? Tesadüfen mi öğretmen oldum? Hayırlı geceler diliyorum size, uzatmaya gerek yok.

Örgün eğitimde kalacak yerdi, harcanacak paraydı, her gün okuldu, devamsızlıktı,derslerin zorluguydu,gurbetıydı , özlmiydi vs.. Maddi manevi çok zor her acıdan acıköğretimle kıyaslanamaz.
Maddi imkânsızlıklardan dolayı açıköğretim okuyanlara saygım sonsuz meslekten mesleğe göre değişiyor ama birde geldiği mız yeri hiç unutmamlıyız..

Örgün okuyanlar da bu mülakatlara giriyor. Bizim bilgi birikimimizi tam ölçemediler demek ki, bunu mu demek istiyorsunuz? Tesadüfen mi öğretmen oldum? Hayırlı geceler diliyorum size, uzatmaya gerek yok.
yahu hayır ben onu mu diyorum ben de girdim mülakata oradan biliyorum en fazla 10 15 dakika sürüyor. ben ne diyorum siz ne, resmen anlamamak için ekstra bir çaba sarfediyorsunuz. ben diyorum ki mülakatların en uzunu olsa olsa 15 dakikadır bilgiyi ölçme şekli yanlış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…