Ya biz gerçekten yine iyi sabretmisiz ona rağmen hala tavrımızı eleştiriyorlarBen olsam ayağa kaldırmıştım ortalığı.yalan söylüyorlar öğretmenden emin olsalar açar anında size izlettirirler görüntüleri.bende öğretmenim günüm kötü geçti diye kimsenin çocuğuna zarar verecegim anlamına gelmiyor.boyle konularda sakın olmayın ne demek firlatmis falan
Bende öğretmenim kesinlikle çocuklardan bazıları yalan söylüyor.Polise gidin bak bakalim nasil izletiyolar oyle bi dunya yok. Cocuk yalan soylemez bir ogretmen olarak soyluyorum cocugunuza guvenin bu olayi kapatmayin. Ogretmenin de akli basina gelsin.
Bu küçük bir olay değil ana merkezden kaydi almak çok mu zormuş?Çok büyük bir kurum olduklari için ana merkezden izlenebiliyormus sadece
Belediyeye ait olduğu için sanirim bir kisiye ait bir özel okul değilBu küçük bir olay değil ana merkezden kaydi almak çok mu zormuş?
Anladim da cocuklar dikkat cekmek icin yapan soyler ama burda yalan soz konusu degil annenin anlattigina gore.Bende öğretmenim kesinlikle çocuklardan bazıları yalan söylüyor.
Bazısı ilgi çekmek için bazısı evde gördüğü için sebepleri genişletilebilir. Ama çocukların hayal dünyaları aşırı geniş
Bu güne kadar hiç kimseden öyle bir şikayet almamışlar. Diğer verilerle de hiç iletisimim yok sormayı uyarmayi çok isterdim
Farkeder mi ? Böyle buyuk bir durum varken çok zor olmaz o kaydı alıp ispatlamak sizi manipüle ediyorlar. Kayıt silinince işiniz daha da zorlaşacak . On beş günde bir yenilenme falan oluyor bazı kamera kayitlarinda. Elinizde bir dilekçe falan da yoksa öylece kapanır gider. Özel gereksinimli çocuğa da şiddet uygulandığı söyleniyor kendilerini kanıtlaması gereken onlar. MEB e de başvurun savcılığa da gidin tabi ki . O kaydı görene kadar beni kimse durduramazdiBelediyeye ait olduğu için sanirim bir kisiye ait bir özel okul değil
Acaba polise gitmek daha iyi bir seçenek mi olur
6 yaşındaki bir çocuk yalan söylemez, bunu bir okul öncesi öğretmeni olarak söylüyorum. Ne demek kamera izleme yetkiniz yok böyle birşey olabilir mi kendimden emin olan bir kurum gönül rahatlığı ile açar kamerayı izletir. Çocuğunuzu bir an önce alın o kurumdan varsa öyle bir imkanınız diğer veliler ile de irtibata geçip anlatın durumuSelamlar
6 yaşındaki oğlum geçen yıldan beri özel bir anaokuluna gidiyordu. Genel anlamda hareketli bir çocuk. Öğretmenin bağırdığını, zaman zaman oyundan mahrum etme cezası verdiğini , son zamanlarda gulumsemeyi biraktigini hep çatık kaşlı oldugunu söylerdi. Son gün çocuğu almaya gittigimizde yanımıza gelir gelmez öğretmenim beni fırlattı dedi. Ogretmen yanımıza gelip çocuğu suçlar şekilde konuşmaya başladı. Çok yaramaz olduğunu söz dinlemediğini vs. Ama fırlatma konusunu inkar etti. Kameralari izleme yetkisi olmadigi soylendi. Gerekli şikayetleri oluşturduk, bekliyoruz. Çocuğuma ara ara sorduğumda fırlattığı zaman yere düştüğünü, ogretmenin sınıftaki diğer çocuğu kolundan çekerek ara ara sürüklediğini ama kendisine öyle yapmadığını soyledi. Muduriyet günlerdir inkar ediyor, çocuktan yana bir tavır asla göstermiyor ve öğretmeni savunuyor. Öyle birisi değil asla yapmaz vs. Ama o gun ogretmen zor bir gun gecirmis , sinif zaten genel olarak hareketli gibi şeyler soyluyorlar. Şimdi vicdanimla aklım arasında sürekli düşünüyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Kamera kayıtlarını beklerken düşünmekten yoruldum size sormak istedim. Benim fikrim çocuğun beyanı esas olduğu yönünde her zaman.. Bu tarz bir süreç yaşayan var mı neler yapmalıyız fikir verirseniz çok sevinirim.
Bende öğretmenim kesinlikle çocuklardan bazıları yalan söylüyor.
Bazısı ilgi çekmek için bazısı evde gördüğü için sebepleri genişletilebilir. Ama çocukların hayal dünyaları aşırı geniş
polise gitmediniz mi?Yani isim veremiyorum ancak belediyenin bir okulu oldugu için oraya basvurduk
Kesinlikle ilk günden beri bu düşünceyle hareket ediyorum. Yalan da olsa yanlış ta olsa bisey kaybetmeyiz özrümu dilerim. ben çocuğuma o güveni vermek zorundayım doğruysa kaybedecek çok şeyimiz olurPeki bu yorumu görüp konu sahibi konunun peşini bıraksın mı? "bazısı" dediğin çocuk konudaki çocuk mu? Kendi başınıza gelse "çocuğum yalan söylüyor" mu diyeceksiniz?
Bu işin peşini bıraktığında o çocuğun ruhsal durumu ne olacak. Annem bana inanmadı deyip özgüveni yıkılmayacak mı?
Evet biraz sakin kaldık sanırım ilk gün neye uğradık anlayamadık izleriz ederiz içiniz rahatlar dediler ertesi gün izleyeceğiz sandık. Baktık hala tepki yok gerekli yerlere gittik en son polis kaldipolise gitmediniz mi?
bu ne yavaşlık..
polis gidince lap diye açarlardı görüntüleri
şimdi gitseniz bile silmedikleri ne malum
Ama kameraya bakacak ya öyle demiş istemiş kamera kayıtlarını onlara bakılsınPeki bu yorumu görüp konu sahibi konunun peşini bıraksın mı? "bazısı" dediğin çocuk konudaki çocuk mu? Kendi başınıza gelse "çocuğum yalan söylüyor" mu diyeceksiniz?
Bu işin peşini bıraktığında o çocuğun ruhsal durumu ne olacak. Annem bana inanmadı deyip özgüveni yıkılmayacak mı?
Kamare kayıtlarına baksınlar istemiş zaten.Anladim da cocuklar dikkat cekmek icin yapan soyler ama burda yalan soz konusu degil annenin anlattigina gore.
Kamera kayıtlarını göstermiyorlarmış. Gizlice mi girip baksınlar.Kamare kayıtlarına baksınlar istemiş zaten.
Ben orda diğer öğretmen arkadaş inanın dedi diye dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?