- 21 Mart 2012
- 788
- 118
- 323
- Konu Sahibi cici123456
-
4 yıl verilen bir emek var çaba var ailen konusunda maddi kayıp var . 4 yıl keşke ilk yılında bu kararı verebilseydin biraz geç olmuş açıkcası
en kötüsüde o emeğinin karşılığını alamıyacak olaman bir diploman bile olmayacak. bence iyi düşün dönünce hadi pişman olursan ne biliyim. o zaman geri dönülmez olur
Ama ben senin yerinde olsam biraaz daha dişimi sıkar o emeğimin karşılığını alırdım eğer illaki bırakacağım diyorsan ailende arkanda duracaksa bırak ama lütfen iyi düşün geldikten sonra öyle bir boşluk olacak ki hayatında. o görmek istemediğin okula bile içinden keşke hergün görseydim de bırakmasaydım diyebilecek hale gelebilirsin bırakanlar genelde hep pişman oluyorlar . .
Canım sevmediğin bir bölüm okuman çok zordur eminim anlıyorum.
Ama çoğu bitmiş azı kalmış. 4 yıllık emeği çöpe at diyemiyorum açıkçası..
İlk yılın olsa alışamadım,istemiyorum desen bırak derdim direk.
açıktan farklı bir bölüm okumakla çok iyi yapıyorsun.
Ben derim ki okulda dersleri iyi olan arkadaşlarından yardım al,
Birlikte çalışın. Bölümünü bitir,mezun ol. İyi olacağına inanıyorum.
Bir yandan açıköğretimi de bitir. Çok güzel olur senin için.
Azıcık çabala, arkadaşlarından yardım al diyorum ben.
Emeklerin boşa gitmesin.
Yabancı dil okumak isterdim..
Başarılar
işte o emeklerin karşılığını alamadığım için bırakmak istiyorum çünkü fransızcayı anlamıyorum hiiiç anlamıyorum okumaya devam etsem bi 4 sene daha burda kalmam lazım e oda maddi zarar vercek şu saate kadar zatern verdi vereceği kadar bundan sonrasını kurtarsam kar bana belki daha mutlu olurum annemden uzakta okadar zor gelio ki artık dayanamıyorum sınavlar çok zorlayıcı türkçe bir bölüm okusam böle olmazdı ki
Canım fransızca demişsin okul galatasaray üni. Mi acaba . O okulu kazqnmak için millet ölüp geberiyo bunu sen bizden iyi bilirsin ama madem öemnun değilsin bu hafta ygs başvuruları başladı ona bir gir bence
oo öyle mi. o zamanm bırak canım bekleme hiç bir 4 sene daha uzayacaksa o zaman daha kötü olur ben bu sene bitiyor diye düşünmüştüm peki gelince ne yapacaksın bunlarıda düşün ama.. gerçekten çok büyük boşluga kapılablirsin benim arkadaşım aynı durumu yaşadı şimdü çok pişman çok.. keşke o 4 yıl içinde istediğin bir bölümü kazanıp gitsedin be güzelim
Ne garip yaa niçin yardımlaşmaya bu kadar uzak insanlar anlamıyorum..
Sınıf arkadaşların olmak zorunda değil onlar rakip görebilirler.
Yerinde olsam üst sınıflarla iletişim kurardım,onlar yardımlaşmaya daha
açık olurlar. Hem tecrübeli arkadaşlar sana her anlamda faydalı olur.
Tüm bunlara rağmen gitmek bana iyi gelecek eminim diyorsan bırak derim.
Hakkında hayırlısı olsun..
aileler konusunda çok farklı olmamıza rağmen eğitim konusunda ortak bir problemimiz var:) ben çok iyi bir üniversitenin çok da iyi bir bölümünde son sınıfım bir sene uzattım ama hocalardan tut öğrencilerin tavırları nerdeyse okuldan bölümümden soğuttu beni ki dediğin gibi tek başına bölümümü çok seviyorum ve gayet de başarılı bir öğrenciyim bütün öğrenim hayatım bursluydu diyebilirim ama ortam kesinlikle çok etkiliyor öğrenme hevesimi kırdılar mezun olup kurtulmak istiyorum herkesin kazanmak için dua ettiği bir okuldan :) o sebeple kendini yalnız sayma herkes egoist hocalara yalakalık yapacak kadar küçülemiyor :) başka bölümün hocaları şeker gibiyken bizim hocalar durduk yer öğrenci azarlayan küçümseyen bir zihniyetteler :) ben son senemde olduğum için okulu bırakma düşüncem kalmadı fakat geçen sene düşünmüyor değildim ama yeniden bir üni okumak da istemedim, evliyim çünkü ve eşim yeterince öğrenci evi hayatı yaşadı sayemdebende bıktım öğrencilikten tabi o da var inş bu sene bitiyor, sende eğer bitiremem ben bu okulu diyorsan bir otur düşün tekrardan başlamaya güç bulursan yeniden dene açıktan okuyormussun onu bitir mesela bunu yaparken de çalışırsın belki tecrübe kazanırsın ama sakın kendini mutsuz etme ben sallamıyorum artık bu salak hocaların en fazla yapabileceği bir F vermek yani sonra geçmişin tozlu sayfalarında kaybolacaklar bilime bir katkıları yok boş boş oturuyorlar koltuklarda birde bizi beğenmezler, hiyerarşi işte bu olsa gerek canım seni iyi anlıyorum, umarım en hayırlı kararı verirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?