Böyle davranan ve tavrı bu olan öğretmen mi çok ıyi?? Iyi ki iyi ogretmenms sizi küçük düşürüp aglatms hamile halinizle.Selam hanimlar.
Hemen konuya geceyim 1'e giden bi oğlum var. Sinif ogretmenimiz gayet iyi diger arkadaslariyla da bir sorunumuz yok ancak bir kişi dışında.
Çocuk oğlumu hiç rahat birakmiyor. Merdivenden itmis. Tenefuslerde oğlumu sıkıyomus oglum birak demesine rağmen bırakmıyor. Dün de kafasina sinif süpürgesiyle vurmuş kaşının üstüne gelmis sismis morarmiş. Bunu gorunce cok sinirlendim ogretmene soyledim. Ailesiyle bugun yuzyuze gorustugunu soyledi. Ama cozum odakli bisey bulunmamis demekki bu olay yasandigina gore.
Veliler arasinda konusurken diger veliler beni nasil dinlediyse yanlis anlamislar ve ogretmene yetistirmisler.
Bugun de sirada o cocukla arka arkaya olunca oglumu arkaya cektim ben suclu oldum ogretmen yaptigimin yanlis oldugunu cocugu disladigimi soyledi. Ki bu bir degil iki degil artik ogluma uzak durmasini soyledim ondan. Bana senin oglun da onun yerinde olabilirdi dedi hak verdim tabiki. Ama zarar gören benim çocugum. Diger velileri kiskirtiyorsun deyince sinirlendim. Bakin dedim ben kim size nasil soyledi bilmiyorum ama ben karsidakinin de anne oldugunu biliyorum. Bizim grubumuz var ordan ailesini bulur kendim halletmeye calisirdim
Ama size geldim. İki uc kere uyardim ogretmeni. Sonunda olay böyle patlak verdi. Birde çocuk küfür ediyomus surekli..
Napicam bilmiyorum hamile halimle ogretmen butun moralimi bozdu aglatti beni.
Benim oglum kafasini tuta tuta ders yapti dun aksam. Benim ogluma bisey olsa benim kadar diger annenin cani yanacak mi ?
Ogretmeni degistirin demeyin ogretmenimiz cok iyi oglum da cok seviyor ogretmenini.
Hareketlerini değiştirmesi için dışlanması gerekiyorsa dışlanacak tabi ki. Bu ne saçma bir bakış açısı anlayamadım. Çözümsüz cümleler, sözler... Diğer çocuklar oynasın madem sizin oğlunuz oynamayınca dışlanmış mı oluyor çocuk, çok saçma.Ogretmen rehber ogretmenindsn randevu almaya calistigini soyledi yogunluk varmis.
Ama bana o sekilde konusmasi beni cok uzdu o kadar veli icinde. Benim oglum zarar goruyo biraz daha asagidan vursa gozune geliyomus kim vericek sonra bunun hesabini. Benim oglum da oynuyomus onla diye suclu benim oglum oldu. Oynuyo vuruyo oynamiyo dislaniyo cocuk diyo ben daha napayim bilmiyorum
Söyle eşine...Dün soyledim aynen boyle. Gozune geliyormus nerdeyse diye. O da onunla oynuyor dedi. Oynuyo suclu oynamiyo cocugu dislayan taraf biz oluyoruz. Bugun yine erken gidecegim okula.
Moralim cok bozuk hamile halimle okulda o kadar veli icinde beni uzdu aglatti.
Esime soylesem okula gider kavga cikarir.
Ogluma kotuluk yapmis olmak istemiyorum.
++++++++ aynenÇok pasif kalmışsınız. Ağlayıp ağlayıp durmuşsunuz.
Akran zorbalığı mi ne zıkkımsa çocuk mocuk dinlemem yediririm o zorbalığı.
Kızım 5 yaşında yeni başladı anaokuluna.
Bahar aylarında savunma sporları kursuna göndereceğim. Baleymiş,dramaymış,yüzmeymiş dursun kenarda. Açık hava tımarhanesi gibi ülke.
Pişman oldum çocuğu hümanist yetiştirdiğime. Yaramıyor bu memlekete.
Bu velileri ben anlamiyorum.
Benim basima geldi anlatttim.
Acaba neyi nasil duydular da yetistirdiler hangi ara yaptilar bilmiyorum
Kimseyle hic bir sorunum yok.
Hangi niyetle yaptilar bilmiyorum.
Kendi evlatlarinin basina gelse aynisini ben yapsam acaba ne hissederlerdi.
Allaha havale ediyorum onlari bu halimle beni aglattiklari icin.
Çok pasif kalmışsınız. Ağlayıp ağlayıp durmuşsunuz.
Akran zorbalığı mi ne zıkkımsa çocuk mocuk dinlemem yediririm o zorbalığı.
Kızım 5 yaşında yeni başladı anaokuluna.
Bahar aylarında savunma sporları kursuna göndereceğim. Baleymiş,dramaymış,yüzmeymiş dursun kenarda. Açık hava tımarhanesi gibi ülke.
Pişman oldum çocuğu hümanist yetiştirdiğime. Yaramıyor bu memlekete.
Aynen katılıyorum.Can güvenliği yok deyin.Öğretmen de iyice saçmalamış yani.Senin çocuğunun kafasına süpürgeyle vurup şişircek,sorun giderek büyüyecek,çözüm yok ve sen sakin kalıp diğer çocuğun psikolojisini düşüneceksin.Daha 1.sınıfta olan ve okul hayatına yeni yeni alışmaya çalışan ve düzenli olarak kendisine kafayı takan bir çocuktan şiddet gören senin oğlunun psikolojisini kim düşünecek.Okul müdürüyle görüş muhakkak.Bir daha olursa da çocuğun annesiyle sen birebir görüş.Ögretmeni hiç araya koyma.Müdüre cimere şikayet edeceğim çocuğumu korumazsanız deyin, anında ortalık düzelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?