- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
- 63
- Konu Sahibi Piremsesim11
-
bilgi birikimi zaten sınavla ölçülüyordu. Şimdi 88-90 alanlardan bile atanamayan tanıdıklarım oldu. Bence mülakat 10-15 kişinin alınacağı konularda olmalı uzun uzun. Bu kadar çok kişinin alınacağı sınavda gözden kaçanlar olabilir. Size bir şey demiyorum yanlış anlamayın ama uygulama doğru mu? Bilemem.="ismiasya, post: 51418539, member: 831321"]Örgün okuyanlar da bu mülakatlara giriyor. Bizim bilgi birikimimizi tam ölçemediler demek ki, bunu mu demek istiyorsunuz? Tesadüfen mi öğretmen oldum? Hayırlı geceler diliyorum size, uzatmaya gerek yok.
Hocam işte öğretmen olduğumu bilmeden önce yaptığınız yorum alaycıydı benim takıldığım nokta orası. Öğretmen olduğumu söyledikten sonra olabilir tabii herkesin farklı sürelerde olabilir tavrına geçtiniz. Neyse uzatmayalım artık. İyi geceler diliyorum.
bilgi birikimi zaten sınavla ölçülüyordu. Şimdi 88-90 alanlardan bile atanamayan tanıdıklarım oldu. Bence mülakat 10-15 kişinin alınacağı konularda olmalı uzun uzun. Bu kadar çok kişinin alınacağı sınavda gözden kaçanlar olabilir. Size bir şey demiyorum yanlış anlamayın ama uygulama doğru mu? Bilemem.
Acikogretimde size ders anlatan kimse yok kendi imkanlarinzla essek gibi ders çalışmak zorundasınız hemde sınav zamaniniza kadar soluksuz ders notu alacagniz kimsede yok herşeyi kendi imkanlarnizla bulup çalışmak zorundasnz çıkacak soruları asla tahmin edemezsiniz işiniz hep şansa kalır bi dünya para yatrr gözleriniz şişene kadar ders calisirsnz evet kesin bu çıkar dediginz soruları cozersnz tam tersi çıkar emin olun o saydiklarnz daha basit geliyo kulağa kaldiki bütün kuzenlerim okudu öğretmen hemşire oldular ve hepsi geze toza okudu ha öyle para içindede yuzmuyolardi öğrencilik o kadar zor deil yaniSidik yarışına dönmüş muhabbet.istisnalar kaideyi bozmaz!!!hergün sabahın köründen akşama kadar okulda ders dinleyen akşamda dersini çalışan yıllarca olumluydu yoluydu yattığı yeriydi üştüydü başıydı kucak dolusu para harcayan kişiyle açık öğretimi okuyanı aynı kefeye koyanın mantığına şaşarım.pes
Acikogretimde size ders anlatan kimse yok kendi imkanlarinzla essek gibi ders çalışmak zorundasınız hemde sınav zamaniniza kadar soluksuz ders notu alacagniz kimsede yok herşeyi kendi imkanlarnizla bulup çalışmak zorundasnz çıkacak soruları asla tahmin edemezsiniz işiniz hep şansa kalır bi dünya para yatrr gözleriniz şişene kadar ders calisirsnz evet kesin bu çıkar dediginz soruları cozersnz tam tersi çıkar emin olun o saydiklarnz daha basit geliyo kulağa kaldiki bütün kuzenlerim okudu öğretmen hemşire oldular ve hepsi geze toza okudu ha öyle para içindede yuzmuyolardi öğrencilik o kadar zor deil yani
Clk ustunuze gelmisler bir tuglada ben koymayayim dedim .Yillarca okul okudum .Hala okuyorum .Cehaleti gideremiyor malesef . Annecigimin on gordugu seyleri hala goremem.Aof orgun yurtdisi hacettepe bos.O han fendinin kisiligi bu .Benim üslubumda ne varmış?
AÖF okuduysa size ne? Maaşını siz mi veriyorsunuz? Size ne ya? Ne kadar küçümser tavrınız var! İmkanı bunu elvermiş bunu okumuş demekki. Tövbe tövbe ya gerçekten bazı yargılarınız azalarak bitse keşke. Keşke AÖF okusaydım diyorum bazen ben mesela. Hem çalışırdım, hem okurdum. Her gün yoklama alan bir üniversitem var mesela. Devam zorunluluğu olan derslerim var mesela. Bence AÖF'ün de avantajları var.
Kadın donanımlı ki sizinle aynı 'yerde' işe alınmış.
Acikogretimde size ders anlatan kimse yok kendi imkanlarinzla essek gibi ders çalışmak zorundasınız hemde sınav zamaniniza kadar soluksuz ders notu alacagniz kimsede yok herşeyi kendi imkanlarnizla bulup çalışmak zorundasnz çıkacak soruları asla tahmin edemezsiniz işiniz hep şansa kalır bi dünya para yatrr gözleriniz şişene kadar ders calisirsnz evet kesin bu çıkar dediginz soruları cozersnz tam tersi çıkar emin olun o saydiklarnz daha basit geliyo kulağa kaldiki bütün kuzenlerim okudu öğretmen hemşire oldular ve hepsi geze toza okudu ha öyle para içindede yuzmuyolardi öğrencilik o kadar zor deil yani
Size de birsey demeden gitmeyim .Egitim ve hemsireligi bilemem.Essek gibi ders calistik.Esim muhendislik fakultesinde süründu resmen.Ingilizceydi bolumlerimiz daha da yilmadik. Acikogretim de okudum dediginiz seyi hic yasamadim.
Ikisi de ovulmesin ama hakkimiz da yenmesin ya.Nasil emek veriliyor orgunde habersizler mi?Yurt yoktu orda burada idare eder .Yurda girer ac kalirsin.Pislige hic girmeyeyim.Maddi manevi yipraniyorsun.Hala aklima geldikce gozlerim doluyor.Herhalde ya. Neredeyse odtü makine mühendisliğiyle açık öğretimi kıyaslayıp açık öğretim daha zor diyecekler. Açık öğretimi öven örgün eğitim mezunları lise gibi üniversitelerden mezun bence. Farkı anlayamıyorlar.
Ikisi de ovulmesin ama hakkimiz da yenmesin ya.Nasil emek veriliyor orgunde habersizler mi?Yurt yoktu orda burada idare eder .Yurda girer ac kalirsin.Pislige hic girmeyeyim.Maddi manevi yipraniyorsun.Hala aklima geldikce gozlerim doluyor.
İyi akşamlar bayanlar. Ben öğretmenim ve okula gidip ders anlatasım gelmiyor. Sebebi ise çalıştığım yerdeki bayan öğretmen. Her şeye burnunu sokma derdinde. Sürekli laf sokmaya çalışıyor bana. Ben ona öyle bi çaba içinde olmadığım halde amacı ne anlamıyorum cidden. Emir kipiyle benimle konuşuyor şunu Yap bunu yap hayır yani ne üstünlüğü var anlamıyorum. Kendisi açıköğretim mezunu olup öğretmenlik yapıyor ben bunu hiç koz olarak yüzüne vurmadm ama kendini sanki okulun en üst yöneticisi gibi kendi kararlar veriyor emir kipiyle bir öğretmene yakışmayan cümlelerle konuşuyor ve gözlem ledim herkese karşı böyle . sesini yükseltiyor. Olgun davranışa ve konuşmaya sahip değil. Muhatap olmak dahi istemiyorum o derece nefret ettim.
Böyle bir durumda Siz olsanız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?