- Konu Sahibi cici123456
-
Ne kadar zor bir durumda olduğunu anlayabiliyorum. Bi yandan aile faktörü, bir yandan onca sene ve verdiğin emek. Ama mutsuzsun ve insan bişeyi istemiyorsa eziyet gibi gelir onu devam ettirmek. Tavsiyem bu sene pek zaman kalmadı ama üniversite sınavına tekrar hazırlanıp dört yada iki yıllık bi okula girmek. Bölüm ne olursa olsun ama istediğin olsun. İleride pişman olmamak için bence bunu bırakıp istediğin okulu okuman en mantıklısı olur diye düşünüyorum. Önemli olan bi bölümü bitirmek değil onun hakkını vermek. Sevmedikten sonra okumuşsun o alanda çalışmışsın neye yararki seni ömrün boyunca mutsuz edecekse. Okula girdiğinde kaç yaşındaydın bilemiyorum ama zaman geçtikçe ve insan büyüdükçe aslında ne yapmak istediğini daha iyi anlıyor o zamanlar bu kadar zor gelmemiştir eminim bölümün ama işte zaman geçtikçe istemediğini sevmediğini anladıkça eziyet olmuştur senin için o okula gitmekte derslere çalışmakta. Biraz kendimi mi gördüm ne
Kendi kararlarını verebilen bir birey olamayışına üzüldüm.
Baba için yaşanır mı hayat?
Ömründen ömür çalmışsın resmen.
4 koca seneni ilgi alanına girmeyen bir bölümde kalmakla heba etmişsin.
Bu kararı çoktan vermen gerekirdi.
Seni babana karşı böyle korkutan şeyler nedir? Bir düşün.
Ve bundan sonra hayatını kendin için yaşa.
Kendine güven biraz. Lafını de, dediklerinin arkasında duracak gücün olsun.
Ondan bundan çekinerek kendinden çalıyorsun. Değiş bundan böyle.
Kendi kararlarını verebilen bir birey olamayışına üzüldüm.
Baba için yaşanır mı hayat?
Ömründen ömür çalmışsın resmen.
4 koca seneni ilgi alanına girmeyen bir bölümde kalmakla heba etmişsin.
Bu kararı çoktan vermen gerekirdi.
Seni babana karşı böyle korkutan şeyler nedir? Bir düşün.
Ve bundan sonra hayatını kendin yaşa.
Kendine güven biraz. Lafını de, dediklerinin arkasında duracak gücün olsun.
Ondan bundan çekinerek kendinden çalıyorsun. Değiş bundan böyle.
Cici eşdeğer türkçe eğitim veren bir bölüme geçme şansının olup olmadığını araştırdın mı hiç? Belki dilekçe verip öyle bir bölüme geçebiliyorsundur. Aklında yeni bir hedef olsa bir dakika bile düşünme derim ama sırf ailenin yanına erken dönmek için 4 yıllık emeğimi harcamazdım ben olsam
çok yanlıs düsünuyorsun baba demek ailede son sözü söyleyen kişi demek sonuç itibariyle suan arkadasımız boslukta bize napabilirim diye SORUYOR KİŞİLİK SORUNU DEĞİL BU !!! AYRİYTEN KARARLARINI AİLESİNE GÖRE ALMASI GAYET NORMAL SONUCTA BABADA MADDİ MANEVİ ÜNİ. SÜRECİNDE KAYBA UĞRADI AİLE OLMAK BABA BEN ÜNİ BIRAKTIM DEMEK DEĞİL.OORTAK KARAR ALABİLMEK ARKAADSIMIZI TEBRİK EDİYORUM AİLESİNE BU KADAR DEĞER VERİP KENDİNDEN COK ONU BU YASINA KADAR YETİŞTİRENLERİ DÜŞÜNDÜĞÜ İÇİN
Okulu bırakıp açıköğretim hariç üniversite okuma gibi bi isteğin yoksa yazık olur gibi geliyo onca emeğe. Sende üzülürsün sonunda. O zaman bi dönem dondurup biraz kafa dinlesen de kesin bırakma kararını o zaman versen daha iyi olur sanki.asla ama asla bida sınava girmem bunda netim oda nemiş hammalık ya
bakın şimdi yarın 2 tane sınavım var eşşekler gibi ders çalıştım sonucumu buraya yazcam ilk görceksiniz çalışmak için kendimi parçalıyorum ama olmuyor benim emeklerim zaten boşa çıkıyor hep
bakın şimdi yarın 2 tane sınavım var eşşekler gibi ders çalıştım sonucumu buraya yazcam ilk görceksiniz çalışmak için kendimi parçalıyorum ama olmuyor benim emeklerim zaten boşa çıkıyor hep
bence sınavlarına bak, burada zaman kaybetme daha fazla.
Ben çalıştıktan sonra her şeyın başarılabılecegını düşünüyorum ve buna ınanıyorum, yazılı sınavlar için. önyargılı olma, anlayamıyorum deme, senin neyin eksik ki yapanlardan. Yetenek gerektiren şeyler bile çalışmakla çok güzel yapılabiliyor, doğuştan gelmesi gereken yetenek bile gelişebiliyor çalışmakla. çalışmanın azmin elinden bir şey kurtulmaz. Sen kendini soğutacagına, dişini sık ve okulunu bitir bence. Ortada o kadar emek var. Bir yandan da açıköğretim okumak istersen okursun, engel degıl. Ben çalışarak çok şeyler başardım, sen de aynı şekılde başarabilirsin. Başarılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?