- 21 Mart 2012
- 788
- 118
- 323
- Konu Sahibi cici123456
-
Bence sınavlarına bak, burada zaman kaybetme daha fazla.
Ben çalıştıktan sonra her şeyın başarılabılecegını düşünüyorum ve buna ınanıyorum, yazılı sınavlar için. Önyargılı olma, anlayamıyorum deme, senin neyin eksik ki yapanlardan. Yetenek gerektiren şeyler bile çalışmakla çok güzel yapılabiliyor, doğuştan gelmesi gereken yetenek bile gelişebiliyor çalışmakla. Çalışmanın azmin elinden bir şey kurtulmaz. Sen kendini soğutacagına, dişini sık ve okulunu bitir bence. ortada o kadar emek var. bir yandan da açıköğretim okumak istersen okursun, engel degıl. ben çalışarak çok şeyler başardım, sen de aynı şekılde başarabilirsin. Başarılar.
canım sana gayette katılıyorum...ben 2 sene önce kpss'dan cok düşük puan aldım yani sallasan yine daha yüksek puan alırdın o derece düşük yani =d bu sene tekrar girdim bölümümde türkiye 40.sı oldum yani isteyince hersey oluyor hatta arkadaslarım soruları senmi calmıstın diye geyik bile yaptılar biraz gayret tatlım
bakın herşey çalışınca başarıla bilir tabiki 4 sene bitti bitirmem için 4 sene daha lazım bana okuyanların yarısı okuduğu şehri sevmez bende sevmiiyordum sevmeye çalıştım sevdim arkadaşlarım oldu kazıklara doyamadım boşver kızım önüne bak dedim önüme baktım çalıştım çabaladım geçen sene 3. senemdi 1 sınıf derslerini yeni verebilmiştim 88 liyim 93 ve 94 lüler okuyorum onada eyvallah ama olmuyor anlamıyorum yapan gerçekten istediğinden yapıyor anladından yapıyor ama ben anlamıyorum tek başımayım burda 4 duvar artık beni sıkıyor eve gitsem annem var iyi anlaşırız biz annemle oyalanacak kendimi geliştirebilceğim şeyler var ben burda kendi zamanımdan yiyorum yedirtiyorum iyi niyetimden başıma gelmeyen kalmadı Allah daha beterinden korusun o yüzden artık sabrım kalmadı istesem yaparım ama artık istemiyorum çok ağladım kim duydu sesimi hiç kimse okadar derdim vardı kim dinledi hiç kimse burası artık katlanabilceğim yer değil Rabbim hayırlısını versin
bakın herşey çalışınca başarıla bilir tabiki 4 sene bitti bitirmem için 4 sene daha lazım bana okuyanların yarısı okuduğu şehri sevmez bende sevmiiyordum sevmeye çalıştım sevdim arkadaşlarım oldu kazıklara doyamadım boşver kızım önüne bak dedim önüme baktım çalıştım çabaladım geçen sene 3. Senemdi 1 sınıf derslerini yeni verebilmiştim 88 liyim 93 ve 94 lüler okuyorum onada eyvallah ama olmuyor anlamıyorum yapan gerçekten istediğinden yapıyor anladından yapıyor ama ben anlamıyorum tek başımayım burda 4 duvar artık beni sıkıyor eve gitsem annem var iyi anlaşırız biz annemle oyalanacak kendimi geliştirebilceğim şeyler var ben burda kendi zamanımdan yiyorum yedirtiyorum iyi niyetimden başıma gelmeyen kalmadı allah daha beterinden korusun o yüzden artık sabrım kalmadı istesem yaparım ama artık istemiyorum çok ağladım kim duydu sesimi hiç kimse okadar derdim vardı kim dinledi hiç kimse burası artık katlanabilceğim yer değil rabbim hayırlısını versin
varsayıyorum üni. Bıraktın evine geldin babanın durumunun cok cok iyi olup seni sirket basına otutturması gerek iyi bi statü için eger oda yoksa evde koca beklmek demek? Hangisi? Kimseyi küçümsemiyorum yanlıs anlasılmasın lütfen 600tl maasla işemi girmek istiyorsun sen ayse hanım değilde ayse olmayı kabullenmişsin arkadsım bu arada benım sınıf arkadasım 4o küsür yasındaydı okumanın yası yok illede bırakacam diorsan bu sene sınava gir ailenın olduğu sehrde oku
Bazı insanların kafası yabancı dili almıyor.Kiminin sözeli almayıp sayısalda harikalar yaratması gibi. Yada sözeli yapıp sayısaldan anlamaması gibi. Üstelik seninki bir de Fransızca. İngilizce Almanca ve Fransızca dersleri görmüş biri olarak daha zor olduğunu söyleyebilirim.
