Okulda siddet şüphesi

Ya biz gerçekten yine iyi sabretmisiz ona rağmen hala tavrımızı eleştiriyorlar

Polise gidin bak bakalim nasil izletiyolar oyle bi dunya yok. Cocuk yalan soylemez bir ogretmen olarak soyluyorum cocugunuza guvenin bu olayi kapatmayin. Ogretmenin de akli basina gelsin.
Bende öğretmenim kesinlikle çocuklardan bazıları yalan söylüyor.

Bazısı ilgi çekmek için bazısı evde gördüğü için sebepleri genişletilebilir. Ama çocukların hayal dünyaları aşırı geniş

Anladim da cocuklar dikkat cekmek icin yapan soyler ama burda yalan soz konusu degil annenin anlattigina gore.

Belediyeye ait olduğu için sanirim bir kisiye ait bir özel okul değil
Farkeder mi ? Böyle buyuk bir durum varken çok zor olmaz o kaydı alıp ispatlamak sizi manipüle ediyorlar. Kayıt silinince işiniz daha da zorlaşacak . On beş günde bir yenilenme falan oluyor bazı kamera kayitlarinda. Elinizde bir dilekçe falan da yoksa öylece kapanır gider. Özel gereksinimli çocuğa da şiddet uygulandığı söyleniyor kendilerini kanıtlaması gereken onlar. MEB e de başvurun savcılığa da gidin tabi ki . O kaydı görene kadar beni kimse durduramazdi

Oğlum da özel bir anaokuluna gidiyor. İçlerinde özel gereksinimli çocukların da olduğu, çok zor çocuklar var okulda. Daha bir kez bile böyle bir olay yaşanmadı, yaşansa hepimiz ortalığı ayağa kaldırırız elbette...Ben de ogretmenim. Hepimizin kötü günü oluyor böyle açıklama mı olur...sizi manipyle etmelerine izin vermeyin. Şikayetçi olacağınızı söyleyin bir an önce ve gerçekten olun. Bir şey kanitlayamayacaginizi söyleseler de okulun veya öğretmenin soruşturma geçirmesini de istemeyecekleri için geri adım atabilirler.

Diger velilere sormalisiniz cocuklar boyle seyler soyluyormuymus ogrenmeniz gerekir o sekilde anlasirlir bence

6 yaşındaki bir çocuk yalan söylemez, bunu bir okul öncesi öğretmeni olarak söylüyorum. Ne demek kamera izleme yetkiniz yok böyle birşey olabilir mi kendimden emin olan bir kurum gönül rahatlığı ile açar kamerayı izletir. Çocuğunuzu bir an önce alın o kurumdan varsa öyle bir imkanınız diğer veliler ile de irtibata geçip anlatın durumu

Peki bu yorumu görüp konu sahibi konunun peşini bıraksın mı? "bazısı" dediğin çocuk konudaki çocuk mu? Kendi başınıza gelse "çocuğum yalan söylüyor" mu diyeceksiniz?

Bu işin peşini bıraktığında o çocuğun ruhsal durumu ne olacak. Annem bana inanmadı deyip özgüveni yıkılmayacak mı?

Kesinlikle ilk günden beri bu düşünceyle hareket ediyorum. Yalan da olsa yanlış ta olsa bisey kaybetmeyiz özrümu dilerim. ben çocuğuma o güveni vermek zorundayım doğruysa kaybedecek çok şeyimiz olur

polise gitmediniz mi?
bu ne yavaşlık..
polis gidince lap diye açarlardı görüntüleri
şimdi gitseniz bile silmedikleri ne malum
Evet biraz sakin kaldık sanırım ilk gün neye uğradık anlayamadık izleriz ederiz içiniz rahatlar dediler ertesi gün izleyeceğiz sandık. Baktık hala tepki yok gerekli yerlere gittik en son polis kaldi

Ama kameraya bakacak ya öyle demiş istemiş kamera kayıtlarını onlara bakılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…