Okuldaki sorun

Prettylittleliars2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2019
305
337
53
25
Okulda bir fizik hocamız var o kadar gıcık bir insan ki.sene başında siz kaç alırsanız alin ders içinde katilirsaniz geçersiniz diye bize güvence vermişti. 45 aldım dün konuştuk 65 al gecireyim diyor. Ulan slk herif o puanı alsam kendim geçiyorum. Bir test kitabi var okul satıyor tüm sorular ordan çıkmış sınıftaki kimse de almadı. Açıkçası kaliteli degil almak istemedim. Sürekli diyor alin alin alin. Bende dayanamadım dedim ki " hocam yayınevi önermek yasak değil mi bu yayın evi sponsor mu oldu zorluyorsunuz" falan. Meğer cidden sponsor olmuş. Neyse bizim sinifta İlayda diye bir kız var abi adam sadece dersi o kıza anlatıyor. Ama görmeniz lazim sanki sınıfta bir tek o var ona bakıyor anlatırken 'ilayda soruyu anlat, olayda gel çöz , ilayda şu bu... Parmak kaldiriyorum çözmek için bakan yok. En sonunda aglayacaktim dedim ki " hocam isterseniz biz çıkalım siz olayda ile işlemeye devam edin" yok böyle birşey ya vallaha delirdim. Hoca da sende ver cevabi senle de işleyelim falan dedi. Bende dedim ki" ilaydadan kafanızı çevirip bu tarafa bakarsanız zaten görürsünüz parmak kaldirdigimi" sonra arkadan ilaydanin arkadaşı Dilara "hocam o çözsün soruyuuuu" falan dedi. Bu kızlar başka derse katilmiyorlar tek bu derse katılıyorlar ben bütün derste basarili bir öğrenciyim denemelerde sınıf birincisiyim. Dilimi isirdim o kıza orda diyecektim " bir bu derse katiliyorsunuz zaten al kalk başımın gozumun sadakasi olsun" diye diistiyorsunuz" o da demedim. Hoca da sende cevap ver parmak kaldırma falan dedi. Ben epilepsi hastasiyim sesten rahatsız oluyorum "herkes bağırarak söylese ne olur böyle ders mi işlenir parmak kaldiralim" dedim. Sonra bir de şey dedim "ben bütün derslere katılan bir öğrenciyim bu derse katilamiyorum sizce sorun sizde mi bende mi" dedimm adam bir mort oldu görseniz... Gülüyor anca. İsmin nr senin dedi bende söyledim işte. Dedim ki sonra "ne o hocam sözlülerim için mi istiyorsunuz o da " yok tahtaya kaldırmak icin " falan dedi. Sonra diğer soruya ben kalktim yaptım. Başkalarını da çıkartmaya başladı falan. Dobra bir insanım sizce kötü mu yaptım? Ama oylr onlar karşılıklı cozuyor konusuyor falan ben anlamadım hic.

Gençlik, sakin yavaş!

Dobra değilsin, terbiyesizsin.
Bilmem farkında misiniz ama benim önümde bir üniversite sınavı var ve benim de derse katılmam anlamam gerek. Diğer derslerde butün hocalar herkese eşit davranır, sorulara eşit kaldırırken bu hoca neden yapamıyor? Burası bir özel okul değil ve o kizda özel öğrenci değil burası kirk kişilik sınıf vr o hoca gidip sadece dersi onunla işlerse ne olur? Eminim hoca sözlü zamanı geldiğinde düşük verirdi ve "katilmiyorsun" derdi çünkü öyle bir adam. Yol yakınken göstermek istedim katilabildigimi

sınıfta hıc sevılmeyen herseye karısan gecımsız mutlaka bır ogrencı vardır
onlardan olmayın konu sahıbı
tavırlarınız cok yanlıs uslubunuz cok kotu

Dobra değilsin, terbiyesizsin.
Bilmem farkında misiniz ama benim önümde bir üniversite sınavı var ve benim de derse katılmam anlamam gerek. Diğer derslerde butün hocalar herkese eşit davranır, sorulara eşit kaldırırken bu hoca neden yapamıyor? Burası bir özel okul değil ve o kizda özel öğrenci değil burası kirk kişilik sınıf vr o hoca gidip sadece dersi onunla işlerse ne olur? Eminim hoca sözlü zamanı geldiğinde düşük verirdi ve "katilmiyorsun" derdi çünkü öyle bir adam. Yol yakınken göstermek istedim katilabildigimi

Bizimde lisede bi fizik hocamız vardı.Dersanesi vardı.Kendi dersanesini överdi.Bir de geometri hocası vardı.O da özel ders verirdi.İki arkadaşım ondan özel ders aldı.5-6 kişide diğerinin dersanesine gitti.Dediğiniz gibi dersleri o öğrencilere bakarak anlatıyorlardı.Sonra şikayet etti bazı veliler ikiside sürüldü.

Bir de umarım kanaat notu kaldırılmıştır... sizin açınızdan pek iyi olmaz yoksa.bence o son gülen sene sonunda iyi güler gülüşüydü tartışmaya girmeyin kesinlikle

Ya ama o kadar rahatsız edici ki. Bir aydır böyle ilaydadan başka yere bakmıyor 2 ders boyunca parmak kaldırdım indirmedim. Bakmıyor adam. Terbiyesiz bir insan da değilim ama ağlayacak gibi oldum gözlerim doldu zaten stresim üniversite sınavından dolayı ders boyu hic bir şey anlamadım.epilepsi hastası olduğum için ilaç falan kullanıyorum ses delirtri beni patladım bir anda. Sınıftaki herkes bana hak verdi desteklediler. Orda bulunmayan anlamaz bu durumu

Bir de umarım kanaat notu kaldırılmıştır... sizin açınızdan pek iyi olmaz yoksa.bence o son gülen sene sonunda iyi güler gülüşüydü tartışmaya girmeyin kesinlikle
Evet yarin gider tatlı dille konuşurum. Çok canım sıkıldı tüm gün. Eve geldim anlattım annem bana hak verdi. Sorun çıkarsa velim ile okula giderim öğrenciyim diye hep susacak değilim ilk defa böyle birşey yaptım.

Sınıftakilere bakmayın yanan siz olursunuz sonra.Dersten sonra hocayla sakince görüşmeyi deneyin bundan sonra bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…