4 sene o kadar uzun bir süre ki eğer ki bitirmem için bir 4 sene daha lazım diyosan bence kesinlikle bırakmalısın okulu.
Bırakıpta koca mı bekliceksin diyen olmuş hayretle okudum.
Üniversite okumak hayat kurtarmıyor. Bırakmakta dünyanın sonu değil.
Azimli bir kızsın belli. İşkurun bir sürü kursu var onlara katılabilirsin. Açıktan okuduğun bölümde kendini geliştirip bir iş sahibi olabilirsin.
kıyamam sana ya ne olur bırakma okulunu bi anlık heves için bütün hayatını yakma suan kötüsün biliyorum ama biraz sabır istersen ösymden basvuru yap oss sınavı için basladı muracatlar belki ailenin yanında daha ii bölüm kazanabilirsin tatlım al işte sana sans hem ailenin yanında olacaksın hemde üni. Devam... Bu arada 4yıllık okumak sart değil iş sahibi olmak için 2yıllık cok iyi bölümlerde var sen kararını ver konusuruz daha :)arkadaşlar çok yoruldum okadar yoruldum ki anlatamam size bir gün gelip başkalrının beni böle kullanıp üzeceği hayatımdaki kararlarda rol alacağını bilemezdim millet çatut çutur kopya çeker ben yanımdakine bile bakamıyorumbelki bu ara tatil bana iyi gelir ama bilmiyorum bazı şeyler canıma öle tak ettiki gözüm bildiğiniz karardı final hafta kafamı vermekte çok zorlanıyorum hayırlısı olsun artık napalım diyorum ya biri gelse yanımda otursa bende ağlaya ağlaya içimi döksem
kıyamam sana ya ne olur bırakma okulunu bi anlık heves için bütün hayatını yakma suan kötüsün biliyorum ama biraz sabır istersen ösymden basvuru yap oss sınavı için basladı muracatlar belki ailenin yanında daha ii bölüm kazanabilirsin tatlım al işte sana sans hem ailenin yanında olacaksın hemde üni. Devam... Bu arada 4yıllık okumak sart değil iş sahibi olmak için 2yıllık cok iyi bölümlerde var sen kararını ver konusuruz daha :)
Bende üniversite mezunuyum. Üstelik pekte sevmediğim bir bölümden. Kolay bir bölüm değildi ama çalışırsam yapıyodum. Nitekim uzatmadan 4 senede bitirdim okulu..teşekkür ederim böle bir kararı zaten bugün almadım ben annem der okumicam diye diye 4 . sene oldu der ama sabır sabır olmuyor bazen
Bende üniversite mezunuyum. Üstelik pekte sevmediğim bir bölümden. Kolay bir bölüm değildi ama çalışırsam yapıyodum. Nitekim uzatmadan 4 senede bitirdim okulu..
Senin bölümünün zorluğu daha da ayrı..
Böyle bir karar vermek kolay değil. Yazdıklarından anlaşılıyor zaten düşündüğün şey rahata ermek ya da şımarıklıkta değil..
Olmuyorsa bazı şeyleri bir yerde bırakmak lazım. Bu kararı veremebilmekte bi erdemdir zordur.
Yolun açık olsun. Küçük değilsin yaşadığın durumu en iyi sen biliyosun, kendin için en doğru kararı da sen verirsin..
.egerki bırakacaksanda üni. hazırlık yap güzelce biinşallah ben öle herkes konuşamam annemle bile buraya yazmak istedim artık bazı şeyleri tuta tuta içimde bişeyler patlak veriyor sürekli düşünmekten kafam balon gibi ama ççok doluyum ben
.egerki bırakacaksanda üni. hazırlık yap güzelce binisanda sınav var ona calıs madem bırakacaksın baska bi yerden tutun..yasında cok değil... seni ailenle memlekete gidince otur konus ve ins hakkındada hayrlısı olur
Yazık tabi. En çokta onun için zorluyo insan kendini..aynen öle tatilde güzelce babamla konuşmak istiyorum yazık adamın parasınaokuyamayayım diye yollamıyor ki hiç bişeydende geri kalmıyorum sağolsunlar ama bu kötülüğü hem onlara hem kendime yapamam ben Türkçe okadar başka bir dilki sadece onu çok iyi anladım
Yazık tabi. En çokta onun için zorluyo insan kendini..
Bilinçsiz bir toplumuz okul okumakla bişey olunuyo sanıyoruz. Hadi okulu okudun sonrasında benim gibi aylarca işsiz kalmakta var. Ne zaman bulacağımda belirsiz..
Babanla güzelce konuş. İstersen kendini çok iyi geliştirebilirsin.Bunun farkında ve bunu yapacak olgunluktasın zaten..
İnşallah hayatını bir düzene koyarsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?