- 21 Mart 2012
- 788
- 118
- 323
- Konu Sahibi cici123456
-
kızlar ben 4 yıldır bir üniversitede okuyorum ve başarılı bir öğrenci değilim babamıın korkusuna okuyorum bölümüm fransızca vee hiç ama hiç bişey anlamıyorum sürekli çalışıyorum ama emeklerimin karşısını alamıyorum bu seferde ben mi kafasızım acaba anlamıyorum diyorum hafta sonu açıköğretim sınavına girdim hiçte kafasız değilmişim Türkçe sınav okadar mutlu oldum ki soruları çözerken ama artık bu sene canıma tak etti pılımı pırtımı toplayıp memleketime gidesim var annem bana destek veriyor babamdan çok çekiniyorum çok yıprandım kızlar burda çok şey öğrendim hayata dair ama çok yıprandım artık çalışasım bile gelmiyor derslere durup durup ağlıyorum çocuk gibi
napmalıyım sizce ?
kıyamam ben sana yaa bak babanda olumsuz konuşmamış herşey yoluna girer hiç sıkma canını hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah
kızlar ben 4 yıldır bir üniversitede okuyorum ve başarılı bir öğrenci değilim babamıın korkusuna okuyorum bölümüm fransızca vee hiç ama hiç bişey anlamıyorum sürekli çalışıyorum ama emeklerimin karşısını alamıyorum bu seferde ben mi kafasızım acaba anlamıyorum diyorum hafta sonu açıköğretim sınavına girdim hiçte kafasız değilmişim Türkçe sınav okadar mutlu oldum ki soruları çözerken ama artık bu sene canıma tak etti pılımı pırtımı toplayıp memleketime gidesim var annem bana destek veriyor babamdan çok çekiniyorum çok yıprandım kızlar burda çok şey öğrendim hayata dair ama çok yıprandım artık çalışasım bile gelmiyor derslere durup durup ağlıyorum çocuk gibi
napmalıyım sizce ?
Hayata karşı geç kalmış değilsin. Hatta geç diye bir şey yoktur hayatta. 20 li yaşların başındayken daha kolaydır karar vermek… evet karar verirsin diretirsin okursun ama hayatın boyunca mutsuz olursun. Karar verirsin bırakırsın yeniden başlarsın bir şeye kaybın sadece 4 yıl olur. Bu 4 yılın da aslında ne kadar az olduğunu yaşın ilerleyince anlarsın. Bırak canım mutlu değilsen…ama bu sene sınava gir ve babana göster bölüm kazan yani ki diretmek için şansın olsun. snava çalışmak için de donduralirsin
4 yıldır okuyorsun be güzelim az çok elbet birşeyler öğrenmişsindir bunda emeğine yazık fazla dersin kalmamıştır galiba
Bence okulunu bitir bir yandan da sınava tekrar hazırlan gerçekten istediğin bir bölüm okuyabilirsin..
Üni.de aileden ayrı bunalmamak gerçekten zor ..
Hakkında hayırlısı olsun inşallah ... Yıpratma kendini çalış elinden geleni yap sonrası zaten gelir.....
açıktan bir bölüm okuyorum zaten ve anladım ki soruları okurken ben başarısz değilmişim anlıyorum çünkü
İstemediğin bir bölümde okuma boşuna zaman kaybetme, babana da güzelce anlat durumu o da anlayışla karşılar merak etme.
İstersen açıköğretimden okuyup hem de çalışabiirsin.
Açıktan değil gerçek anlamda sana meslek sağlayacak bir yerden bahsediyorum.
okuduğum bölüm bana gerçekten bir meslek sağlayacak bir bölüm babamın çevresi geniştir iş konusunda sıkıntı çekceğimi hiç sanmıyorum
Sevmediğin bölümde okumanın anlamı yok
bunca zamanı o bölümde harcayacağına seveceğin bölümü kazanmaya harcayabilirdin
Hangi bölüm çok merak ettim. Çevre olayına bir şey demiyorum ama gani gani işsiz ordusu gelirken arkadan açıktan okumak artı sağlamaz bence. Yine de sen bilirsin tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?